joi, 2 septembrie 2010

Fratii de pe Sirius

Namste. Noi, fratii vostri de pe Sirius deschidem acum caile cunoasterii siriusiene in interiorul vostru. Ele de fapt se activeaza. Se formeaza aceste alinieri care sunt pt acest moment, declansabile in voi. Ce simtiti, este sistemul nostru pe care il simtiti activ, in miscare, in corpurile voastre. Aceasta inseamna ca voi aveti acest corespondent ce isi porneste miscarea, relansand in voi chemarea catre fratii vostri de pe Sirius. De fapt voi v-ati deschis iar noi putem raspunde. Voi ati declansat aceasta activitate. Voua vi s-au activat acum conexiunile si le puteti simti. Este o comunicare energetica fara cuvinte, cand tot ceea ce se deschide in voi, va da sentimentul ca va absorbiti. Si nu este departe de adevar. Este propria voastra cunoastere intr-o noua forma, intr-o noua constiinta. Ce vi se pare ca este la distanta, este de fapt in interiorul Cosmosului vostru, este proiectia din corpul vostru constructie care va apartine. Simtiti deasemeni nucleul nostru central, caci il aveti, centrul gandirii voastre, ce va arata capacitatile de a comunica cu cei de pe Sirius, capacitatile de a va deschide catre cei din afara Pamantului, capacitatile de a gasi caile catre noi.Este propria voastra deschidere, activarea interioara din ADN-ul vostru, activare ce noi o putem sustine lansand catre voi energii care sa va mentina un mediu curat, benefic. Veti simti inima siriusiana a voastra cu o alta capacitate de iubire, de aprofundare. Veti simti iubirea catre aceste constelatii si tot ce se activeaza, veti trai fata de oamenii vostri manifestand si aratand. Nu este nimic iesit din comun. Sunt doar propriile voastre deschideri. Si vor urma multe altele. Ceea ce uneori vi se pare ca suntem noi cei ce lucram, sunteti de fapt voi, ce ati permis aceasta lucrare si care in momentul activarii corpului, voi simtiti conexiunile cu intregul Cosmos si dati drumul propriului motor, pe care il simtiti actionand in cadrul intregului sistem. Voi sunteti deci, cei ce activati toate acestea. Noi doar va asistam.
Aceasta complexitate in care acum ati intrat, va ajuta sa va simtiti maretia, nu numai ca valoare, ci efectiv ca extensie a ceea ce voi sunteti, cat de mult cuprindeti din acest univers si sa va intelegeti capacitatile, puterea, complexitatea voastra. Nu noi lucram acum in univers, ci voi, prin intreg sistemul, prin intreaga constelatie pe care o simtiti. Asa cum simtiti ca fiecare celula este o stea, asa lucrati cu ea in acest univers. Sunteti voi, voi, si numai voi. Dati deoparte perdeaua care va impiedica a intelege realitatea si iesiti din limita umana, intelegand ca aceste constelatii sunteti chiar voi. Aveti actiune, aveti puterea de a controla aceasta constelatie si cu ea, in acest univers aveti puterea de a alege, de a constientiza si de a va expanda in intreaga iubire. Este o alta parte din voi pe care o intelegeti si o vedeti acum prin ochii vostri interiori si intelegeti cat de mult puteti ajuta.
Noi, fratii vostri de pe Sirius, va spunem ca in acest moment, absolut va admiram, ca nu am intervenit cu absolut nimic si ce simtiti este propria voastra lucrare pt ca ati vazut cat de complexi, de extinsi sunteti. Si nu ati vazut decat o mica parte ce sunteti cu adevarat. Va multumim, va imbratisam si va onoram.
Fratii de pe Sirius

Niciun comentariu: