sâmbătă, 26 iunie 2010

Familia Solara

Sunteti in conexiune cu familia voastra stelara. Aceasta familie este alta decat Familia Angelica. Este familia din mijlocul careia proveniti ca entitati solare, entitati ce ati participat la nasterea planetelor, stelelor, galaxiilor. Viata voastra pe Pamant este o extensie a ceea ce reprezentati de partea cealata, unde sunteti constiinta. Constiinta in constiinta Unicului, a Creatorului.
De partea cealalta, noi suntem entitati ce reprezentat capacitatile Creatorului la un nivel de inalta capacitate de creatie. Putem avea diferite orientari sau specialitati si lucram in planul cosmic de creare si echilibrare a acestui plan.
Cand voi ati parasit familia voastra solara, ati plecat cu intentia: acest inalt nivel de constiinta solar, sa-l aduceti pe Pamant. Ati plecat ca unul, ce v-ati divizat in doi, urmand ca uniunea sa o faceti asa cum se face pe Pamant: prin cuplu care traieste si transmite ideea de Unime, prin noua forma barbat, femeie care este reprezentantul Pamantului. Acest nivel inalt de constiinta cu care voi ati pornit de aici, traind voi insiva separarea unul de celalalt, ca apoi sa experimentati Unimea, tot in doua trupuri, de aceasta data unificand aspectele, unificand gandirea, dar ramanand totusi fiecare, individualizat in corpul sau.
Voi insa veti ajunge sa ganditi si sa manifestati Unimea, nu in sensul sa va suprapuneti unul cu celalalt in ceea ce priveste gandirea, ci in sensul unei acordari, armonizari, care reprezinta aceasta unime. Nivelul vostru de constiinta nu este atins ca si cel de la care ati plecat. El se va deschide treptat pe masura ce corpul vostru tine pasul cu voi. Insa voi deja simtiti cum infloresc acesti germeni, pt ca aceasta constiinta unificata, aceasta constiinta de inalta iubire si manifestare fata de voi si fata de membrii comunitatii, se deschide de la zi la zi. A trebuit sa treceti prin tot ceea ce este experienta pe pamant, incepand cu nasterea, cu procesul de uitare, cu formele de invatamant si educatie a Pamantului, ca prin protestul la un moment dat fata de acestea, sa va puteti deschide portile interioare ale adevaratei voastre structuri.
A fost necesara separarea, a fost necesara perpetuarea unor intamplari in viata voastra, pana cand aceste intamplari au putut sa va elibereze de anumite scuturi, perdele puse de actuala societate, ce, odata date jos, vibratia dintre voi a putut lucra prin fenomenul de atractie, ca aceasta apropiere in fizic sa aiba loc. De fapt ati raspuns vibratiei interioare de Unime. Voi mergeti acum intr-o stare de Unime, totusi ca doua corpuri, intr-o forma de paralelism si urmeaza sa va dezvaluiti in continuare capacitatile acestei constiinte a Unimii, capacitatile Inaltei voastre Divinitati, a aspectelor atat solare cat si galactice, unite cu aspectele terestre. Voi ati plecat din aceasta familie, revenind la familia terestra, o familie care are la baza, femininul Pamant, caruia voi ii aduceti aportul vostru energetic.
Energetic, noi nu am intrerupt conexiunea dintre noi. Doar aspectul iluzoriu de separare a existat, dat fiind perceptiilor ce le are acest corp fixzic, voi veti depasi aceasta membrana care va creeaza o stare de separare, prin evolutia si deschiderea la care o veti aduce. Acum, voi ati inceput sa absorbiti fractiunile noastre solare care vin tot mai mult catre voi. Antenele voastre percep tot ce vine din spatiu, chiar daca nu puteti sa le transpuneti intr-un mesaj al cuvintelor si al energiilor care uneori nu au glas, ci doar energie, sunt aceste fractiuni solare ce curg prin voi. Veti dobandi treptat, pt corp, nu pt aspectul de spirit, noi capacitati, dat fiind ca aspectele voastre sublime, sau Sinele Inalt, cum ii spuneti voi, este tot mai prezent in voi. El face acum deschideri cu pasi mari. Prin evolutia la care ati adus corpurile, prin capacitatile pe care le-ati inteles si ati inteles sa ale depasiti, sa depasiti aspectul vostru uman, care noi stim ca poate de multe ori aduce uzuri in corpul vostru spiritual, dar acest lucru l-ati depasit si acum uremeaza partea intr-adevar frumoasa, in armonie, in deschidere, cand Sinele vostru Inalt, acest aspect Solar patrunde cu tot mai multa vigoare si pregnanta in aspectul uman care a fost necesar sa il cresteti. Si l-ati crescut asa cum se face cresterea pe Pamant, trecand prin toate aspectele Pamantului. Aceasta insa va aduce o bucurie si pt Mamam Terra, care prin voi patrunde si primeste tot mai multa energie de la marele Soare Central de care si ea are nevoie, apoi echilibrand aspectul ei masculin.
Va desavarsiti astfel, opera pt care ati venit. Va desavarsiti tot mai mult aspectul uman si va deschideti tot mai mult catre constiinta voastra solara. Este constiinta intregului Univers, care coboara pe Pamant pt ca nimeni si nimic nu este izolat in aceasta frumoasa creatie a Creatorului nostru.
Acest moment de comunicare cu voi si noi l-am asteptat, pt ca a fost necesar sa asteptam un moment in care corpul vostru sa faca fata la ceea ce transmitem noi acum, sa fie o energie benefica, pe care el sa o poata primi, sa poata sa se adapteze la ea si toate circuitele sale sa se conecteze la aceasta frecventa solara.
Ne pare rau sa spunem ca acest corp este aidoma unui instrument, dar nu minimalizati ceea ce noi spunem. El este un instrument creat cu multa, multa maestrie, chiar daca nu poate atinge capacitatile celorlalte fiinte de lumina. Voi il manevrati acum prin constiinta voastra si il veti deschide, readucandu-l mult mai aproape de creatia sublima care s-a dorit de la inceput.
Face parte din maiestria voastra si acest corp are si el un sistem de antene radar, precum un sistem de receptori, prelucratori ai acestor energii si in contextul unei inalte constiinte, se peconizeaza sa aiba o evolurie cu totul si cu totul deosebita.
Va transmitem tote acestea ca sa intelegeti toata complexitatea actului vostru de a fi pe pamant si sa nu priviti cu indiferenta nimic din ceea ce este in jurul vostru, de corpul in care voi sunteti si de tot ceea ce s-a creat pe Pamant.
Stim ca poate sa apara obisnuinta, indiferenta, monotonia. Acestea sunt stari pe care voi ni le transmiteti si noi le cunoastem, dar va rugam sa depasiti toate acestea si sa intelegeti profunzimea, frumusetea si importanta tuturor acestor aspecte, obiecte, intamplari in care voi sunteti. Stim ca de multe ori apare in voi acea stare de plictiseala, de nemultumire, pt ca activitatile voastre erau cu mult mai ample si aceasta lipsa de actiune, duce la o astfel de stare.
Va rugam sa depasiti si sa intelegeti ca fiecare sentiment al vostru, fiecare cuvant, actiune, in acel spatiu care voua vi se pare oarecum limitat, are maretia unei respiratii cosmice prin care voi va extindeti asa cum va extindeati in intreg Universul. Aveti rabdare cu spiritul din voi, cu aspectul uman din voi, pt ca toate isi recapata maretia, veridicitatea si tot ce acest corp este si a fost. Si continuati sa va manifestati cu aceeasi iubire, peste tot unde sunteti.
Familia voastra Solara.

Niciun comentariu: