miercuri, 8 septembrie 2010

Marele Spirit - Eliberati-va creatiile !

A voastra este nemurirea si viata si tot ceea ce reprezentati. Aceasta manifestare a vietii este diversa, este diferita si tot ceea ce primiti acum. Este ceea ce ati infaptuit in alte vieti. Este vorba despre o purificare masiva iminenta. Fiecare si aici este vorba despre intreaga omenire, isi primeste acum in acest haos, momentele sale de purificare. Eliberati tot ceea ce ati creat. Imbracati-le in lumina si lasati-le sa plece. Sunt propriile voastre creatii dintotdeauna si este valabil ce spun, pt toata omenirea.Fiecare este acum, fata in fata cu propria sa creatie. Toate evenimentele care vin in viata sa, sunt creatiile sale. Le aveti de intampinat. Treceti prin ele si eliberati-le, ca apoi sa ramaneti in calm echilibru si armonie. Voi eliberati astfel, aspectele voastre negative care sunt foarte multe in pamant si pe acestea Pamantul le elibereaza. Fiti multumiti ca le elibereaza in acest mod si se evita astfel, calamitati foarte mari.Se va gasi in voi suficienta forta si putere sa le depasiti, sau, situatii cand oamenii se vor ajuta. Este si aceasta o forma de eliberare, iar ceea ce se intampla in planurile voastre sociale, sunt toate aceste energii si nu este cazul sa le spunem negative. Le putem spune energii care doresc sa plece, pt ca nu pleaca doar cele negative. Pleaca de fapt, cele ce au reprezentat pana acum, Energia Veche. Varietatea sa este larga si toti oamenii trec prin acestea. Nu e cazul sa considerati ca unii sunt ocoliti. Fiecare are aspectele sale ce si le primeste inapoi, aspecte ce si le-a creat in alt timp. Este de fapt o mare oportunitate sosirea Energiei Noi, care elibereaza energiile vechi. Aceasta eliberare voi o vedeti. Se desfasoara sub ochii vostri. Ramaneti in calm si asteptati sa treaca, pt ca unele trec foarte repede; altora le este necesar ceva mai mult.Voi sunteti in slujba Luminii si aceasta forta pe care o reprezentati, adica lumina din voi, va ajuta foarte mult. Foarte multe lucruri vin de pe corpul emotional. Aici depasirile pot fi putin mai dificile, dar deasemeni, Lumina va ajuta sa treceti peste ele. Fiti blanzi si intelegatori cu voi, in orisice moment. Cautati sa nu va produceti mai multe traume decat sunt ele si aveti rabdare cu aceste momente. Energiile care se elibereaza, ele insele vor sa plece. Pamantul doreste sa elibereze tot ceea ce gandurile voastre au mentinut si asa cum voi primiti lumina din Cosmos, tot asa din voi se elibereaza in planul Cosmosului si Pamantului.
Permiteti-va in cat mai multe momente sa respirati si sa fiti aidoma unei membrane impermeabile, ca sa nu stocati nimic. Este absolut necesar sa lasati ca totul sa vina si sa plece, ca sa va mentineti in acelasi timp, un organism curat si in echilibru.Pt ca multe astfel energii sunt si in corpul vostru, in celule voastre, are loc si in voi o purificare imensa, ceea ce este un lucru binemeritat. Voi de fapt recunoasteti tot ceea ce vine, prin faptul ca multe sunt in voi. Astfel, acest proces pe care il traiti, il schimbati, il transmutati sau il eliberati. Sunteti un imens laborator, extrem de diversificat, care participati la procesul ce are loc. Nu s-ar putea altfel. In acelasi timp, sigur ca primiti sustinere, pt ca deschiderea si impamantarea voastra este deosebit de importanta. Insa puteti simti ca sunteti prinsi in acest proces, aidoma unui vartej. Cand simtiti, stati pe loc, ca si sum v-ati opri, ati respire si nu uitati sa spuneti: “Eu nu sunt toate acestea.”
Detasati-va complet si ganditi-va ca sunteti Spiritul care nu are nimic de-a face cu evenimentele care vin la voi, pe care le lucrati in voi, dar voi sunteti mult mai mult decat toate acestea. O zi buna va doresc, va imbratisez. Nu uitati ca se formeaza o echipa cu care voi lucrati.
Marele Spirit.

Niciun comentariu: