vineri, 19 februarie 2010

Mesaj de la Marele For Galactic

“-Drag comandant esti invitat in forul nostru galactic. In corp de lumina sosesti acum in mijlocul nostru. Descinde in acest spatiu de lumina unde fratii si surorile tale te asteapta”.
Este o sala foarte mare si cu foarte multe entitati prietene. Se simt zambetele si urarile de bun sosit. Are loc un schimb energetic de la unii la altii. Comandantul Norton se apropie.
- “Astazi este una din zilele de celebrare. Se celebreaza extinderea unui flux de energie ce genereaza activarea intuitiei pe pamant de fapt deschideri la nivelul corpurilor oamenilor care favorizaeaza aceasta capacitate. Este vorba in acelasi timp de echilibrare, de unificarea celor 2 emisfere cu activarea partii feminine din fiecare care ajuta la aceasta calitate : intuitia. Voi deveniti mai intuitivi. Aceste energii s-au ancorat. Fiecare in interiorul sau va primi si se va deschide mai mult catre lumina Creatorului. Va intelege la nivel de suflet importanta vietii pe pamant, va capata o alta integere a ceea ce inseamna si reprezinta VIATA. In acest mesaj pe care noi ti-l oferim, impregnam acest flux, conturam si daruim in mesaj coduri de lumina ca cei ce vor citi mesajul sa se conecteze simultan cu aceste coduri. Codurile sunt in insasi cuvintele mesajului si in energia sa, sunt numeroase si cei ce sunt pregatiti vor gasi calea catre acest mesaj. Nu sunt necesare multe cuvinte caci energia curge si ajunge unde are de ajuns. Tu doar ofera-l spre citire si lasa energia sa-si urmeze cursul. Prin tine noi putem impregna atat in campul tau vibrational cat si in ceea ce transmiti in scris sau verbal caci totul trece acum prin inima iar acest transfer este posibil. Celebram aceasta realizare- conexiune cand printr-o fiinta terestra noi emitem si transferam informatiile sub forma de energie din Centrul Galactic catre Pamant. Tu devii aidoma unui burete ce absoarbe si apoi emite. Devii o sursa continua, prin sistemele ce acum le detii. Simpla ta prezenta in diferite locuri va ajuta pe cei din jur sa-si activeze si ei la randul lor sistemele din corp. Constientizand acest sistem al tau el devine activ si eficient. Acum stand aici impreuna cu noi, tehnicienii au continuat cu activarea si” montarea” de noi conexiuni si functia ta galactica se amplifica. Cele 2 puncte, galactic si terestru, realizeaza o punte prin intermediul tau si de asemenea prin intermediul altor lucratori ai luminii si putem spune ca Centrul Galactic isi gaseste un corespondent pe Terra. Veti functiona aidoma ciclopilor purtand in voi o intreaga statie galactica necesara planetei. Simturile si perceptiile voastre devin tot mai active iar comunicarea cu Centrul Galactic, cu Marele Soare Central se va face instantaneu. Drag comandant iti multumim pt acceptarea de a fi cu noi, de a fi in slujba Planului Divin .
Te salutam si iti multumim pt activitatea ta”.
Comandantul Norton si entitati din Forul Galactic.

Niciun comentariu: