joi, 2 septembrie 2010

Zamolxe - cercul magic

Bun venit tuturor, in acest cerc magic, in acest loc dincolo de timp si spatiu, in acest spatiu energetic unde eu, Zamolxe, v-am invitat si v-am calauzit pasii.
Intram in acest cerc al magicului, al magiei albe, a binelui si si a raului, care sunt unite, formand intregul si unde acum disipam tot ceea ce se cheama polaritate. Ati fost invitati in acest cerc, dat fiind ca ati fost toti preoti ai centrului sacru Sarmisegetuza Regia. Osemintele voatre se afla intr-un loc la baza templului, oseminte ce strajuiesc si acum acele locuri, dar voi ca spirite inalte ce strajuiti in continuare aceste locuri, sunteti acum aici in acest cerc magic in afara timpului si a spatiului.
Voua, spirite, va adresez acum cuvintele noastre de bun venit, de bun sosit, din nou, pe acest pamant, unde voi aduceti iubirea voastra, impreuna cu intelepciunea ce o aveti, intelepciunea strabunilor, intelepciunea zeilor.
Ati fost chemati de prea inaltul sfat stramosesc, de preainaltii intelepti, ca voi sa primiti acum din obarsia lor, a preafrumoaselor vesminte a marilor preoti intelepti, ai preotilor ce cu gand curat au slujit si au daruit din cunoasterea lor. Preoti si preotese ati fost, aducand echilibru in acest spatiu, de mii si mii de ani. Nu mai conteaza cultura in care v-ati nascut, sau culturile in care v-ati perindat. Voi acum intruchipati intregul. Ati acumulat si ati creat pt a re-crea si ati transformat pt a transmuta totul in acest nou, care acum se reinstaleaza.
De-a lungul epocilor v-ati reintalnit, ati lucrat, ati fiintat. Fiecare la un moment dat ati ales alt drum, alta cale. Parti din voi, acum, reunite aici, in acest cerc magic, isi preiau din nou indatoririle pt acest loc si acest pamant. Primit acum din partea noastra a ceea ce se cheama o imputernicire, ca voi sa continuati ceea ce de-a lungul miilor de ani ati ghidat pe acest pamant.
Vestmintele voastre, de mii si mii de ani, va asteapta. Ele sunt lumina si acum in acest cerc, vi se returneaza, ca magi ai acestor locuri. Voi aduceti ceea ce s-a uitat, ceea ce a fost tainuit, ceea ce a fost protejat in interiorul vostru. In inimile voastre, in AND, aveti aceste informatii. Toate incep sa se activeze si voi veti incepe a manifesta, a arata celor ce sunt potriviti a fi adusi langa voi.
Asa cum ati umblat prin toate locurile, asa cum ati trait, ati trait fiind ghidati de zonele respective cu energiile lor, cu atractia lor, locuri unde de fapt ati primit sau daruit din energia voastra. Energiile locurilor, ce sunt de fapt tot energiile voastre, au venit sa va sustina. Ele v-au vorbit in limbajul lor si voi ati primit acest limbaj sacru, care este consacrat in AND.
Lacasurile voastre sacre se afla acum in inimile voastre. In aceste lacasuri veti gasi toata ghidarea. Prin voi, tot ceea ce este nou, este adus la suprafata, este primit si impamantat in aceste locuri. Veti face conexiunea cu multi altii, care, ca si voi sunt ghidati de energiile noastre si multi vor fi adusi pt a va cunoaste, pt a pune impreuna aceste energii.
Lasati dara, ghidarea sa vina catre voi. Lasati dara, manifestarea interioara sa daruiti lumii. Lasati ca tot ceea ce este mai sublim in inimile voastre, sa cante. Cantand, manifestati pt o tara intreaga.
Eu Zamolxes va cunosc, va stiu. Impartasesc cu voi gandurile si sentimentele voastre. Voi, la randul vostru veti simti vibratiile ce pleaca din inima mea si vi le veti impartasi. Cunoasteti ca tezaurul strabun, tezaurul a ceea ce reprezinta nu numai acest popor, ci si multe altele, este in interiorul vostru. Este cunoasterea strabuna care se afla in tot ceea ce vedeti voi in exterior, reprezentata de Mama Natura. Aceasta cunoastere, aceasta forma de viata o veti aduce din nou, relansand viata in adevarata ei frumusete si vigoare.
Aceste adevaruri vor iesi la suprafata din voi, reprezentand propria voastra viata, propriul vostru mod de a trai. Nimic nu se poate daca nu este trait. Nimic nu iese la iveala daca nu este simtit, trait, inteles in acest mod.
Deci aveti aceasta imputernicire de a trai acest tezaur al stramosilor vostri. Veti sti cum sa il traiti. Voi sunteti o oglinda a acestei natiuni. Voi pasiti si pasii vostri vor atrage pasii celorlalti. Voi v-ati asumat aceasta menire. Fiti bucurosi si mandri ca ati avut acest curaj, curaj de altfel lansat de-a lungul mileniilor depasind piedicile ce le-ati intalnit in cale. Acum culegeti rezultatele, iar triumful vostru va fi triumful omenirii. Ati venit pt omenire si pt planeta, nu pt voi in mod special, caci voi sunteti mult mai mult. Aceste onoruri lumesti, pe voi nu va mai incanta. Ati depasit de mult aceste experiente. Totul acum pt voi este daruire. De asta sunteti aici in acest cerc magic unde puteti simti propria voastra daruire pt ceilalti. Si acesta este un mare, mare adevar al vostru. Nu al meu, al vostru. Daca o sa priviti atenti in inimile voastre, veti simti acest adevar care este propria voastra viata.
Zamolxe

Niciun comentariu: