duminică, 22 februarie 2015

Pe Venus in vizita la Sanat Kumara




Sanat Kumara ne invita pe Venus, in locuinta sa. Ne spune:
“- Sunteti intampinati cu o frumoasa energie feminina de iubire. Planeta Venus este asa cum au descris-o poetii, pictorii, cantaretii. O planeta unde femininul este echilibrat, se manifesta in toata splendoarea sa creativa, printr-o plenitudine a iubirii neconditionate. Sunteti invitati toti cei ce doriti a veni in constiinta ziua sau in spirit noaptea, pt a veni in abundenta acestei energii pure, adevarate, nelimitate, a ceea ce inseamna iubirea pe frecventa ei cea mai inalta. Sunt invitate toate formele de viata; tot ceea ce constituie viata pe Terra sunt bineveniti acum, aici, in iubirea venusiana.
Casa mea este ampla si poate primi toate sufletele. Sunt bucuros sa participati si sa va odihniti sufletul, mintea in acest ocean de iubire venusiana. Prin fiecare invitat se creaza o cale de a transporta acest ocean in propria voastra locuinta si fiecare locatar va beneficia prin voi de marea iubire a lui Venus. Simtiti aceasta iubire ca un loc de vacanta unde te poti relaxa, unde doar pamantul si cerul exista si tot ceea ce este limitare, a disparut din campul vostru vizual si din atentia voastra. Aceasta iubire ajuta la instalarea pacii, a starii de bine, a intineririi.”
Sanat Kumara imi apare ca un tanar pamantean, frumos, o gazda primitoare care ne pune la dispozitie toata locuinta sa cu spatii/camere pe care imaginatia noastra are voie sa le impodobeasca. Ma roaga sa transmit ca sunt spatii in primul rand de incarcare cu iubire si sa permitem frumosului sa ne atinga inimile. Aveti toti nevoie de aceasta incarcatura energetica. Luati-va cat de mult puteti. Odihniti-va in oceanul iubire.

Niciun comentariu: