marți, 14 mai 2013

Adama - Zi de sarbatoare

   Sunt timpuri miraculoase cu mari si ample transformari incat fiecare zi este o sarbatoare si o bucurie. Dupa primirea primului mesaj din Machu-Picchu a mai urmat o alta chemare la fel de emotionanta si plina de iubire finalizata cu daruri de lumina pe care le " rasturnam" catre voi. Simtirea a devenit atat de clara si patrunzatoare ca de multe ori ai tentatia sa ii cuprinzi in brate. Ma ajut totusi de cartile Aureliei, Telosul, atunci cand simt ca informatia este mult mai ampla iar acesti locuitori ai oraselor interioare sunt atat de binevoitori si le simti imediat ghidarea si indrumarea.
       Pt ca azi a sosit un mesaj de la Adama vi-l daruiesc ca sa ne bucuram impreuna.  L-am intitulat:
                                                  Zi de sarbatoare
Adama este in spatiul nostru sacru si ne saluta.
- Va vorbesc din Telos. Aceasta zi este o zi speciala pt noi cei din Telos, pt ca azi sarbatorim cresterea frecventei Terrei pe un nou nivel. Este o sarbatoare a bucuriei, cand noi vedem natura care infloreste si pe toti cei care o apreciaza. 
Aceste zile de crestere a frecventei reprezinta dorinta voastra de unificare, de intalnire cu noi in spatiile vaste dincolo de timp, in Unime. Noi, cei din Telos, onoram dorinta voastra de crestere spirituala si cautam sa mentinem frecvente pure ce pot veni in folosul vostru. Astfel ca aceste zile cand noi am constatat aceasta crestere vibrationala a Pamantului, sunt bucurii deosebite pt noi. Ne apropiem tot mai mult unii de altii, caci voi oamenii intelegeti constiinta iubirii neconditionate.
Simtim ca va intalniti ca va adunati si ca manifestati aceste sentimente de iubire neconditionata unii fata de ceilalti. Astfel voi stergeti dintre voi acele sentimente si judecati care au afectat atat de mult corpurile voastre subtile.
Va deplasati odata cu planeta spre dimensiuni/vibratii inalte si incepeti sa captati elementele subtile ale acestor dimensiuni. Realizati tot mai mult conexiunea cu retelele cristaline ale planetei si accesati cunoasterea voastra personala. Aceste spatii eterice sunt acum in apropierea voastra si ele va definesc cand voi apreciati sa va manifestati pt binele suprem al tuturor.
Astazi noi aici in Tellos sarbatorim aceste schimbari ce sunt vizibile si va invitam sa pasiti pe drumul vostru de lumina cu toata increderea necesara.
Transmitem iubirea si lumina noastra tuturor locuitorilor Terrei.
Adama
Simtim ca s-a facut o conexiune foarte puternica intre noi si Tellos. Are legat nu doar cu toata Natura, ci cu natura noastra suprema de unde venim noi.

 Am primit cu bucurie si daruim in bucurie si iubire pura, catre voi si catre tot pamantul pt binele suprem.
Va iubim si va imbratisam cu mare drag

Niciun comentariu: