joi, 16 septembrie 2010

Cu Zamolxe in pestera Ialomita - comentariul facut de Gicu Dan

Invitatia de a merge la cabana Bolboci si la pestera Ialomita (Bucegi) a fost facuta de unul din prietenii nostri din Craiova. Pt a ajunge acolo, urmau sa se sincronizeze: 8 persoane (din orase diferite), sa gasim un punct de intalnire pe traseu, sa gasim locuri la cabana si timp frumos… Toate in mai putin de 3 zile s-au rezolvat, caci Zamolxe ne astepta!
Inainte de plecarea din Bucuresti, Zamolxe m-a ajutat sa simt si sa inteleg frumusetea sufletului romanesc:
“- Pe varf urcati adapostiti de a mea energie ce in brate sa va tie. Porniti cu gand curat si-ncrezatori ca pasii ghidati va sunt de-al vostru sfatuitor. Asa cum vantul norii ii poarta catre Soare, asa sa fiti si voi pe aceasta intindere mare. Rugati sunt toti copii mei, pasii catre mine sa-si indrepte si eu la altar va astept si va intampin, poposind aici cu toti ce au de poposit. Chemarea s-a auzit, iar ei sosesc. Primiti deci aceasta instiintare, caci eu cand graiesc sunt auzit, iar voi toti popositi in a mea ograda mare. Energiile Pamanatului, toate s-au infratit si spre o mare realizare conduc acum planeta spre un fapt gata implinit.
Eu urc acum pe munte. Eu sunt deja inaintea voastra. Zarea larga cuprinde a mele energii. Frumos astern al vostru drum si vi-l cladesc asa cum voi construiti o casa. Voi fixati si impamantati a mele energii si al vostru glas, o trambita a mea in lume este.
Doi rapsozi ce glasuiti, purtandu-mi energia si-acum in a mea intampinare sositi. Prin voi, prin glasurile voastre, energiile de aici se aduna, se cuprind si in putere cresc. Prin ceea ce va imputerniciti, puterera neamului o redati acestor oameni din aceste locuri. Voi cresteti prin constientizarile voastre si puterea tuturor creste, nu numai a voastra. Cand eu v-am spus ca sunteti brazi cu fruntea-n Soare, astfel ii veti ajuta pe toti sa ajunga, mandri de a lor putere, frumusete si intelepciune, caci romanul, acum se dezveleste de ceea ce a fost pus pe el ca strai necuvantator. Aceasta haina veche, el acum o da jos si ramane frumos si stralucitor.
In acest popor, sta o gratie straveche si o intelepciune strabuna, ce acum se dezveleste stralucind orbitor si aratandu-se atotbiruitor. Este biruinta nu catre ceilalti frati ai lui, ci biruinta catre aceste sisteme ce i-au fost impuse. Dar ocrotit mereu de a muntilor streasina, de a apelor mandrie, stand in umbra brazilor, el s-a pastrat purificat si desi orb de cei ce-au vrut orbit sa-l faca, chiar de neamuri, de printre ai lui, ce nu-i sunt neamuri el este astazi mandru si biruitor.
Nu va lasati pacaliti de ceea ce e material, crezand ca sunteti cotropiti prin acest aspect ce se doreste. Voi cotropiti nicicand nu puteti fi, pt ca Spiritul strabun si al Lupului Alb, pe care il reprezentati, mai viu la viata se trezeste. Cand dati deoparte valorile de zi cu zi, voi descoperiti adancul. Tainica maretie este acolo in adancuri.
Acest roman se inalta acum, privindu-si mandru muntii si zamislind din a lui interior, o prea frumoasa iubire catre cei de-alaturi. Frumosi sunteti si mandri in chip si-n mare intelepciune, caci voi, traind aici de mult, de mult, ati sustinut prin a voastra iubire, acest pamant de inceput, ce acum isi are glasuire.
Frumoasa Terra se trezeste si mandra ea se-mpodobeste, cu al ei roman pornind apoi s-arate celor din nevoi, cum sa-si urmeze avantul. Pamatul astfel o porneste si un nou inceput el ne graieste si-mpreuna cu avant pornim sa cream acest Nou Pamant.”

Zamolxes ma cheama. Suntem pe munte. Imi ofera o veriga cu mai multe chei. Una din ele este de cristal si-mi spune:

“- Aceasta este cheia muntelui. Aceasta este cheia care va deschide poarta catre mine. Gasiti aceasta poarta. Ea va fi la un moment dat in fata voastra. O veti recunoaste. Veti simti ca acesta este locul de intrare. Ghidati sunteti permanent, iar Lupul Alb va insoteste.”

Dupa aceste mesaje, vineri la pranz am pornit spre Targoviste, Era drumul cel mai scurt ce ducea la cabana. Tot grupul era adunat si plin de voie buna. Sus pe munte, lacul Bolboci ne astepta trimitandu-si caldura caci desi erau afara 10 grade o caldura minunata ne invaluia, iar peisajul era superb.Dupa ce instalarea in cabana s-a terminat Zamolxe a urat bun venit celor patru tineri ce ni s-au alaturat si pe care si noi de putin timp i-am cunoscut.

“ Bun venit pe ale mele plaiuri, plaiuri mult iubitoare mie. In acest context sunteti acum aici sositi la chemarea mea. Voi cunoasteti locurile, Le-ati mai strabatut deja. Au fost necesare aceste calatorii, inainte, pt a va ridica vibratiile, pt a va insoti cu spiritul muntelui si pt a va contopi cu tot ceea ce este aici miracol al naturii.
Acum, eu v-am chemat si, mai mult, vom mai avea o intalnire in interiorul pesterii.Voi toti primiti acum de la mine cheia portii. Este o cheie energetica de cristal. Ea va aluneca in maini si apoi catre inima si va ramane de-a pururi. O veti primi in palma mainii drepte, crestand acolo energetic o amprenta a ei, apoi isi va urma drumul catre inima. Aceasta energie va va ghida si noi ne vom intalni la altar. Sa simtiti acest altar, sa va conectati cu el si sa permiteti ca tot ceea ce energetic va fi in acel moment acolo sa primiti in interiorul vostru.
Eu va voi ghida pasii si voi fi cu voi acolo. O mare liniste va fi si o mare ingaduinta din partea muntilor. Fiecare isi va trai momentul sau si fiecare va primi ceea ce are de primit. Rapsozi ai cunoasterii sunteti si oglinditi in voi o mare cunoastere strabuna ce acum pe pamant o asterneti.
Sa nu va lasati pacaliti de varsta frageda a unora dintre voi. Sunteti toti spirite batrane ale pamantului, spirite mult incercate in diferite momente si evenimente. Aveti mii si mii si milioane de ani in care voi ati acumulat cunoasterea. Acum, voi sunteti aici pt ca voi va stiti din alte vieti. Frecventele voastre sunt deosebite, intime si iubitoare si calatoriti acum impreuna. Aceasta intalnire nu este prima, ati mai avut astfel de intalniri in alte secole in care si atunci ca si acum ati purtat lumina. Ati purtat cheia misterelor si ati ghidat. Nimic nu este nou pt voi doar momentele par noi pt ca veniti cu alte infatisari.
Este un moment deosebit si ma refer la schimbarea prin care trece Pamantul si oamenii si voi sunteti aici ca sa deschideti spre un nou nivel de constiinta, sa dati ajutor celorlalti, prin intelegerea si prin intelepciunea voastra. V-ati luat varste diferite, ca sa intrati in grupuri diferite. Si varsta este un avantaj si voi puteti fi primiti de cei de o varsta cu voi cu alta incredere. Dar voi sunteti la fel ca mine. Nu sunteti cu nimic mai prejos iar forma pe care ati luat-o acum sa nu o lasti sa va pacaleasca cel mult sa va bucure. In interiorul vostru aveti cunoasterea millenara. Se va deschide la timpul potrivit.
Aceasta chemare a fost necesara, ca voi sa povestiti de acum in lume, intalnirea cu mine si asa cum ati inceput, ii puteti anunta: m-a chemat Zamolxe, ma intalnesc cu Zamolxe, m-am vazut cu Zamolxe. Nu intereseaza daca ceilalti sunt socati, mirati sau nu va cred in toate capacitatile mentale. Prin aceasta voi le deschideti un nou nivel de constiinta de comunicare cu cei care sunt non-vizibili din spatiile non vizibile. Este un adevar care se apropie cu pasi mari de mintea oamenilor.
Spus mai in gluma mai in seriors ei vor invata sa accepte, pt ca aceasta energie indiferent ce nume poarta, ca este a stramosilor, ca este a dacilor, ca este zamolxiana, este o energie a acestui spatiu si de fapt aceasta energie este necesara a fi recunoscuta. Aceasta energie salasluieste in inimile tuturor romanilor. Ba chiar si a celorlati care vin acum si Romania devine a doua patrie. Energiea cuprinde pe toti. Fiti fara retineri in viata voastra de zi cu zi si faceti din aceasta o onoare si o bucurie, caci eu si pe altii ii astept si chemarea a fost lansata. Asa cum voi in pieptul vostru purtati flori pt mine si eu cu aceeasi energie de inflorire va astept maine in pestera, la altar”

Surpriza pt tineri a fost mare si a continuat cand si Comandantul Astahr si-a facut anuntata prezenta:

“- Va salutam dragi comandanti. Stim de intalnirea voastra, caci Zamolxe ne-a anuntat si acest moment de intalnire se face aici, in munti, noi fiind cu nava in apropierea Pamantului. Va invitam pe toti pe nava Comandamentului Asthar, iar voi cu constiinta, patrundeti acum pe aceasta nava unde eu, Asthar va astept. In corpuri de lumina, sosim pe nava.”

Asthar ne intampina si ne ghideaza prin mai multe sali, pana se ajunge in sala de consiliu. Aici in intampinare ne iese comandantul Ptah, care ne saluta. Suntem ghidati catre entitatile de lumina ce se afla aici, apoi suntem prezentati unui grup din Consiliul Galactic, consilieri de pe alte nave si alte galaxi, intruniti aici pt ajutorarea planetei. Noi, la randul nostru salutam, trimitand influxuri de lumina, ce pornesc din inimile noastre si flori de lumina.
Ne asezam. Suntem toti fata in fata si o serie de planuri ne sunt aratate pe masa.Masa devine un ecran unde se deruleaza proiecte referitoare la Pamant. Planurile sunt energetice. Le studiem impreuna. Ne consultam cu ceilalti. Fiecare are cate ceva de completat, de adaugat sau de schimbat, in functie de parametrii Terrei. Noi, cei veniti, le vorbim despre, constiinta oamenilor care crescut foarte mult, ca oamenii se schimba si ca in acele planuri sunt necesare niste schimbari. Constiinta de iubire fata de noi si fata de planeta a crescut, constiinta de recunostinta se face tot mai mult traita, iar actiunile de ajutorare a Terrei necesita si ele schimbari.
Studiem planurile, schimbarile ce sunt necesare, le aratam ce energii ne sunt necesare pt Terra si ne punem de acord cum sa se faca aceste schimbari energetice. Alte planuri sunt acum aduse. De noi se apropie si alte entitati. Vin si ei cu planurile lor de ajutor sau cu energiile de sustinere. Efectiv, noi urmarim ceea ce ei ofera, selectam ceea ce este necesar Pamantului, sau ce nu mai e folositor, sau depasit. In acelasi timp cerem si alt gen de ajutoare cu care ei sa se prezinte.
Totul a fost stabilit pana la o viitoare intalnire. Ceea ce noi am ales, aratat, se da oarecum spre consultare insusi Spiritului Pamantului si se stabilesc niste parametri,pt care energiile sa vina pe Pamant. Am fost si noi intrebati, pt ca multe din acele energii, corpurile noastre le primesc. Ele patrund in pamant numai prin corpurile noastre.
Toate aceste planuri sunt indreptate catre Super Mintea Divina. Acolo sunt iar prelucrate si apoi vor fi daruite ca potentiale, iar noi vom lucra cu ele.
Am plecat din acea sala si ne indreptam catre alta, a hartilor, unde ne vom consulta in privinta unor curenti energetici ai Pamantului, care nu sunt numai in interiorul, ci si din retelele exterioare lui. Se fac alte corecturi. Aici sunt foarte multi savanti, entitati ce au fost cercetatori pe Pamant, fizicieni, biofizicieni, chimisti… cu inalte specializari. Sunt in permaneta consultare cu Spiritul Pamantului. Se fac unele lucari. Ei stiu ce urmeaza, cu un pas inainte, dar sunt gata sa faca schimbari, caci totul depinde de foarte multi factori: oameni, animale, plante.
Se finalizeaza ultimele hotarari. Se dau un fel de copii ce sunt absorbite si in campurile noastre energetice, dar si ale Terrei. Sunt foarte multe entitati ale Pamantului, ce au venit si urmaresc ceea ce se intampla. Sunt entitati spirite-grup ce reprezinta regnurile.
Zamolxe isi insuseste toate aceste informatii, informatii ce exista si in el, pt ca energia lui se va contopi cu foarte multe aspecte ale naturii, atat regnuri de vibratia 1 si 2, cat si spirite ale naturii. Se fac niste reglari si ca un ultim cuvant, se simte aprobarea Spiritului Pamantului. Se fac lucrari si asupra noastra.
Foarte multi din cei veniti, stau de vorba cu noi. Unii sunt foarte curiosi. Ne intreaba, ne cer multe explicatii. Noi raspundem. Unii sunt uimiti, ca noi, ce suntem considerati niste primitivi, reusim sa facem niste salturi uimitoare. Le raspundem cu duhul blandetii si al rabdarii si impartasim cu ei ce-i intereseza. Le spunem ca am trait diferite experiente la care am facut fata si odata depasite, avantul este puternic si rapid. De asta se vad acesti pasi uriasi. Pt asta am venit aici, sa ajutam omenirea la nivel de constiinta. De aceea am facut aceste schimbari aici, pt ca dorim ca Terra sa devina un paradis. Vorbim cu ei pe un ton foarte ferm, chiar dur, de imputernicire, prin care nu lasam loc nici unui comentariu vis-à-vis de ce a fost Terra si cu mare convingere ca acum Terra este pe calea cea infloritoare.
Unii din cei care ne-au intrebat, sunt un pic malitiosi, aroganti, ne privesc de sus. Le explicam frumos, fara sa lasam loc vreunui comentariu. Zamolxe si Asthar ne lasa sa ne descurcam singuri, caci stiu ca putem. Avem o atitudine foarte deschisa.
La un moment dat, noi oprim aceasta intalnire. Le spunem ca este suficient ce am vorbit acum. Ne luam ramas bun de la ei, multumim comandantului Asthar, care nu s-a amestecat deloc, multumim comandantului Ptah si celorlalte entitati si plecam. Ne apropiem de Zamolxe, il salutam si pe el. Suntem condusi de Asthar, care ne-a felicitat. Ii multumim si revenim in corpurile noastre fizice.

O completare: pana acum, ceilalti au fost cei care ne spuneau cand intalnirea s-a terminat. Acum insa, noi am fost cei care am preluat conducerea si am hotarat cand a fost de ajuns. Noi am fost cei care am hotarat cand sa plecam. Ne-am imputernicit, deci.


A doua zi dimineata, energia lui Zamolxe a continuat sa ne ghideze:

“-Dragi copii, bun venit. Va regasesc in armonia zilelor petrecute impreuna si va invit pe munte, langa al meu chip, ce la altar va va apare in peregrinarea voastra montana. Ramaneti asadar in a mea frecventa ce ghidare va este si cu a mea lumina pregatiti-va pt drumul intalnirii”.

Am intrat in pestera admirand creatia arhitectului, a Naturii, aplecandu-ne pe sub boltile de piatra, sau urcand spre inima muntelui. Drumul s-a ingustat la un moment dat si am simtit ca am ajuns. Mi-am facut loc sa privesc altarul, o pestera in pestera, perdea de calcar siroind de apa. Atunci l-am simtit pe Zamolxe in inima transmitand:

“- In brate sunteti, la mine, in inima protejati si a voastra inraurire asupra muntelui, este imensa. Voi ati venit si VOI ati adus ce aveti de daruit muntelui. Impreuna suntem si-mpreuna gasim pe toti cei ce vor sa vina in ale noastre brate.”

Energia noastra s-a contopit cu cea a muntelui si un canal de lumina a tasnit spre varful sau zburand departe in spatiu. Atunci am inteles ce importanta este energia noastra a oamenilor si cate schimbari putem aduce. Muntele avea nevoie de constiinta inoitoare a oamenilor si a primit-o prin prezenta noastra si a celor ce il viziteaza.
Ne-am intors, bucurosi ca am inteles mesajul muntelui dar Zamolxe a completat cu si mai multe informatii:
“- Ceea ce vedeti voi aici, aceasta pestera, la modul in care o vedeti, sa stiti ca mai are o dublura. Acesti pereti sunt de cristal cu o inalta vibratie. E un transformator ce a avut nevoie de voi, care ati calauzit noile energii si le-ati ancorat in pestera. Celalalt cristal (dublura) este un fin cristal, ca de cuart, conectat prin munte cu spatiile inalte, iar voi acum, prin cristalul interior al corpului, realizati acei parametrii pe care aseara i-ati stabilit pe nava comandantului Asthar. Acei parametrii, cum credeati ca-i realizati, odata ce ati plecat cu acea incarcatura? Ii puteti realiza prin prezenta voastra, prin corpurile voastre si aceasta ati facut si faceti acum, cand sunteti aici.
Rasul, veselia, imbratisarea pe care ati dat-o peretilor, tot ceea ce voi ati atins, s-au realizat conexiuni intre ceea ce ati primit pe nava si munte. Ceea ce de fapt ati stabilit si primit energetic, acum ati transferat Pamantului.
Semnele pe care le-ati intalnit, acele minunate fotografii cosmogonice pe care pamantul vi le-a daruit, au fost ghidarile cu constientizarile necesare, de fapt cheile de deschidere a energiilor, a parametrilor pe care voi ii purtati in campul vostru energetic si pe care le- ati acordat acestui spatiu.( pe doua pietre plate erau :o imagine a globului si o imagine a planetelor) Am dorit sa intelegeti complexitatea a ceea ce voi sunteti dincolo de aspectul uman, ca sa intelegeti ce capacitate aveti de a schimba, de a alinia, de a lucra asupra locului. Nu este necesara o stiinta anume, ci pur si simplu iubirea voastra si deschiderea pe care campurile energetice din voi o realizeaza.
Cheia pe care v-am dat-o, cheia muntelui, era o alta energie ce v-a ajutat la conexiunea cu energiile galactice, la conexiunea cu acest spatiu, aceasta pestera, cu energiile ei. A fost de fapt un cod de conexiune si aceasta ati realizat voi pana ati ajuns in dreptul altarului. De fapt v-am specificat pana unde aveti de ajuns, pt ca eu sunt pretutindeni. Acolo era punctul unde se realiza ultima conexiune. Si normal ca v-am tinut in bratele si in inima mea, care sunt deasemeni, insusi muntele. Era punctul terminus unde voi aveati de facut acele conexiuni.
Este o stare de multumire care apare cand voi ajungeti sau strabateti tot ce aveti de strabatut ca drum al acestui traseu.( tot grupul avea o stare de multumire si bucurie ). Iata cum, ceea ce ati stabilit atunci cu acei reprezentanti galactici, azi ati si infaptuit. Acesti parametrii sunt acum preluati de energia muntelui si energia Pamantului si in functie de acesti parametrii, totul se va lucra, se va alinia.
Noi toti va multumim pt ca ati acceptat si ati venit. In acelasi timp dorim sa constientizati maretia si forta care sunteti. Sa nu va minimalizati niciodata capacitatile si sa stiti ca ele sunt infinite. O simpla soapta de-a voastra de iubire si armonie, modifica frecvente cum nu va asteptati.
Noi toti va multumim, va imbratisam cu drag.”

Fotografiile de mai jos, sunt facute in pestera Ialomitei. La ele face referire Zamolxe, in randurile de mai sus. Seamana cu niste continente inconjurate de ape. Ne pare rau ca nu am facut fotografiile cu aparat foto. Poate ca ar fi iesit culorile mai vii si mai clare, exact cum sunt acolo.

Am stat in acea zona, inca o zi si jumatate, bucurandu-ne de timpul frumos, umbland pe munte si fredonand in tonalitatile naturii. Duminica dupa amiaza ne-am intors. Ne luasem ramas bun, ca fiecare sa-si urmeze drumul sau. Dar, dupa ce mersesem 10-15km, Zamolxe ne-a facut sa ne oprim masinilei, caci mai avea ceva de transmis:
“- La brat cu voi, pornim acum spre o alta dimensiune si am sa va rog sa ma urmati cu gandul, sa urcati cu mine alaturi si sa pornim in zbor pana in Retezat, in Piramida de Lumina. Patrundeti cu mine in aceasta sala mare in interiorul piramidei o sala (ce parea pietruita), unde nu este necesara lumina zilei, pt ca noi toti stralucim si luminam. In aceasta sala suntem toti impreuna si la invitatia mea, au sosit maestri inaltati, intelepti antici care au trait in fosta Lemurie, in fosta Atlantida precum si multe entitati ce traiesc la nivelul solului si va ajuta, dar pe care voi nu-i vedeti.
Aceasta adunare se face cu scopul si dorinta de a impartasi cu voi o parte din energiile acestui munte-Retezat-, o parte din gandurile acestor intelepti antici, iar o parte din gandurile voastre vor fi daruite acestora.
Aici in piramida stam toti, ca la o sezatoare. Nu este necesar ca voi sa graiti, caci totul este in campul vostru energetic, voi sunteti lumini, frecvente. Voi sunteti pt ei aidoma unor carti deschise. Catre aceste carti deschise, ei vor raspunde cu ceea ce va este necesar, cu ale lor carti deschise, adica cu campurile lor energetice.
Voi ati fost ghidati aici, in acest spatiu sigur, sacru, unde adevarul si numai adevarul este manifestat. In acest spatiu si noi si voi sunteti veniti ca energii, pastrandu-va energiile. Veti face aici un schimb de energii asa cum l-ati facut pe nava comandantului Asthar, schimb ce se refera la cunoasterea locurilor, a ceea ce reprezinta aceste locuri, nu numai pt voi ci si pt planeta. Energii ale locurilor, ce au rolul lor in evolutia planetei.
Aici este un loc de intalnire, nu numai cu cei ce vi i-am prezentat, ci si cu multe entitati din alte spatii. Aici acum voi va imbogatiti luminile voastre cu luminile celor ce au sosit. Vi se ofera imputernicirile necesare precum si rezolutii necesare diferitelor probleme, dar nu problemelor personale, cat probleme ce tin de evolutia omenirii in general. Sa stiti ca micile voastre indeletniciri, cu care vi se pare ca va confruntati, sunt,un aspect al vietii voastre, dar nu ramaneti blocati cu emotiile, in acest aspect al vietii. Partea cealalta a voastra, nevazuta, energetica, este mult mai importanta.
Treceti cu gratie prin micuta voastra viata, pt ca se stie ca aveti alte treburi si sa intelegeti ca nu aveti piedici in ceea ce voi faceti in viata de zi cu zi in momentul in care va constientizati celalalt rol, cel energetic. Si noi toti de aici v-am invitat pt a sublinia acel rol energetic pe care il aveti, pt a nu pierde timp consumand energie cu micile voastre examene sau la serviciul de zi cu zi. Constientizati-va deci rolul maret, de adevarate constelatii, de adevarati reprezentanti ai unor energii marete si veti vedea ca rolul de uman pe care l-ati luat si va era necesar, este un rol pe care il veti depasi cu mare, mare usurinta.
Voi ati venit aici pt cu totul altceva, mult mai important, incat a fi in mijlocul oamenilor erau necesare aceste mici slujbulite, dar nu va dati lor toata energia voastra ci ridicati-va dincolo, in partea ce o simtiti, dar nu o vedeti, a imensitatii voastre cand puteti sa lucrati cu planetele, cu sorii si cu bogatia energetica ce o aduceti prin ancorarea ei pe Pamant.
Toata acestea vi se spun pt a nu pierde foarte mult timp cu celelalte si a face deosebire intre importanta acestor lucruri.
Aceste energii sosesc acum masiv pe planeta. Un important rol aveti de a le primi si ancora, daruindu-le Pamantului. Cand doriti sa protejati spatiul vostru,de oameni “care par a deranja”, imbracatii in lumina. Se vor transforma, ori vor pleca definitiv de pe planeta. Nu este necesar efectiv sa purtati ura nimanui, ci doar sa fiti lumina, pt ca fiecare la randul sau este Dumnezeu ca si voi si vine cu o experienta a lui, proprie.
Deci dragii nostri, fiti in lumina binefacatoare a energiilor si lasti-le sa treaca prin inimile voastre si atunci dati o mare sansa tuturor, de ridicare in iubire, intr-o vibratie inalta, catre care este evolutia intregii omeniri.
Cei ce sunt aici, in piramida, au venit sa va ofere foarte multe daruri de lumina. Ei le vor pune in energiile voastre proprii, asa cum voi va puneti flori la butoniera, tot asa vor planta si ei aceste daruri de lumina, ca sa va ajute, sa va simtiti voi pe voi mult mai bine si sa va clarificati foarte multe lucruri cu voi insiva.
Ceea ce se cheama comunicare intre voi si noi, este o comunicare continua si voi veti simti uneori intuitiv, sau prin aceste mesaje, comunicarile si se va manifesta o actiune intre echipele vizibile si nonvizibile, dar care vom forma impreuna, o echipa de lucru.
Tot aici in piramida, sunt foarte multe entitati ce apartin Pamantului, chiar dinspre inima Pamantului, care sunt venite sa va multumeasca pt tot ceea ce voi faceti. Ei sunt ca mesageri ai Mamei Pamant si va aduc multumirile lor pt grija ce o aveti pt tot ce inseamna Mama Pamant si natura de pe ea.
Sunt entitati ce ar dori sa comunice cu voi mult mai mult. Prin simpla voastra intentie puteti vorbi cu ele, puteti sa le rugati sa va apara in vis. Vorbiti cu ei, sunt pe bancheta din spate, va aud si va pot raspunde dar voi nu puteti intoarce capul ca ati pierde controlul volanului. Aceste comunicari cu aceste spirite ale naturii vor fi tot mai dese pt ca astfel putem renaste Mama Pamant si sa o aducem la frumusetea ei adevarata si la adevaratele ei valori.
Inca odata multumirile noastre pt acest sfarsit de saptamana, dar comunicarile si comuniunea dintre noi, raman si pe mai departe. Va multumim, va imbratisam, toti cei care suntem aici, inclusive eu, Zamolxe.”

Astfel s-a incheiat vizita la Pestera Ialomita dar nu si comunicarile cu Zamolxe.

13 09 2010-Zamolxe-Cosmografie

Energia voastra se extinde si tot ceea ce voi sunteti, cuprinde. Din ceea ce voi sunteti, se creaza noua realitate, Noul Pamant. Prin propriile voastre extinderi, deveniti, Noul Pamant, Noua Era. Din voi insiva, se porneste creatia. Din voi se naste Noul. Voi deveniti, devenind proprii vostri Eu Sunt.
O ramificatie energetica cuprinde acum Pamantul, inaltandu-va aidoma creatorilor si reverberand ca o tesatura, propria voastra energie. Astfel se creaza cu tot, ceea ce este pe Pamant si acest nou, din propriile voastre energii. Voi sunteti tot ceea ce aduceti din nevazut, energii pe care le primiti si prin voi, apoi, se revarsa in planul vizibil. Voi sunteti si va veti privi propria voastra creatie, asa cum si Creatorul face, privindu-va pe voi, de la mare catre mic, de la ocean catre picatura.
Iata, voi, toti oamenii, cum creati o alta lume, cum va desprindeti de vechi tipare, cum primiti noua energie cosmica si cum o revarsati prin voi in lumea fizica si totul se recreaza. Voi sunteti deja un salt si le favorizati si pe urmatoarele. Cu tot ceea ce este pe Pamant, si cu Mama Pamant.
Aceasta retea energetica se expandeaza odata cu voi, se conecteaza la toate retelele ce se formeaza pe Pamant si o adevarata lumina renaste. Totul este o configuratie prin care voi, prin tot ceea ce aveti in corp, permiteti sa se desfasoare. Ea iese prin voi, ceea ce voi sunteti si se schimba in functie de tot ceea ce voi sunteti, in deplin acord cu toate miscarile ce au loc.
Aceasta veritabila cosmogonie, pt ca totul se petrece in acest intreg, odata cu intregul, face parte din creatia sublima a intregului si voi astfel descatusati, descatusand propriile voastre energii. Permiteti unor multitudini de retele sa se formeze si pe ele sa se cosolideze urmatorul capitol al vietii. Simtiti-va maretia, ca astfel, intreg procesul sa-l puteti intelege si sa-i permiteti cu usurinta sa se desfasoare. Toate planurile voastre multidimensionale participa la aceasta creatie si totul se intampla.
Zamolxe

Fotografii facute in pestera:





Adaug aici, comentariul facut de prietenul Gicu Dan, despre mesajele primite de la Zamolxes, referitoare la acest drum facut la pestera:

Servus Dragi Prieteni Mihaela si Gabriel
Din mesajele pe care mi le-ati transmis, eu am retinut anumite aspecte.
Nu stiu in ce masura voi ati sesizat sau nu aceste aspecte, dar va fac prezentarea perspectivei mele in ideea ca voi sa o compatati cu perspectivele voastre si sa sesizati unde ne interconectam ca Intelegere pe mesaje , cit si unde avem Intelegeri diferite.

In primul rind, am sesizat pe zile cum Inteleptul Cristic Zamolxe prin mesajele transmise de Mihaela , coordoneaza Energetic/Informational pe cititorii mesajelor pas cu pas spre ;
- Taine Oculte aflate in Cunoasterea lui Zamolxe;
- Taine Oculte aflate in munte ca obiective de ReAccesat,
- cit si Taine ale Cunoasterii Oculte aflate chiar in cititor.
Toate aceste 3 Taine Oculte sunt Interconectate intre ele fiindca sunt compatibile intre ele, dar o compatibilitate in cadrul fiecarei Frecvente de Cunoastere pe care cititorul a Autoales-o cindva, este zestrea lui si este in afinitate si rezonanta cu ea(Cunoasterea).
Si racordarea la aceste Taine, se face numai si numai prin Chei Energetice (de Lumina) de diferite frecvente vibrationale.
Aceste Chei sunt in posesia Anumitor Entitati de Lumina care au Abilitatea, Meritul si Menirea de a le detine/pastra si oferi mai departe la timpul potrivit ca o predare de Stafeta Spirituala de nuanta MISIONARA.
Dar sa vedem pasii(treptele de acces) prin care Zamolxe indruma cititorii spre aceste Taine cu predare de Chei Energetice(de Lumina):

1.- 09 09 2010
Pasul catre Zamolxe Insusi ca Fiinta de Lumina, prin mesajul Zamolxes - Cheile portii
Zamolxes Imi ofera o veriga cu mai multe chei.
Una din ele e de cristal si-mi spune:
- Aceasta este cheia muntelui.
Aceasta este cheia care va deschide poarta catre mine.
Gasiti aceasta poarta.
Ea va fi la un moment dat in fata voastra.
O veti recunoaste Veti simti ca acesta este locul de intrare.
Aici Zamolxe anunta cititorul (deci nu numai voi cei care ati fost in experiment), despre faptul ca el poate Alege sa preia si sa utilizeze atunci cand este pregatit, Cheia Muntelui, pentru a intra in interiorul Muntelu,i la Taine si unde Inteleptul Zamolxe ca un Invatator, il asteapta pentru a-i oferi indrumarile de rigoare si ai predarea Stafetei Utilizarii acestor Taine, Spre Binele Cel Mai Inalt al Omenirii fara Discriminare.
Este Pasul Intilnirii cu Maestrul in Interiorul Muntelui, langa Taina Oculta.
De ce Valoare vibrationala si de ce Dimensiune de Constiinta este aceasta Taina? Bineinteles de nivel superior de la 5D in sus spre 7D si 8D, poate chiar mai inalt. Si Muntii Bucegi au mai multe Taine decat Exemplul vostru experimental din Pestera.
2.- 10 09 2010
Pasul spre un obiectiv sacru, prin mesajul Zamolxe- Ghidare catre altar. Unde Zamolxe doar mentioneza acest obiectiv ca fiind un Altar. Si Bineinteles ca nu este vorba despre un altar 3D ca al bisericilor actuale de pe Terra. Este vorba despre un Altar de Stiinta (inca Oculta, dar in curs de a fi accesata aceasta Stiinta la propriu, de catre cei indreptatiti si nu altfel) Divina Materializat pe o anumita frecventa de densitate vibrationala si in baza unei Intelepciuni care momentan ni se pare de-a dreptul Miraculoasa.

3.- 11 09 2010
Pasul spre obiectivul propriu zis, prin mesajul Zamolxes- La altarul din pestera Ialomita, cu doua precizari dar nu despre ALTAR, ci despre:
- Si a voastra inraurire asupra muntelui, este imensa.
Adica, ati Impregnat Muntele prin prezenta voastra, cu o Energie Noua. A fost Indeajuns prezenta voastra acolo, in prezenta Gazdei Milenare Zamolxe.
Voi ati venit si VOI ati adus ce aveti de daruit muntelui.
Aici Zamolxes anunta faptul ca VOI ati adus Ceva Nou si ati Daruit Muntelui, fiindca Muntele nu avea acel ceva. De fapt, este vorba de Intelepciunea Energiilor /Informatiilor Noi al Omului Nou al Celei de-a doua Creatii, Intelepciune cu care voi, mai mult sau mai putin Constient, lucrati zi de zi pe unde Experientele Vietii va poarta.
- Impreuna suntem si-mpreuna gasim pe toti cei ce vor sa vina in ale noastre brate.
Aici Zamolxe va considera Egalii Lui ca Invatatori Cristici in Stiinte (Tainele) Divine, cu dreptul deplin de a Prelua in Campul Vostru de Constiinta si de Intelepciune (adica in Brate, dar nu este vorba de imbratisarea fizica) pe toti cei care vor sa fie Discipolii voastri si carora le veti preda stafeta Spirituala a Cunoasterilor Divine ce sunt zestrea voastra Multidimensionala.

4.- 11 09 2010
Pasul final in mesajul Zamolxe-In pestera-Final:
“Ceea ce vedeti voi aici, aceasta pestera, la modul in care o vedeti, sa stiti ca mai are o dublura. Acesti pereti sunt de cristal cu o inalta vibratie. E un transformator ce a avut nevoie de voi, care ati calauzit noile energii si le-ati ancorat in pestera. Celalalt cristal este un fin cristal, ca de cuart, conectat prin munte cu spatiile inalte, iar voi acum, prin cristalul interior al corpului, realizati acei parametrii pe care aseara i-ati stabilit pe nava comandantului Asthar. Acei parametrii, cum credeati ca-i realizati, odata ce ati plecat cu acea incarcatura? Ii puteti realiza prin prezenta voastra, prin corpurile voastre si aceasta ati facut si faceti acum, cand sunteti aici.”
Aici trebuie inteles faptul ca :
- se vorbeste despre Cristale, dar nu se detaliaza Energia, Cunoasterea, Intelepciunea vehiculata Interdimensional prin aceste Cristale. Dar vom afla aceste detalii prin SINCRONICITATEA DIVINA asa cum Ascensionam spre 5D, deoarece avem afinitate cu ea, ne apartine, este zestrea noastra si experimentul nostru nou.
- se vorbeste despre Parametrii Energetici/Informatii/Programe transportate si descarcate de voi in munte, dar nu vi se sesizeaza, ci trebuie sa descoperiti faptul ca : A SOSIT TIMPUL SA NE READUCEM AMINTE SA LUCRAM CU ENERGIILE, cum faceam in Prima Creatie ca Oameni Vechi (Pe alte planete initial si apoi pe Terra), dar acum Energiile sunt Noi si Apartin deja NUMAI Creatiei a Doua.
- se vorbeste de Rostul vostru (nostru) Misionar Nou, dar voi trebuie sa Intelegeti ca ati fost ca Intelepciune Experimentata, FRUCTUL PRIMEI CREATII iar ACUM SUNTETI SAMANTA CELEI DE-A DOUA CREATII si modele de urmat pentru cei ce vin in urma voastra (noastra).
- se vorbeste despre prezenta musai necesara a voastra in corpul fizic in pestera langa acele Cristale Transformator (si Releu deopotriva), dar nu se spune faptul ca in corpul vostru fizic transformarea ADN-ului a atins un nivel de functionare cu mai multe spire inspre 12, fapt care a permis ca Incarcatura Informationala (innobilata numai si numai de Energia Noua) preluata de voi ca Parametrii de Lucru (Program Holografic) de pe Nava Asthar Sheran, sa poata fi transferata si prin intermediul corpului fizic intre Dimensiunea Superioara unde era Nava si Dimensiunea Pamantului. Este foarte important rolul ADN-ului in asemenea transferuri de Programe Noi cu Intelepciuni Noi, de la un nivel Dimensional Superior la nivelul Terrei in aceasta Ascensiune si Planetara, dar si Umana concomitent. Iata un model de Colaborare/Interconectare Ascensionala cu Mama Terra, derulat prin voi, la nivel de spirit dar concomitent si cu corpurile voastre fizice format din elementele Mamei Gaia (Geea).
Experimentind acest transfer de Energie intre Dimensiuni prin intermediul Corpului vostru fizic, de fapt Voi ati atins un nivel de Evolutie in Constiinta care inainte vreme era doar un ideal. Dupa cum bine stiti, Initierile vechi se faceau in Munti in zone Speciale Energetic cu statut de Sacralitate multidimensionala.
Toate referirile si indrumarile spre acesti Munti cu Zone Sacre erau oferite prin diverse mesaje celeste spre Preluarea Cheilor Cunoasterilor Oculte si utilizarea acestor Cunoasteri in scopuri Practice bine definite.
In decursul ultimilor 10 sau 20 de ani, voi, cei care ati fost in pestera, ati intrat in vibratia sacra a Muntilor Bucegi, situatie in care ati si fost invitati de Zamolxe sa faceti Transportul si descarcarea de Energie/Informatie de pe Nava in Munte.
Acest lucru scoate in evidenta un aspect Ascensional foarte interesant.
Voi ati atins un nivel de Ascensiune in Constiinta (mai mult sau mai putin Constientizat in starea voastra de veghe) prin care indiferent cat de Valoroasa ar fi Sacralitatea Energetica a Muntelui Bucegi si a Tainelor ascunse acolo, Voi acum sunteti mai Giganti decit Muntele, la fel de Sacrii ca Muntele si mai Intelepti Decat Intelepciunea ascunsa in Munte.
Aceasta Maestrie v-o specifica si Zamolxe: “In acelasi timp dorim sa constientizati maretia si forta care sunteti. Sa nu va minimalizati niciodata capacitatile si sa stiti ca ele sunt infinite.”
Iar voi ca ,,MUNTI,, Giganti, Sacri si Intelepti, aveti posibilitatea de a fi oriunde pe Terra si in munti, dar si la campie printre discipolii vostrii. Sunteti deja Neingraditi de Spatiu si Timp.
Si asa cum voi ati derulat acest experiment in Bucegi si alti Misionari ai Terrei au derulat experimente asemanatoare in alti munti ai Terrei.
Apoi, Zamolxe va (ne)spune: “In interiorul vostru aveti cunoasterea milenara. Se va deschide la timpul potrivit.”
Adica, fiecare dintre noi isi va reaccesa propria Cunoastere Milenara, Multiplanetara si Multidimensionala doar prin SINCRONICITATE.


Invatatorul Iisus Cristos ne spunea prin Floare Bandariu:
MUNŢII VOŞTRI AUR POARTĂ;
- ATENŢIE: AURUL = CUNOAŞTERE SPIRITUALĂ;
- SECRETELE MUNŢILOR VOŞTRII VOR FI DESCOPERITE CURÂND , DACĂ MĂ VEŢI ASCULTA ÎN CEEA CE V-AM SPUS.
Voi aţi construit PIRAMIDE, voi a-ţi scris CĂRŢI, voi aţi construit NAVETE SPAŢIALE de o complexitate fantastică şi voi, acum nu ştiţi nimic ( este vorba şi de ceilalţi misionari ).
Eu vă voi Lumina şi vă Luminez cu acea Cunoaştere de care voi aveţi nevoie, pentru a transpune în fapte, ceea ce veţi afla. A sosit momentul Adevărului.
Eu vă rog să vă reveniţi şi să veniţi ACASĂ, aşa cum aţi fost cândva cu mii de ani în urmă.
Voi aţi lăsat Cunoaşterea şi ea a aşteptat ca s-o scoateţi la Lumină.
TOATE LE VEŢI AFLA CURÂND, FOARTE CURÂND.
VĂ IUBESC MULT - IISUS CRISTOS - Meditaţia din 13. Aprilie. 2003

In cartea Romania Inima Oculta a Terei scriam:
PIONIERII CELEI DE-A DOUA CREAŢII şi REDESCOPERIREA DE SINE
prin Cheile Cunoaşterii Oculte, având ca suport MARILE SECRETE OCULTE din Spaţiul Românesc şi din Noi Înşine.

Ahnaton
Aici unde sunteti acum nascuti, (Romania) este o mare poarta de transfer de energii, transfer catre aceasta lumina unica, ce se realizeaza prin cei nascuti aici, purtandu-si lumina si orientand constiinta, catre constiinta Unimii. Aceasta constiinta ...pe care omenirea a reusit s-o atinga, este sustinuta acum de geometria sacra, sustinuta la un mod mult mai inalt, aceasta geometrie patrunzand adanc in constiinta oamenilor. Aceasta mare intindere ce reprezinta tara voastra, spuneam ca este aceasta poarta, unde cei de aici primesc energiile Noului, energiile de dincolo de poarta si voi toti le ancorati, creand un spatiu de trecere spre viitor.
Acest popor minunat, oameni numiti romani, au o frumoasa obarsie solara.
Sunt din cei ce au adus Soarele pe Pamant si au contribuit la manifestarea lui aici.

Adica : Romania este Inima Oculta a Terrei si Concomitent, Romania este Centru Federatiei Cristice Terestre si Extraterestre, situatie in care Noi suntem cei care dam explicatii speciale Extraterestrilor (voi ati dat pe nava deja) fiindca suntem si Invatatorii lor si ii invatam cum pot accede si ei prin Experiment (ca noi) in a Doua Creatie. Deci, nu suntem in urma nimanui, ci in Fata, Primii, iar Extraterestrii Nedumeriti, se vor convinge singuri, fiindca avem ceva mai valoros decit tehnologia lor: O Nou Creatie (a Doua, apoi a Treia, etc,....)

Totul este foarte simplu daca ne acceptam Maretia cum zicea Zamolxe.
Fiindca Maretia noastra nu consta numai in Utilizarea Tehnologiei Divine in Multiple Universuri, ci si prin Utilizarea Iubirii Neconditionate cu Intelepciune Experimentata in Dualitatea 3D pe fondul Emotiilor pure vietuite de Sufletele noastre ce au gasit rezolutia in Energia Noua a Sperantei pintr-un Nou Pamint ca Oameni Noi sub un Cer Nou in A Doua Creatie ce n-a mai fost inainte. De aceea ni se spune in lectiile sale de catre Tobias ca Noi suntem PIONIERI ai Creatiei a Doua. Noi suntm virful de lance al tuturor extraterestrilor care nu au avut tangenta cu experimentul Terra, iar experimentul vostru din pestera Bucegilor este o munca de PIONIERAT de o importanta colosala asupra intregii Terre si aspura intregii Umanitati.
Va felicit draga Mihaela si Gabriel, si felicit si pe colegii vostri de experiment, pentru implinirea Misiunii.
Multumim si lui Zamolxe care ne sustine permanent.
Ceau. Gicu.

Niciun comentariu: