duminică, 12 septembrie 2010

Norton - Arhiva Pamntului

- Va salutam. Sunt com. Norton si va invitam in mod expres pe nava noastra pt a primi ultimele planuri a ceea ce se numeste Arhiva Pamantului.Mergem in corp de lumina pe nava. Cu comandantul Norton si impreuna cu alti comandanti, mergem intr-un alt spatiu, unde este “indosariat” tot ceea ce tine de istoria Pamantului. Ajunsi in fata unei biblioteci, suntem invitati fiecare, sa extragem ceea ce corespunde vibratiei noastre. Sunt ca niste incrustatii, pe un fel de tablite din materiale speciale, care vin catre noi. Culegem informatiile ce ne parvin. Le primim in campul nostru energetic. Sunt coduri de lumina ce sunt accesate de Divinitatea noastra. Ele isi gasesc un corespondent la nivel de ADN. Ne plimbam printre rafturi. Tablitele vin catre noi, ne dau informatia si revin la locul lor.
Com. Norton ne spune:
- Aceasta arhiva/istorie a Pamantului, este in ADN-ul vostru si aceste inregistrari nu vor face decat sa declanseze in voi acea memorie care va este blocata. Deasemeni, mai lasa in campurile voastre, inregistrari ce va vor fi necesare in diferite momente. Unele au fost lasate de voi, la altele au lucrat diferite entitati. Sunt date generale despre Pamant, despre evolutia oamenilor, chiar si a voastra. Sunt anumite date legate de situatia actuala a Pamantului. Aceste date le veti descoperi, in sensul ca le veti trai si le veti intelege la un moment dat, la alt nivel,
Este important sa le lasati sa lucreze asupra voastra. Veti face multe corelari in evenimentele actuale ale Pamantului, in evenimentele din viata voastra. Totul va fi mai usor si prin aceasta claritate veti avea alta stabilitate, in orice eveniment prin care voi treceti.Deasemeni, datele le ancorati voi insiva in campul Pamantului pt ca tot ceea ce voi sunteti, este intr-o puternica conexiune cu Mama Pamant. Nici nu s-ar putea altfel. Voi lucrati foarte strans cu Pamantul, nici nu va dati seama cat de mult. E ca si cum v-ati consulta permanent cu planeta.
Intre timp, noi am strabatut acele culoare. Placutele au revenit la locurile lor. Am primit o foarte mare cantitate de informatii. Unele deja s-au transformat in frecvente de lumina, pe care le avem.Totul a fost verificat. Se face asupra noastra o scanare ca sa fie siguri ca aceste informatii sunt la locul lor, iar noi suntem in buna stare, pt ca in timpul noptii, ce exista in corpul energetic, se va suprapune in corpul fizic, ca un transfer. Ni se spune ca pe moment e suficient cat am primit. Le multumim, ii salutam, ne luam ramas bun de la toti. La intoarcere ne oprim la statiile noastre baza. Facem si acolo acordajele necesare. Se stabilizeaza niste date de care Spiritul Pamantului afla imediat, apoi revenim in corpurile noastre. Multumim com. Norton, com. Asthar.

Niciun comentariu: