duminică, 21 noiembrie 2010

Pleiadeenii - Spatiul vid

Noi suntem pleiadeenii. Noi suntem glasul vostru. Noi suntem ceea ce voi veti fi in viitorul vostru. Aceasta chemare ce porneste din adancul sufletului, este chemarea care se face din acel punct comun al spiritului. Acum, in acest moment, noi ne aflam in punctul de Unime, de unde noi putem comunica cu voi. In acest punct, nu mai exista nici o diferenta, pt ca acest punct, sau locatie, inseamna iubire. Este o intalnire in inima Creatorului. Noi am transmis , acest semnal de chemare catre voi, ca sa fiti constient in acest punct unde iubirea invaluie, iar comunicarea dintre noi sa devina una a firescului si a capacitatii de intelegere. In aceasta iubire unde noi v-am chemat, va puteti ridica vibratia si va deschide constiinta catre urmatorul nivel de constiinta. Este un loc unde va aliniati cu tot ce este aici, prin simpla permisiune si intentie. Este un loc de unde veti pleca incarcati energetic si veti aseza toate aceste daruri in spatiul vostru 3D. Astfel imbogatiti spatiul 3D cu elemente noi. Sunteti aidoma carausilor care veniti aici, luati noi bagaje si le transportati in spatiul vostru. Insa complexitatea a ceea ce voi faceti, este mult mai mare, pt ca traversati multe spatii cu constiinta voastra, spatii care de asemenea imbogatesc. Sunteti acei cautatori care in urma excursiei va largiti cunoasterea, ajungeti la o destinatie, acumulati un bagaj si-l aduceti, oferindu-l Omenirii. Acest drum, il veti face din ce in ce mai usor, capatand abilitati de a functiona si de a trece cu usurinta dintr-o dimensiune intr-alta, pana in spatiul profund al sursei. Voi va acomodati cu toate frecventele, aveti in interiorul vostru tot ceea ce se cheama instrumente de functionare in mai multe dimensiuni. Veti gasi drumul cu usurinta de fiecare data, pt ca ati inceput sa-l faceti inconstient iar acum il realizati constient. Aceasta cunoastere acumulata acum, cand sunteti in corp fizic va da marele avantaj de a folosi sincron toate instrumentele, toate potentialele si deveniti un fel de carausi dimensionali si interdimensionali. Deci, v-am invitat in acest spatiu,de unde veti face constient aceasta carausie. De fiecare data constiinta cauta deschidere spre noi spatii, spre mai multa cunostere. Imaginati-va excursii in diferite regiuni ale tarii, doar ca aceste regiuni sunt in interiorul Universului vostru. Sa nu va calculati niciodata timpul, sau spatiul, sau directia. Cand doriti sa ajungeti, pur si simplu sunteti.
Acum, aici unde v-am invitat, suntem intr-o stare de relaxare, de pace, pt ca este vidul unde am putea spune ca nu este nimic. Aici insa se gasesc potentialele. Aici va incarcati cu stare de liniste si apoi cu toate potentialele necesare. Acum, ne simtiti si preluati din ceea ce noi am adus din cunoasterea noastra. Constiinta voastra absoarbe ceea ce este constiinta noastra. Se va intensifica sentimentul ca ne cunoasteti. Veti simti ca sunteti noi, pana acolo ca nu mai exista nici o deosebire intre noi si voi Si de fapt asa este.
Sa spunem ca imaginea voastra e diferita de a noastra, la o prima privire, dar voi veti constata ca imaginea noastra e formata din particule care exista in interiorul vostru, dar care nu realizeaza tabloul unei imagini. Deci, conturul nostru este desfacut in mii de particule care exista in voi si care pot constitui parti din voi. Pot fi particule care nu exista pe Pamant, dar voi sunteti capabili sa absorbiti informatia , sa o gasiti in ADN-ul vostru cosmic. Este posibil. Prin energia care patrunde acum pe Pamant corpurile voastre absorb. Voi aveti capacitati uluitoare de creatori, de transformatori.Cand voi abordati sub acest aspect evolutia voastra, puteti da peste cap tot ceea ce inseamna legi firesti pana acum, ca sa aduceti Noul. Intotdeauna incepeti cu voi. Intotdeauna ati facut experimentul pe voi, ducandu-va cu curaj in acest experiment, stiind ca voi sunteti iubire si in numele iubirii totul este posibil, pt ca transmiteti totul cu iubire.Alchimia care va caracterizeaza, este cu totul si cu totul deosebita. Sunteti maestrii acestei alchimii si noi am dorit sa va ajutam sa stiti aceste capacitati/informatii pe care voi le-ati adunat in ADN de-a lungul mileniilor, de la foarte multe specii, chiar specii/civilizatii diferite din Cosmos. De la fiecare ati luat cate ceva, ati acumulat, ati adunat in ADN, lasand acolo, pana cand va venit momentul sa folositi acea samanta/informatie in folosul vostru, in folosul speciei pe care ati venit s-o ridicati. Iata deci cum folositi acum, aspecte multiple ale voastre, care inseamna aspecte multiple din galaxii, din civilizatii pe care le aveti in interiorul vostru, precum semintele puse intr-o camara si cu care jonglati amestecandu-le, transformandu-le, dar pastrand toate aceste esente si in starea lor pura.In acest spatiu,deveniti tot mai mult intregul. Acesta a fost pasul urmator pentru a primi alte deschideri si a facut posibila aceasta invitatie, pt ca in acest moment nu mai veniti ca fiinta umana cu numele vostru, ci veniti ca fiinta-planeta, in numele Terrei, pt ca functionati aidoma planetei. Astfel ca, aidoma planetei,fiecare parte din voi,atrage tot ceea ce este necesar pt o intreaga Omenire. Conexiunea voastra tot mai puternica cu planeta, identificarea puternica cu ea, aduce puternice schimbari de constiinta si de acumulare a energiilor, de care aveti nevoie pt transformarile voastre, ca planeta. Voi interactionati acum cu intregul, prin intermediul spiritului planetei, gandind global la nivel de umanitate, la nivel de spatii geografice in care se atrage tot mai mult armonia, echilibrarea si alinierea cu Sursa. Voi nu mai sunteti persoana singulara. La numele vostru puteti adauga numele Terrei si de pe aceasta pozitie primiti acum ajutoare din Cosmos.
Iata deci, ca impreuna cu voi, intreaga planeta se gaseste in acest spatiu unde treceti prin procese de refacere, cu impact asupra fiecarei parti din voi- planeta. Ajungeti sa absorbiti odata cu planeta, toata informatia cosmica si sa faceti acest mare salt si aceasta mare schimbare/ alchimie, ca un corp unic.
Invitatia aici, a fost ca voi sa primiti un potential neutru ca foarte multe situatii ale planetei sa treaca intr-un potential de neutralizare. Este o alchimie mareata pe care ati inceput sa o invatati demult. Ati dat-o in scolile misterelor pt a se transmite mai departe generatiilor si se foloseste acum din plin. In corpul vostru veti simti de acum, toate miscarile planetei: respiratia,convulsiile ei si veti intelege de fiecare data cand este necesar, aducerea in echilibru si transmutarea unor convulsii ale sale in energii vindecatoare in spatii de mare frumusete. Chiar daca noi si multi altii suntem in jurul planetei pt a ajuta, este o mare bucurie a noastra cand lucram direct cu voi. Acum liberul vostru arbitru s-a ridicat la un inalt nivel de constiinta iar drumul planetei si al oamenilor, se apropie de un final glorios, in sensul finalizarii unei epoci si inceputul unei noi epoci intr-o mare si glorioasa evolutie. S-au schimbat foarte mult raporturile dintre umanul ce era odinioara si pozitia lui fata de societate, gandire, credinta, voi devenind fiinte cu constiinta cosmica, ce ati rasturnat vechea gandire, intr-o gandire nelimitata cu acceptiuni in largul sens cosmic, cu valente uriase pt tot ceea ce voi sunteti si traiti pe planeta. Este o rasturnare uriasa care determina potentiale uriase catre voi. Aceasta am dorit sa constientizati si sa traiti/simtiti in acest spatiu care isi va aduce si alte beneficii si de unde voi plecati incarcati, modificand total realitatea voastra.
Va multumim, va onoram. Fratii vostrii mai mari, pleiadeenii .

Niciun comentariu: