duminică, 22 februarie 2015

Raport al lucrarii cu Sanat Kumara



                
Raport al lucrarii de pe nava:
Implementarea in constiinta de masa a Schimbarii

In aceasta noapte am fost pe o nava. Am primit un mesaj. El se refera la oamenii de pe Terra. Se refera la un grup de oameni cu care s-a lucrat in noaptea de 21 spre 22 .02. Acest mesaj este:
- Voi cei ce sunteti la sol in aceasta dimensiune, aduceti-va aminte de momentul, locul de unde am pornit. Aduceti-va aminte de momentul cand am ales sa coboram in planurile Terrei sa sustinem starea reala de fiinta divina, sa sustinem constiinta lui Eu sunt, amintiti-va de momentul cand am ales sa manifestam pacea in straturile inferioare, in straturile dizarmonice. Ma refer la acei pamanteni care au uitat de ei insisi, care au dus egoul pe un postament si l-au pus la loc de cinste. Acest moment al rasturnarii egoului, al schimbarii acestei valori a sosit. Din plan inalt, acesti pamanteni sunt rugati sa-si aminteasca si sa-si reconsidere sistemul de valori. De acolo de unde sosesc ei, exista doar iubirea si pacea launtrica.”

Acesta este mesajul cu care am “coborat” din planul somnului, mesaj adus de pe o nava unde, cu toti cei carora le-am adresat acest mesaj, am fost in acest moment acolo. Puterea lor de trezire si de discernamant, in planul terestru, este diferita fata de momentul cand esti fara corp. Acest mesaj este in deplin acord cu ei, ca atunci cand intra in constiinta umana, vibratia ce se propaga sa ajunga si la ei si sa-i ajute. Le multumesc pt ca si-au dat acordul, le multumesc ca sunt de acord cu schimbarea din propria lor fiinta. Le daruiesc toata iubrea si compasiunea ii asiguram de sprijinul tuturor celor ce s-au trezit.

Continui interiorizarea pt a permite acelor frecvente cu care am sosit de pe nava, sa le pot transpune liniar in cuvinte. Iata-le:

Sunt pe nava. Este nava mea. Sunt aici cu o parte din echipajul meu. Acest echipaj este format din voluntari din mai multe sisteme solare. Pe unii ii simt ca au venit cu intreaga familie. Copii sunt adulti perfect responsabili de serviciul lor, astfel ca intreaga familia lucreaza impreuna.
Reunindu-ma cu o parte din echipajul meu, am avut in timpul noptii invitati pe cei de pe Pamant care au dorit sa participe asa cum am facut-o si eu: in spirit.  Aceasta intrunire ne-a fost de mare folos si am stabilit mai multe obiective.
 Unul a fost dorinta celor ce nu s-au trezit, sa realizeze schimbarea.
 Altul a fost expandarea constiintei si asumarea unor responsabilitati pe masura fiecaruia si in ritmul fiecaruia, insa mai profund, constient.
  Tot aici am hotarat ca in propria atitudine fata de noi, sa eliminam tot ceea ce este distructiv pt propria noastra fiinta umana. Aceasta se face prin a constientiza cuvintele, starile pe care ni le adresam noua, dar si celorlalti, indiferent ca sunt in familie sau straini.
Aceasta atitudine distructiva ce inca mai are la baza frica, obiceiuri nejustificate, atitudini religioase nepotrivite, judecati, critici sunt un mare pericol pt toti cei ce vor sa isi continue evolutia pe Terra. O astfel de atitudine necontrolata se va intoarce ca un bumerang asupra fiintei umane.
Acolo pe nava am concluzionat in urma a ceea ce am observat, ca straturile celulare ale acestui vehicul, numit corp fizic, se degradeaza cand avem aceasta atitudine distructiva necontrolata.
Am observat deasemeni la nivelul acestui vehicul, dezacordul intre corp si Univers cand il mentinem intr-o stare de frica, de neincredere sau oscilanta. Aceasta pozitie neincrezatoare creaza in corp o serie de energii cu actiune de forfecare la nivel subtil si de intrerupere a unor conexiuni cu energia cosmica. Campul nostru devine un camp defazat care se prabuseste ca un pietroi ce il arunci in prapastie de pe varful unui munte.
Revenirea macar la vibratia initiala, necesita un consum energetic foarte mare si de multe ori oboseala ce se instaleaza, impiedica fiinta umana sa atinga hotararea aleasa de Spirit. Am observant dezacordul ce se creaza intre membrii unei familii in lipsa acceptarii, tolerantei si a capacitatii de iubire.
Noi, cei care am fost pe nava in acest Acum, avem corpul fizic in planul terestru. Aceasta invitatie a venit din planurile vibrationale a Sinelui nostru inalt, pt a ne ajuta sa ne constientizam noi si deasemeni pe cei ce nu s-au trezit.
 Invitatia are rostul sau: toti cei care au participat vor simti vibratia mesajului si vibratia celui care in corp fiind, detine acest mesaj si constientizarile sale vor fi mult mai puternice, mai numeroase. Cel revenit de la aceasta intalnire, chiar  daca este din alt capat al globului, odata purtator al mesajului, va reactiona in sensul ajutorarii sale proprii si pt binele sau suprem.

La aceasta intalnire, simt ca a participat energetic Sanat Kumara. Consfatuirea a devenit un model vibrational care se transmite in planul Pamantului. Sanat Kumara a transmis ca a sosit momentul desprinderii constiente de trasaturile/formele vechi de manifestare si pt aceasta, anumite locuri de pe planeta se activeaza si sustin cu energia lor pura, vibratia iubirii ce infloreste ceea ce este in fiinta umana. Aceste locuri planetare sunt acum despovarate si decopertate, ca lumina interioara sa iasa la suprafata. Foarte multe din aceste locuri nu au functionat asteptand acest moment.
 Aceste locuri au fost protejate. Acum ele isi pot manifesta lumina, vibratia si vor atrage oamenii pt a calatori catre ele.
 Din planul stelar, sunt fiinte, fiinte planete ce conlucreaza ca energia Terrei sa se purifice, sa creasca in intensitate si sa isi sustina copii.
Sanat Kumara a explicat ca cel mai important este sa te sustii pe tine insuti si sa te indrepti spre vibratii tot  mai inalte. Acesta a transmis si a ajutat ca intelegerea sa devina cat mai profunda, in special catre participantii ce in plan fizic nu s-au trezit.
 Momentul ales de Sanat Kumara a fost acest moment cand atat planeta cat si oamenii, “ies” din planul iernii si se indreapta catre planul primaverii, ies dintr-un somn profund catre viata. A ales acest moment care este un moment al unei alte treziri spirituale, de o anvergura mareata, cand in corpul uman se petrec transformari majore. Toti cei ce am participat, avem un cuantum ca un potential, un potential al acestei schimbari.
Acolo pe nava, toti am creat un potential pe care il aducem pe planeta. Este vorba de o stare de constienta ce a adunat potentiale multiple. Ne-a oferit noua posibilitatea de a le percepe si apoi de a le darui. Acest potential, are sustinerea constienta a grupului ce a participat, deci acesta poate intra in constiinta de masa. Acest lucru s-a dorit a se realiza, ca toti cei invitati sa participe si sa-l daruiasca pt imbogatirea si schimbarea constiintei colective si accesarea acestuia de catre toata suflarea terestra, sa devina accesibila.
Toti cei ce lucreaza cu constiinta, sunt deschizatori de drum si responsabili pt ceea ce constientizeaza.
Sanat Kumara a aratat ca si alte constiinte au participat la aceasta intrunire. Ele fac parte dintr-un acord al Universului, caci planurile vibrationale ale Universului se schimba si ele si se ridica spre alte octave.

La aceasta intrunire Sanat Kumara a invitat si a prezentat prieteni din Univers. Sunt logosi. A invitat o parte din lumina/constiinta lor, ca logosi din Univers, ca toti cei prezenti sa putem primi aceasta informatie, aceasta lumina si nu numai s-o primim, ci si s-o transmitem corpului fizic la revenirea noastra. Astfel ca acum descarcam constient in corpul fizic aceasta informatie.
 Acei logosi dorec ca lumina-constiinta lor sa se reverse prin participanti in constiinta omenirii. La impactul cu aceasta constiinta, celulele subtile si cele fizice, se activeaza si ADN-ul celular permite ca informatia codificata sa se transforme in cunoastere activa. Acei logosi si-au proiectat constiinta in constiinta noastra, a participantilor. Are loc astfel expandarea constiintei noastre si apoi expandarea ei catre lumea exterioara.
Fiecare invitat a ales sa comunice, sa ramana conectat cu acesti logosi care ne vor sustine aici in planul terestru.
Sanat Kumara a admis deasemeni un canal/portal, deschis in accept cu planeta, catre  acesti logosi, ca energii ale propriilor lor planete si sisteme solare, sa sustina creatia pe Terra.
Fiecare din acei participanti si-a deschis in spatiul sau sacru o lumina ce reprezinta comunicarea continua cu toti participantii la aceasta conferinta.
La final, Sanat Kumara a transmis:
“- Lumina ce ati primit-o/constientizat-o, este flacara unei veritabile innoiri a fiintei terestre si a planului sau de viata si de creatie. Aceasta lumina se va impregna in locatia voastra, fiind un marker pt etapa in care ati patruns. Sunteti mergatorii erei voastre de profunda si mareata schimbare, de fapt de revenire/innoire/crestere... la ceea ce sunteti.”
Multumim.

Niciun comentariu: