marți, 14 mai 2013

L.Sananda - Sustinere pt Constelatia Flora, primirea energiilor




    Iesim in spatiu. Suntem calauziti, este o ghidare cunoscuta. Mai intai suntem ghidati spre un spatiu de purificare si inaltare vibrationala. Energia cristalina, energia lui Snanada, devine tot mai clara.
    “- Voi sunteti mesagerii astrelor catre Pamant. Sunteti in Planul vostru Divin. Aceste mesaje sunt energii ce se deplaseaza prin spatiul vostru sacru, in spatiul terestru. Voi eliberati acum alte spatii si le ajutati sa se manifeste liber in spatiul Pamantului. Aceste eliberari vor aduce oamenilor starea de bucurie si de libertate. Aceste spatii/energii incatusate, odata eliberate, vor ajuta oamenii sa se identifice cu ei insasi si sa se manifeste liber intr-un mod pe care nu l-au mai facut pana acum.    
     Aceste trairi vor fi puternice si vor declansa alte energii in spatiul Pamantului.
Munca voastra este de a elibera spatiile/energiile, de a permite sosirea in planul Pamantului a energiilor noi. Sunteti un canal de lumina cristica constienta ce exercitati o puternica atractie fata de energiile cosmice si acestea vor curge prin tot ceea ce voi sunteti in planul cristalin al Pamantului.
    Retelele cristaline eterice ale Pamantului, care s-au activat, promoveaza de acum energii de sustinere catre toate fiintele pt evolutia acestora. Aceste retele s-au deconectat de la energiile vechi si au realizat configuratii noi ce sustin Noua Constiinta.
    Sunteti aici in acest plan de vibratie unde v-am invitat, unde si voi treceti printr-o alta purificare, purificare ce va pregateste pt manifestarea voastra ca si constelatie in planul terestru. Aceasta manifestare si aceste ghidari reprezinta intentii iubitoare a Creatorului, pt ajutorarea a cat mai multor fiinte din planul vostru.
    Deschiderile ce le faceti sunt sustinute si ghidate din planul Divin, ca voi sa va puteti extinde si sa ajungeti la cei ce au nevoie de voi. Deasemeni puterea campurilor voastre va primi aceste capacitati f. mari, ca sa puteti cuprinde in aria campului vostru vibrational spatii ample. Lumina ce va inconjoara, este sustinuta de planul divin si ghidati in aceeasi masura.
     Fiti mereu in spatiu sacru al inimilor voastre, caci aici lumina voastra va creste, se va intensifica, raspandind iubirea, armonia si pacea catre toata creatia. Voi deveniti glasul Creatorului pe Pamant si odata cu aceasta va continuati periplul in lume, radiindu-i frumusetea. 
     Acum vom continua cu cresterea vibratiilor voastre proprii si noi dorim ca fiecare dintre voi sa simta/constientizeze constelatia pe care o formati. Eu voi pune in mijlocul fiecarei flori, esenta mea divina care sa amplifice nectarul vostru si sa puteti absorbi din lumina Sinelui Vostru mult mai mult. Aceasta amplificare este necesara campurilor voastre care astfel isi maresc luminozitatea, forta launtrica, pt a radia cu mai multa putere iubirea, pacea, armonia.
    Va dezlegati acum de toate atasamentele/tiparele vechi, de lumea dualitatii, chiar daca sunteti si traiti in mijlocul ei. Aceste legaturi subtile inca mai sunt si va tin legati de aceasta lume. Permiteti sa va deconectati de la aceasta lume si in locul acestor vechi atasamente va veti straluci lumina cu mai multa franchete, libertate si daruire a propriului vostru suflet.
    Sunteti calauziti in aceasta manifestare a constelatiei, ( Constelatia Flora) din D7, de acele entitati Grup7 care vor fi in permanenta alaturi de voi si va vor curata drumul pt aducerea energiilor din aceste planuri inalte, in planurile Terrei. Veti deveni o echipa completa, aducatoare de energii inovatoare, revigorante si creative pt Terra.
     Este important pt voi sa constientizati si sa lucrati cu retelele energetice cristaline ale Terrei care vor contribui si ele sa va ajute in munca voastra si veti putea primi/capta informatii din acestea cand va va fi necesar pt binele suprem al tuturor.  
     Planurile voastre energetice sunt acum curate si voi puteti primi si darui acele energii din D7, pt Tera. Grup7 este acum aici langa voi si va ajuta la ghidarea acestor energii catre planul Pamantului. Simtiti ca sunteti canale puternice de lumina/energie cristica care imbratisati si permiteti acestor energii sa patrunda in planurile Terrei. Sunt energii benefice Terrei si tuturor oamenilor. Si asa este.
   Lord Sananda

Niciun comentariu: