duminică, 29 august 2010

Marele Consiliu Galactic - concilierea polaritatilor

Va salutam. Sunteti invitati la bordul navei, in mijlocul nostru. Va solicitam intreaga voastra atentie. Va rugam sa va conectati profund la inimile noastre, ca ceea ce avem de impartasit, sa va putem impartasi intr-un mod cat mai clar, cat mai sigur. Acum are loc o puternica adunare si in aceasta adunare este vorba de concilierea polaritatilor, concilierea energiilor binelui cu a raului, de fapt o uniune a celor doi poli, ca ceea ce se numeste polaritate, sa se uneasca si sa manifestati tot mai pregnant aceasta uniune intr-o lumina creatoare, ca drumul vostru sa fie simplu, usor, in claritate. Cand aceste ambiguitati create de milenii de om, a fi bine, a fi rau, dispar, ramane de fapt Esenta Divina, esenta actului creator, act creator ce pleaca din celula voastra divina, ca un fapt in sine, de sine statator, fara alte interpretari si ambiguitati.
Acest act divin pe care voi il primiti, insasi originea voastra divina se manifesta ca un fapt in sine, atotputernic, atotcuprinzator si pe deplin inteles. Voi iesiti astfel din interpretari care nu isi au locul si ramaneti in gandul pur pe care il manifestati, gand care are forta, culoare, frecventa, nuanta, in toate tonurile, in frecventele inalte, in adevarul vostru divin. Toate celelalte interpretari create de eu-l uman, dispar, de fapt se unesc, ramanand aceasta esenta cu frecventele si tonurile ei inalte. Toate acestea le aveti acum de adus pe Pamant, ca manifestare prin voi insiva in ceea ce se cheama bucuria noii vieti, a noii voastre creatii, intr-o alta vibratie, intr-o alta dimensiune.Prin voi acum, aceste polaritati isi refac uniunea, se integreaza, patrund una in cealalta, se aduce totul la un echilibru pe care insasi celula voastra divina il realizeaza si pasiti apoi intr-o noua etapa de constiinta si o noua intelegere a propriei fiinte si a propriei vietii. In aceasta uniune voi deveniti insasi noua viata. Se schimba complet gandirea, comportamentul, manifestarea. Pe zi ce trece, prin aceasta uniune, va distantati mai mult de cei care inca nu au atins aceasta etapa. Deveniti aproape o insula. O insula care pe masura ce si alti oameni ajung la acest proces, o insula care se va extinde si va cuprinde treptat intreaga planeta. Este extensia noii vieti. Insa aceasta se face intr-un anumit ritm dat de deschiderea si capacitatea fiecaruia de intelegere. Este un proces care se accepta, se accelereaza in masura acestei acceptari si aduce transformarile necesare.Voi insiva sunteti profesori. Voi insiva demarati la modul vostru, cultivati si manifestati noua voastra schimbare.
V-am invitat aici pt ca in conexiune cu noi, veti demara cu un avant, sprint, care va va fi de folos prin ajutorul ce vi-l dam, nu numai energetic ci si prin ajutorul constientizarilor ce le faceti.
Intreaga ierarhie cosmica si planetara, are o deschidere deosebita pt intreaga planeta, cu un surplus energetic ce raspunde cererilor voastre, de la moment la moment si cu un ajutor ce va este dat permanent in fiecare clipa. Aceste conexiuni constiente cu noi, va sunt absolut necesare. Ramane ca voi sa le doriti ca pasii care ii faceti, nu numai pt voi, ci si pt restul omenirii sa fie in deplin acord cu cerintele voastre interioare.
Aici, in acest maret consiliu, se activeaza si se stabilesc noi parametrii de ajutorare a Pamantului, noi modalitati de a transpune, ca energiile sa aiba o buna functionalitate in preajma voastra si de asemenea se permite o eliberare si o transmutare a vechilor energii, ca ceea ce se afla in jurul vostru, sa fie intr-un grad cat mai inalt de puritate, atat cat ne este permis, dat fiind ca exista liberul arbitru. Insa cererile voastre, chemarile pe care voi le faceti, ne ajuta sa va ajutam si sa acordam asistenta, in special Pamantului, regnurilor, ca sa evacuam energii discordante, care va impiedica pe voi si planeta, in evolutie.
Suntem adunati aici, foarte multi. Fiecare suntem cu specialitatea sa, cu frecventele specifice si lucram in frecventele cerute de planeta, deci suntem pe specialitati, ca sa putem acorda, cand ne este cerut si permis, ajutorul si sustinerea. Deschiderea voastra, a oamenilor, este acum cu mult mai mare. Increderea in noi si in voi s-a modicficat simtitor si foarte multi umani ne permiteti aceasta sustinere.Energiile noastre care sunt acum aici, vizeaza o eliberare din ceea ce se cheama multe sisteme care lucreaza discordant. Aceata inseamna sisteme ce au viata, sisteme ce nu mai functioneaza, nemaifiind sustinute de energii. Atunci, acele sisteme pur si simplu, cad si asupra unora putem interveni sa curatam. Sunt sisteme aidoma metalelor ce le aruncati la fier vechi. Se poate interveni si suntem langa voi pt a putea interveni la cea mai mica intentie pe care voi o anuntati Universului, de inimile voastre, deci si celor care au informatia si o simt din interior, fara a avea alta sursa de informatie. Toate acestea ne-au fost permise de insusi Creator, ajutor, ce usureaza inscrierea planetei in aceasta vibratie inalta, catre bunul mers al intregii omeniri.
Prezenta voastra pe nava, s-a facut la rugamintea a foarte multor entitati din spatiu ce sunt sosite din locuri indepartate, din diferite galaxii. Aceste entitati au dorit sa aduca daruri energetice pt voi. Ii cunoasteti. Ati lucrat cu ei in alte locuri, pe alte planete care au avut nevoie sa fie ajutate. Ei in aceste daruri, va aduc enegii de sustinere, energii ce va reamintesc ceea ce ati lucrat cu ei. Un fel de catalizatori care sa va jute la reamintire si prin care se reaminteste conexiunea cu ei, cei sositi sa va ajute.
Este o veche amicitie intre voi si ei. Sunt foarte numerosi. Este vorba de o alta echipa cu care ati lucrat in diferite dimensiuni si galaxii. Cand spunem de voi, spunem de voi cei care ati participat la evenimente de salvare a altor planete, indiferent de forma ce ati avut-o, sau de statutul ce il aveati, ca tovarasi in acele actiuni. Voi ati venit de mii de ani pe Pamant si dorim sa va amintim ca aveti bagajul necesar lucrului pe Pamant, dar si bagajul necesar al celorlalte planete. Va spunem aceasta, ca sa intelegeti ca veti putea comunica cu acele planete unde ati lucrat, sau cu alte parti din galaxii, pt ca pe masura ce AND-ul vostru se activeaza, celelate ceakre ce sunt in afara corpului se reorienteaza, voi prin acestea, veti putea comunica cu acele entitati si cu acele spatii.
Toate acestea vi se aduc la cunostinta ca sa intelegeti si sa va extindeti dincolo de identitatea umana, pt ca este necesar sa va recapatati adevarata identitate cat mai repede, ca sa puteti comunica cu tot ce este in exterior, pt ca toate aceste comunicari, informatii sub forma de lumina, le aduceti implicit pe Pamant si planeta are nevoie de acestea. Prin voi toti se refac acele conexiuni cu acele locuri, caci dupa cum stiti, planetei i s-au taiat foarte multe, aproape total, conexiunile cu restul universurilor. Prin voi toti se restabilesc aceste conexiuni si chiar aveti de readus, ca toti sa puteti comunica cu ce e dincolo, in spatiu si sa aduceti planeta la un nivel chiar mult mai inalt decat momentul in care ea a fost izolata. Pe masura ce capacitatea creierului vostru face fata acestor informatii, si deasemenea corpul, voua vi se vor da un acces cat mai mare la aceste conexiuni, pt ca in momentul in care le primiti, automat corpul si divinitatea voastra le preia si le rearanjeaza intr-un fel, ca alte si alte deschideri sa aiba loc in AND-ul vostru, Este ceea ce se cheama ca va deschideti catre multidimensionalitate. Va este necesara accelerarea si stim ca puteti. Se intampla in corpul vostru in alt ritm.
Aici langa voi, sunt deja acesti tovarasi ai vostri, care deja canalizeaza foarte multe energii, refac conexiunile, unele chiar instantaneu, chiar daca corpul nu le va putea procesa imediat. Nu asteptati, permiteti-le, caci corpul vostru fizic se va deschide altfel decat daca ati fi fara acest corp. Se face o relansare a sa si pt ca acest invelis va este absolut necesar si deasemenea de o mare minunatie, acceptati-l asa cum se prezinta el. Conexiunile fiti siguri ca se fac. In acelasi timp se accelereaza si se lucreaza pe sistemul vostru nervos prin alte procesari, ca deasemeni acest sistem sa sustina acest enorm bagaj de informatii pe care il aveti.
Iata deci in cateva cuvinte si chiar daca ele vi se par sarace, la nivel energetic voi acum primiti o bogata incarcatura, pe care o veti procesa in ritmul vostru in timpul vostru. Noi am oferit-o, iar voi ati primit-o. Desemeni, acest sistem de nava unde va invitam, este un sistem care va ocroteste, ca tot ceea ce am dorit sa va transmitem, sa primiti la un mod foarte curat si clar, fara ca stimuli din exterior sa perturbe. Lasati acum aceste energii sa lucreze. Prietenii vostri ramana in atmosfera planetei si ei va vor potenta. In acelasi timp, voi deveniti canale ce transmiteti celorlalti ce ati primit. Va multumim, va imbratisam.
Consiliul galactic, ce ramanem langa voi, asa cum totdeauna suntem.

Niciun comentariu: