vineri, 2 aprilie 2010

Zamolxes Elementalii

Dragul si bunul meu copil, intovaraseste-te cu elementatlii, intovarasete-te cu fiintele spatiale ce sosesc pe planeta pt ajutor, insoteste-te cu toti cei ce binecuvanteaza pamantul caci ei iti vor fi de mare, mare ajutor. Munca ta in aceasta organizare, este de a-i aduna si de a-i constientaiza impreuna cu ei, spiritul Pamantului. Acest spirit maret al planetei, Spirit ce traieste intr-un Univers, a carui cosmogonie este infinita. Ridicati-va peste nivelul de plan terestru, caci asa ajutati planeta in drumul ei pt ascensiune, ascensiune ce deja este pornita.
Acordati-va la elementali a caror vibratie este deja mai inalta decat a voastra si ei va sunt in imediata apropiere in casele voastre, in jurul caselor. Va sunt prietenii cei mai apropiati, din toate punctele de vedere si la indemana voastra. Aceasta organizare presupune comuniunea cu ei, care va vor ajuta la refacerea atat a sistemului vegetal, animal si mineral. Ei apartin acestor regnuri, sunt entitati puternice si impreuna cu ei veti reface tot ecosistemul Terrei. Impartasiti cu ei bucuria si refacerea. Nasterea, a voastra, a planetei, este o renastere a tuturor. Plantutele din casele voastre va vor ajuta si vor raspunde, caci fiecare dintre ele are un spirit, un elemental. De asta am spus ca ei sunt deja in casele voastre, sub diferite forme.
Spiritul apei va atinge in fiecare zi. Comunicati cu el, reveniti la anii copilariei, cand voi vorbeati cu toti acestia. Va este casa plina in aceste momente. Ei de asemenea va ridica vibratia mediului inconjurator, va purifica aerul, va curata praful din casele voastre.
Veti simti tot mai mult necesitatea de a respira un aer curat. Permiteti-le sa faca aceasta purificare. Sunt prietenii vostri din totdeauna; Binecuvantati-le prezenta si insotiti-va cu ei.
Eu sunt mereu acolo unde sunt. Dar in acest A FI al meu si voi sunteti. Reveniti si voi in aceasta stare de a A FI a voastra si veti observa cat de usor ne putem intalni. Lasati graiul Pamantului sa va vorbeasca, incepeti sa-i ascultati soapta si respiratia si urcati apoi frumosul drum al Soarelui si binecuvantati tot ceea ce voi sunteti, adica intreaga creatie.

Niciun comentariu: