duminică, 1 decembrie 2013

Adama - mesaj si informatii despre Romania

30 nov 2013  Adama despre ziua Romaniei

Adama ne transmite:
- Suntem intr-o zi a infratirii Luminii interioare, cand pacea se asterne in multe suflete ce au fost deosebit de haotice pana acum. Astazi in voi toti se aprinde, straluceste lumina Lemuriei si veti lumina planurile terestre. Din adancul vostru necunoscut inca de voi, porneste aceasta lumina ce reprezinta cunoasterea. In acest sens, Sinele vostru Dumnezeu, a deschis un portal in constiinta voastra si in trupurile voastre energetice.
Acest portal sustine constiinta si revarsa in voi o cunoastere adanca uitata, dar prezenta codificat.
Iata ce cunoastere vi se dezvaluie in acest moment: este cunoasterea profunda a luminii terestre pe care o aveti si pe care o raspanditi catre planeta catre sistemul solar si galaxia Calea Lactee.
Voi aveti o lumina de stea ce s-a intovarasit cu planeta pt a o lumina. In aceasta seara se va atinge o frecventa anume a luminii voastre si pt ca sunteti impreuna, va veti putea ajuta sa depasiti acea masa critica pt a aduce o stralucire deosebita pt ziua de maine a Romaniei.
Prin aceasta frecventa, multe filamente a ADN-ului vostru se vor putea activa, iar Sinele vostru Dumnezeu, le va realinia in pozitia lor de drept Divin.
Aceasta va fi inflorirea ce o veti darui ca simbol al eliberarii in planul planetar. Sunteti ajutati si sustinuti de Planetele surori de Stele si Sori asemanatori voua.
Planul divin in creatia sa este nemarginit si voi participati la nemarginirea sa.
Adama, ST-Germain, Planetele surori si Sinele Inalt

Azi 1 decembrie am avut o minunata viziune :
Pamantul Romaniei se lumina. Vedeam umbra facuta de nori pe pamant cum se retrage si in locul lor se instaleaza lumina. Era instalarea unui rasarit continuu si suprafete una dupa alta se luminau. Din inima mea s-a auzit: revarsarea luminii, revarsarea luminii, revarsarea luminii.
Pe acest fond de ridicare a norilor se instala o noua stare:
Paradisul vine pe Pamant. Paradisul se formeaza acum pe Planeta. Paradis, Paradis.

Si o ultima informatie ce am primit de la Sinele Romaniei :  Romania  danseaza si se bucura de acest moment minunat in care azi a primit energii ce ajuta corpul fizic al oamenilor sa ascensioneze o data cu Terra. Mi-a soptit usor la ureche ca ea va fi prima care va ascensiona. Acum este randul ei. 

Daruim cu iubire si cu bucurieeeeeeeeee!

Niciun comentariu: