vineri, 20 februarie 2015

Mesaj al Suprasufletului - Dumnezeita



                        

O vibratie foarte puternica ce am simtit-o in tot corpul, a durat peste o ora. Dupa ea a venit aceasta constientizare venita de la Suprasuflet.

“- In aceste zile, vibratia Voastra va creste. Constiinta se va expanda, ca lucrarile ce le veti face sa aiba acuratete. Intrati pe frecventa iubirii neconditionate a Femininului Divin. Acesta, pt inceput va realiza in fiinta voastra alinierile, centrarile necesare. Acest Feminin Divin vine pt a fi recunoscut. Este energia zeitei, a Dumnezeitei, este propriul vostru feminin. Prin alinierea sa cu masculinul interior, aspectele feminine se vor vindeca, echilibra, regenera.
Acest feminin din corp a stat in tacere, in ascultare. Acum conectati la femininul suprasufletului se reabiliteaza ca sa va manifestati cu cele doua aspecte masculine, feminine, inn-yang in echilibru. Prin primirea acestei energii, are loc o rascolire in memoria celulelor si aspecte ce au fost traumatizate, denigrate, neiertate, pot iesi la iveala printr-o manifestare temporara pana cand se incarca cu energia de iubire a Dumnezeitei.
Vor fi deci stari pasagere, insa uneori neplacute. Aveti rabdare cu ele, caci sunteti tot voi in diferite ipostaze. Aceasta incarcare cu iubire le va aduce la vindecare, o vindecare necesara tuturor corpurilor. In acest plan dens, suprasufletul isi imbogateste sufletul uman treptat, ca eventualele traume sa fie depasite cat mai lin posibil. Astfel radianta fiintei voastre ca intreg, creste si devine capabila sa primeasca si sa integreze energia, lumina, informatia.
Veti trai in acelasi timp o expandare a constiintei, o cuprindere si o intelegere mai ampla a evenimentelor si a oamenilor din preajma voastra. Dumnezeita aduce o conciliere intre masculin si feminin fara sa negocieze. Ea ESTE si se daruieste cu naturalete si firesc. Este. Si doar se reconecteaza, eliminand separarea. Aduce in fiecare, indiferent ca este barbat sau femeie, un senzitiv, o gingasie si capacitatea intuitiva de a intelege ceea ce la suprafata pare grosier.
Fiinta sporeste prin capacitatea de a iubi neconditionat si de a se elibera de atasamentele planului material, dar si de o multitudine de tipare, perceptii, asa zisele probleme create de mintea umana, de renuntare cu mare usurinta la ceea ce reprezinta discutiile cotidiene, caci aduce trairea profunda a adevaratei fiinte.
Aceasta iubire neconditionata este o trasatura fireasca a fiintei umane. Se revine la aceasta. S-a uitat aceasta traire, caci aceasta frecventa a fost acoperita de o gandire egoista separatista de sursa, abuziva. Iesind din dualitate, Femininul Divin revine in toata splendoarea sa alaturi de Masculinul Divin, ca fiinta umana sa redevina fiinta echilibrata, generoasa, iubitoare, altruista.
Acest inn-yang ofera echilibru corpului, ofera echilibru relatiei de cuplu a relatiilor de familie, de prieteni, de servici. Este un echilibru ce exista in natura, firesc si iata ca si fiinta umana revine la acest echilibru pe care natura ni l-a aratat permanent.
Aceasta revenire in manifestare nu cere nici un sacrificiu, dimpotriva, intelegerea ca redevenim completi. Iar daca perioada de vindecare aduce pe corp anumite stari emotionale, eruptii, sunt doar eliberarile gandurilor toxice pe care le-am provocat pt a experimenta separarea. “Tratamentul” consta in rabdare, apa, respiratie, stat in mijlocul naturii, incredere. Sinele este cel care coordoneaza totul si aduceti-va aminte de iubirea sa catre voi; deci va coordona totul cu o infinita iubire.”

Niciun comentariu: