sâmbătă, 18 iunie 2011

La brat cu Adamus

Dragii mei , intr-o dimineata stateam de vorba cu Universul si ceream pt Planeta energiile potrivite, am multumit si mi-am continuat treburile. La un moment dat o invaluire plina de iubire mi-a atras atentia si pt ca se facea simtita si nu se dadea dusa m-am asezat:
-Eu sunt cel ce eu, exist. In aceasta viata avem multe de comunicat. Te afli la apogeul carierei tale umane si la inceputul carierei de inger-uman pe Pamant. Salasluim in aceasta frumoasa energie a noului, inventand si creand. Asteapta sa vina catre tine toate momentele si schimba ce nu-ti place, alege mereu, insa iubind totul.
-Alege apoi armonia stelelor, ca materialul pt creatie, ce vine catre tine sa fie potrivit si pornesti apoi ,cu alegerea de pe un plan mai inalt vibrational. Mereu alege nu lasa neschimbat, pt a va inalta pe alta treapta a evolutiei, astfel evitand stagnarea. Se evita forma de indobitocire a maselor, ignoranta, in care sunteti tinuti.
Schimbarea pe care o ceri ii constientizeaza si pe ceilalti si vor dori schimbarea.
Deschiderea ta este acum pe fata, este adevarul tau. Pornesti in Lumea noua vorbindu-ti adevarul. Te vei trezi spunand lucruri noi ce depasesc fosta ta realitate. Glasuieste! Astfel spargi muntii de odinioara.
La brat suntem si continuam.
Adamus

Niciun comentariu: