duminică, 17 iulie 2011

Pleiadeenii - Raspunsuri

- Cum ne puteti ajuta voi, care nu ati avut nici o viata pe Terra?!
- Noi suntem cei care am creat tot ceea ce este. Noi venim din valul de creatie al Creatorului. Toate aceste creatii si tot ceea ce se vede, este creatia noastra si a multor altor Fondatori. Corpul uman a fost creat in laboratoarele noastre dupa multe cercetari a acestor corpuri.Chiar daca noi nu am fost pe Pamant, vedem ce se intampla acolo, iar multe dispense au fost date pt a iesi din dificultatile mari in care ati intrat. Acea densitate joasa la care ati ajuns in momentul la care v-ati confundat cu corpul, acele suferinte au vibratiile lor. Acele vibratii noi le percepem si suntem in cunostinta de ele. Voua v-au fost create acele corpuri pt a in vata, pt a experimenta densitatile joase si in special, voi ati fost cei care ati experimentat cand unul din corpuri a excelat in planul iubirii si cand celalalt a excelat in planul intelectului. Toate acestea cand va intoarceti pe partea cealalta de voal, le transmiteti. Noi primim toate aceste informatii. Aceasta informatie nu vine la noi doar ca informatie scrisa, ci ca o vibratie pe care o cunoastem si o stim, o intelegem. Este impropriu spus ca daca nu am venit pe Pamant, nu stim, nu cunoastem starile de acolo. Primim aceste informatii sub forma de vibratii. Asa ca transmisia, sau ce s-a spus, este eronata.
- Puteti da o informatie despre un maestru de dincolo de voal? Adamus,a spus ca voi nu aveti inima…
- In planurile densitatilor mai joase, in planurile de sub densitatea a 7-a, este adevarat. Nici o parte din atlantii care si-au dezvoltat corpuri intelectuale, nu au evoluat, nu au permis evolutia corpului emotional. In dimensiunile mai joase, in functie de ADN-uri, in functie de extraterestrii, acest plan emotional nu exista, sau este deosebit de redus. Ei au dezvoltat in ADN-ul lor, partea intelectuala, rece, partea razboinica. Efectiv sunt in aceasta forma si experimenteaza aceasta forma.
Dincolo de D7, acea forma de corp nu mai exista. Dincolo, acestea trec in planul luminii si al iubirii. Dar aceste planuri de densitati ce sunt in afara creatiei, pot experimenta ceea ce vi s-a spus si este total adevarat.
- Dragii nostri, fiti blanzi si ingaduitori. In primul rand cu voi insiva. Voi sunteti acum intr-un moment in care incepeti sa simtiti, sa aveti o anumita parte de cunoastere. Este un moment inca de frustrare, de mari intrebari, de sentimentul ca nu vi se spune adevarul. Aveti rabdare cu voi si permiteti-va deschiderea voastra. Cunoastem aceasta stare de nemultumire, de a striga, de a chema. Cunoastem si intelegem, dar va rugam sa aveti rabdare cu voi si sa intelegeti ca tot ceea ce vine catre voi, vine cu un scop. Ramaneti in centrul vostru fix, in echilibru si aveti rabdare sa se desfasoare evenimentele, pt ca totdeauna veti primi raspunsurile.
Va cunoastem si frustrarile si dorurile si tot ceea ce este, caci acesta este planul dens. Chiar daca vi se spune acum sa fiti in uniune cu Sinele vostru, sa depasiti separarea, separarea inca nu este depasita. Faceti eforturi sa depasiti aceasta stare, dar ea inca este prezenta. Cand veti trai realmente aceasta uniune cu Sinele vostru, veti intelege mai bine si va fi cu totul si cu totul altceva. Pana atunci vorbiti intre voi, impartasiti, dar fiti in rabdare si permiteti momentelor planetei. Aveti rabdare sa se desfasoare. Ele déjà se desfasoara din plin. Iesiti din acest moment de a va pune intrebari, de a fi nelamuriti.Este pe undeva o lupta cu voi insiva de a afla mai repede sau mai clar adevarul. Fiti in acest adevar chiar daca n-ati primit raspunsul si asteptati-l caci va veni, asa cum si noi astazi am venit la voi si am raspuns acum cererii voastre foarte intime, foarte secrete, am putea spune. Totul va putea fi depasit, pt ca lumina este cea care presara acum Pamantul si voi mergeti odata cu ea. Nu puteti depasi un anumit val de lumina si sa fiti inaintea ei, pt ca nu ati exista.
Deci, rabdare cu voi, dragii nostri si permiteti-ne inca odata, pt a nu stiu cata oara, sa va asiguram de iubirea noastra.
- Voi stiti viitorul planetei?
- Ceea ce a hotarat planeta, este stiut si drumul ei este clar. Drumul ei este un drum de lumina, de triumf si daca vreti, putem spune pt binele ei. Ca binele ei inseamna si binele oamenilor, este adevarat. Dar daca vreti, punctam: binele ei, pt ca planeta a ales ca oricare suflet, binele ei suprem.
- Vor avea loc mari cataclisme, mari pierderi de vieti omenesti?
- Nu in masura in care au fost prezise, gandite sau planificate. Acestea nu vor exista.
- Peste un an si jumatate va fi saltul vibrational al planetei?
- Asa se preconizeaza, lasand deoparte acele potentiale prin care intelegem liberul arbitru al planetei. Dat fiind anumite pozitii si situatii cosmice, acea data raportata la acele pozitii cosmice, este o data reala.
- Ce inseamna saltul in vibratia a 4-a si pt planeta si pt om?
- Saltul in vibratia a 4-a, este o constiinta inalta, mult mai inalta decat in dimensiunea a 3-a, la care voi si planeta veti ajunge. Este o accesare a Supramintii.
- Vom capata atunci, puteri deosebite?
- Voi sunteti din cei care veti face saltul vibrational al D5, accesandu-va corpul de lumina. Cand acest corp de lumina se activeaza, toate acestea de care ai intrebat, sunt de domeniul trecutului. Voi iesiti din roata reincarnarilor, iar ceea ce s-a mentionat a fi acele dezechilibre, numite boala, nu mai exista in vibratia D5.
- Cat va dura pana vom intra in D5?
- Veti intra in momentul in care are loc acel salt. De fapt trecerea printr-un portal de lumina sau accesarea acelui portal, care va fi acea perioada, acel an, cand corpul vostru isi activeza corpul de lumina.
- Din a 4-a si apoi in a 5-a?
- Cand se activeaza corpul de lumina este D5. cei care nu isi vor activa in acel moment corpul, de lumina, vor activa in vibratia D4, adica ei raman in acelasi corp, cu marile schimbari de constiinta. Voi veti mai putea fi vazuti o perioada, impreuna cu ei, pana cand continuand sa se intareasca acel corp de lumina, puteti ajunge sa fiti invizibili pt ei.
- Daca vom fi invizibili, unde vom sta?
- Veti ramane in continuare aici pe Pamant, in centrele voastre de lumina, viitoarele orase de lumina.
- Ne vom muta din orase?
- Da. Veti face grupari pe forma voastra de vibratie, in realitatea voastra, care va fi o realitate la fel de palpabila cum este aceasta, iar aceasta va ramane palpabila pt cei care vor ramane in D4, pana cand si din ei vor pleca si vor ajunge in D5. Este un proces de durata, care nu are termen limita, bine definit. Nici de inceput nici de sfarsit. Si am putea spune ca in acest salt, voi toti sunteti, dar vor fi anumite momente marcate tot de pozitiile cosmice, cand sunt acele valuri de deschidere in masa, cand in masa se va trece in aceste vibratii. Unii din D3 vor trece in D4. Voi deja sunteti pe vibratia D4, treceti in a 5-a. Dar, in acele comunitati pe care le veti forma, veti continua sa primiti pe cei care fac saltul. Unii vor face un salt individual, sau grupuri foarte mici, altii vor veni in valuri mai mari, legat tot de anumite pozitii ale planetelor.
Totul insa se petrece pe planeta Terra. Insa celor din D5, au posibilitatea de a continua si in functie de deschiderea spre aspectul de Unime, Iubire, Armonie, veti putea sa va deplasati prin corpul vostru de lumina, aici pe Terra, pe alte civilizatii de pe Terra sau sa alegeti sa mergeti la civilizatii de pe alte planete. Dar nu ca sa ramaneti acolo, ci ca un schimb de informatii, de a lua legatura cu cei ce sunt asemanatori voua si sa reveniti din nou pe planeta.
De acolo aveti multe alte alegeri spre celelalte dimensiuni, pt ca continuarea este sa reveniti la vibratia initiala a voastra de unde ati plecat, adica D7.
- Daca planeta urca in D5, cum poate pastra o parte din ea in D3?!
- Li se da posibilitatea catorva care isi ridica vibratia, sa mai ramana, deci cei care incep sa se deschida si vibratia lor arata ca ele vor evolua, acele fiinte vor putea ramane pe Terra. In final, ca vibratie dominanta a Terrei, va fi vibratia a 4-a, dar pe ea vor fi comunitati in D5 si chiar mai mult.
- Deci pe planeta, acum, sunt locuri cu vibratie de a 5-a, chiar a 6-a? Si daca ea salta in a 5-a vibratie, vor ramane locuri cu oameni de vibratie D3?
- Da. Dar vor ramane doar cei care vor sa-si continue evolutia. Cei care vor alege D3, au stadiu mai lent de evolutie, aceia vor ajunge pe alte planete unde vor continua evolutia in ritmul lor.
Multumim pleiadienilor.

Un comentariu:

Dan-Victor spunea...

Planeta pentru cei care vor sa continuie evolutia in D3 este deja pregatita pentru salt, noi continuam sa emitem mesajul de lumina tuturor oamenilor spre a-i trezi din manipularea reptilienilor, apoi va decide fiecare ce alege.Important e ca odata cu revenirea lui Iisus in glorie ca stapanitor si imparat de drept peste planeta Terra oamenii care au primit mesajele noastre si ne-au sprijinit in lupta de eliberare si purificare sa fie pregatiti, dispusi sa-l primeasca si sa se umple de lumina pentru saltul in D5.
Multumiri pleiadeenilor pentru ca nu si-au abandonat increderea in noi si ne-au ghidat spre a deveni emitatori puternici ai adevarului spre salvarea planetei din influentele distructive ale fortelor intunecate.