joi, 3 iunie 2010

Efectul magic al Luminii

Voi, cei multi, sunteti si mai multi, caci energia Luminii deschide/patrunde in casele si gandurile oamenilor si tesatura fina dintre voi toti se imputerniceste. Lumina trumfa luminand zonele de intuneric sau de semiobscuritate; le lumineaza, le intareste si cei ce au fost prinsi in acel con de nelumina, absorb Lumina sau sunt absorbiti de Lumina. Ghidarea lor se va face pe alte planuri daca ei nu reusesc sa absoarba lumina; o ghidare lejera, libera in conformitate cu alegerea lor interioara. Fiecare isi primeste lumina cuvenita, in conformitate cu idealul, cu deschiderea, cu gandirea sa.
Aceasta lumina acum, a pregatit Pamantul. Ea se expandeaza, asa cum va expandati si voi, marind aura Pamantului si facand transferurile energetice necesare. Curba de crestere a ccelor ce primesc acum lumina, este tot mai mare, deci ascendenta. Unii intra voluntar, altii intra involuntar, dar starea de bine si aspectul de lumina ii atrage pt ca este/ofera o stare benefica. Toata aceasta lumina cumulata prin voi toti, radiaza si mai mult, iar efectul ei este apoi amplificat de amplificator, reprezentat de entitati de lumina ce se ocupa cu acest lucru.
Aceasta energie de amplificare, are un efect de amplificare si regenerare, nu numai a voastra, ci a intregii planete, a intregului vostru mediu ambiant. Purificarea care se face prin absorbtia luminii de catre Pamant, va ajuta pe foarte multi sa va vindecati, sa constientizati si sa deveniti buni observatori. Totul va ajunge la un numitor comun, indiferent din ce aspect social faceti parte. Lumina va da o nota de unificare, de depasire a aspectelor de separare si voi veti trai pregnant Intregul, Unimea, depasind ideea de forma. Veti constata ca forma, indiferent ce este, umana, animala, planta, se poate depasi si esenta ca suflet, ca fiinta, entitate, devine esenta unificatoare.
Veti depasi ideea de sistem, de tara sau de rasa si veti trai frumusetea recunoasterii frumusetii interioare din fiecare. Aceasta frumusete interioara este amplificata prin patrunderea Energiei Cristice prin divinitatea voastra, prin aducerea luminii Marelui Soare Central in interior si prin trairea constienta ca sunteti si traiti in aura Pamantului. Aceasta aura ce o emana Pamantul, va va contopi cu ea. O veti simti tot mai pregnant, o veti absorbi, si reprezinta de fapt, unificarea dintre voi si Pamant. Este ceea ce se spune ca Mama Pamant face ascensiunea cu voi. Sunteti la drum cu ea. Toate aceste energii aduc minunate transformari in corpurile voastre, aduc minunatele trairi si veti constata ca lideri aprigi politici vor tine discursuri care va vor uimi.
Permiteti toate acestea sa se intample, pt ca enegia lui Merlin se activeaza si isi face loc tot mai mult si aceste lucruri se intampla cu usurinta. Stati doar in aceasta stare de minunata treansformare si permiteti acestor tablouri sa intre in viata voastra si sa le gustati prin traire. Noi suntem alaturi de voi. Va multumim.
Marea familie a Arhanghelilor Luminii

Niciun comentariu: