miercuri, 26 ianuarie 2011

Zamolxe si strabunii - Datorie pt tara

Ne vorbeste Zamolxe.
-Bine ati venit. Va invit in piramida din muntele Retezat. In acest spatiu in aceasta sala unde sunteti acum cu mine, sosesc Strabunii. Este sfatul strabunilor daci. Ei vin si isi ocupa locurile lor, iar voi ramaneti aici, de-o parte si de alta a mea.Voi, demult, v-ati luat un angajament. Acest angajament a sosit, e momentul sa-l infaptuiti. El este legat de acest pamant pe care voi il stiti cu numele de Romania, Dacia sau Ramania. El este insa un tinut al Soarelui. Acest tinut, aceasta reprezentare solara, voi o aveti in interiorul vostru. Il gasiti in voi asemenea unei harti. Ea nu corespunde cu nici una din granitele actuale, nu corespunde cu anumite aspecte geografice teritoriale. Nu conteaza. Ceea ce este in voi, este aidoma unei matrici care acum se activeaza. Este in ADN-ul vostru. Totul, voi actualizati si porniti de pe o noua baza. Insa baza o reprezentati voi. De ce credeti ca ati fost chemati? De ce credeti ca v-ati adunat? De ce credeti ca toate acestea rezoneaza in voi? Fac parte din voi si le aveti de manifestat.
In piramida, intre noi si strabuni, apare acum o holograma a imaginii acestui teritoriu care se afla in interiorul vostru. Aceasta holograma va lucra energetic asupra imaginii din ADN, ca sa aduca mai mult, mai constient, totul la suprafata. Respirati-o.
Prin aceasta imagine holograma, voi va conectati mai puternic cu ADN-ul si ceea ce este de amintit se va aminti si veti simti ceea ce aveti de facut. Totul va decurge prin simtirea voastra. Acum holograma a disparut dar ceea ce este de lucrat, din interior se va face. Voi ati fost invitati aici, in mijlocul strabunilor, ca sa le simtiti energia si ei va vor vorbi.
- Dragii nostri. Ne adresam acum voua, ca toate partile voastre sa primeasca ceea ce noi acum oferim. Oferim din energia noastra, informatia ce va este necesara. Ea va circula catre voi tot sub forma energiei, a luminii, a iubirii. Va veti simti acum inconjurati de aceasta lumina informatie ce este in acelasi timp un tezaur stramosesc. Voi ati lucrat impreuna in multe vieti si cu multe milioane de ani in urma. La ceea ce noi va oferim acum, acest tezaur nu este numai al nostru. Este al tuturor. Noi doar l-am pastrat, l-am protejat. Intr-o oarecare masura, a fost transmis din generatie in generatie, atat cat s-a putut, ca fiecare la nivelul sau interior, sa-l pastreze. Acest tezaur voi aveti a-l scoate la lumina. Il veti scoate atat din voi si in acelasi timp ii veti ajuta pe cei ce vin la voi, sa-l descopere. Fiecare detine ceva ce apartine tuturor, dar in acelasi timp este ceva pe specificul fiecaruia. Acest tezaur, cu alte cuvinte, va aduna pe toti, dar este intreg, cand voi toti sunteti la un loc. Aceasta constituie in acelasi timp, forta, forma, puterea strabuna a dacilor. Chiar si a celor din-naintea lor. A fi impreuna.
Spiritualitatea acestor locuri, s-a putut mentine, caci oamenii au fost impreuna in iubire, in armonie. In noua energie in care paseste Terra, se realizeaza Unimea. Unimea cu Sursa Divina, cu Dumnezeul launtric si in acelasi timp, unimea dintre oameni.Iata ca a sosit momentul ca acest tezaur sa iasa la iveala. El nu se afla ingropat nicaieri. El se afla in voi. In zadar a fost cautat, s-au facut sapaturi, crezand ca bogatii, aur, argint, vor fi descoperite. Adevaratul tezaur dacic se afla in oameni.Este momentul constientizarii voastre si momentul manifestarii tezaurului prin manifestarea voastra. Desigur ca la acest tezaur interior, voi ajungeti numai prin iubire, numai prin armonie, numai prin buna intelegere intre oameni. Nimeni nu va mai putea sa devina un conducator de sclavi. Nu se admite. Toata lumea va fi sub forma egalitatii, a libertatii de manifestare, a libertatii de spirit. Spiritul nu poate fi facut sclav sau dominator. Spiritul este liber. Acest tezaur numai in acest context il veti descoperi si putea folosi. Acest tezaur va ajuta sa aratati oamenilor, sa-i ajutati sa atinga adevarata lor valoare de spirit in om, de om ce manifesta spiritul si sa se revina pe acest teritoriu al Soarelui la o civilizatie in aceasta conduita la o civilizatie chiar mai presus de toate ce au fost pana acum si care va face cinste Terrei.Terra este pamantul lui Ra. Voi toti care ati plecat din Marele Soare, sunteti copii lui Ra. Ca acesti copii, voi, cu parti din Ra, sunteti aici pe pamant pt a binecuvanta Terra, cu acesti sori ce sunteti. Astfel ca Soarele si Pamantul va intra din nou in armonia initiala, in armonia ce s-a dorit de la crearea acestei fiinte- TerraDragii nostri, iata-va misiunea. E una din multe altele. In acest spatiu- baza care s-a creat si a aparut, veti aduce aceasta constiinta a stramosilor, constiinta noua si veti descoperi aceste tezaure ce sunt in interiorul vostru.Oridecate ori simtiti, sunteti bine primiti la noi, iar noi vom fi alaturi cu ghidarea noastra permanent. Ceea ce se realizeaza acum, s-a asteptat de mult. Ati fost pregatiti pt aceasta, ati fost pregatiti de-a lungul vietilor. Veniti acum cu energia voastra si sunteti sustinuti de Noua Energie pt a aduce toate acestea la iveala si marea planeta si marele spirit al lui Ra sa-si gaseasca aici locul binemeritat. Va multumim.

Strabunii acum parasesc acest spatiu.Noi ramanem in piramida. Ne indreptam catre vortexul central si intram in inima lui. Ne aduce claritate si ne ridica, iesind prin varful piramidei. Zamolxes ne insoteste. Ne arata catre zare: Iata spatiul. Iata teritoriul. Iata un nou inceput. Ne ridicam si mai mult deasupra piramidei privind cu bucurie spre un nou inceput.

Niciun comentariu: