sâmbătă, 15 iunie 2013

Lord Maitreya - Corpul Cristic -2


      Azi, de dimineata  Lordul si-a facut simtita prezenta si ne-a cuprins in energia sa. Nu a mai venit prin acea puternica adumbrire de ieri ci era o prezenta ampla,calda si blanda.            

Respiram impreuna cu el, permitand ghidarea. O coloana de energie cristica este aici si patrundem in ea. Suntem impreuna cu Lord Maitreya. Respiram si permitem tuturor celulelor noastre sa atinga vibratia acestei energii.
Energia curge si umple spatiile noastre. Din fruntea Lordului Maitreya porneste o lumina puternica care merge catre ajna fruntilor noastre. Permitem luminii sa lucreze. Luminile noastre (a ajnelor), sunt acum una singura.
Din inima Lordului o alta lumina pleaca spre Anahata noastra. Luminile se unesc, devin una singura. De sus, din inalt, o energie galactica curge peste noi toti umpland, reunind toate spatiile noastre. Conexiuni galactice au loc intre noi si Fii luminii, Familia de lumina.
Lordul ne imbratiseaza cu bratele sale de lumina si simtim cum din el multe multe lumini, cercuri de lumini activeaza corpurile noastre la nivelele tuturor cheakrelor, la nivelele tuturor corpurilor subtile.
O mare de lumini se revarsa din nou in toate spatiile noastre de la inceputul nostru primordial si pana in prezent. Istoria noastra galactica se afla in fiecare particica a noastra, istoria lumii, istoria Universului.
Ochii Lordului se pironesc in ochii nostri. Lumini scanteietoare curg dinspre ochii sai catre ochii nostri si o voce se aude. Este vocea linistii, vocea calmului, vocea interioara:
- Sunteti pregatiti. Luminile voastre se inalta. Luminile voastre transcend spatiul si timpul. A sosit momentul trecerii in vesnicie, cu trup si suflet catre noua voastra etapa. Trupul vostru devine un corp subtil puternic energizat de razele luminii si ale contiintei cristice. Actiunea se savarseste. Miresmele noului moment va invaluie. Fiti bineveniti in transcenderea voastra, devenind Tot ceea ce voi Sunteti. Acum, aici, pretutindeni.
Lord Maitreya
Deschidem ochii zambind. Zambim Universului, zambind catre noi , zambind Lordului, multumind  cu recunostinta. 
Daruim cu iubire.
__._,_.___





Niciun comentariu: