duminică, 8 martie 2015

Aspectul meu siriusian canalizeaza apele



                          


Sunt intr-un spatiu infinit. Sunt canalizata de energia apelor care printr-o imensa cascada ma conduce dincolo de imaginea apei exterioare, tocmai in interiorul ei. Trec poarta apei si patrund in minunata ei dimensiune. Sunt in aceasta imensitatea de apa. Este o lumina diafana in reflexii usor galbui, aurii sau albastrui. Transmit salutul iubitor si astept pe cel ce m-a invitat. Ghidul ce soseste este un delfin. Ma prind de aripa lui dorsala si pornim in calatorie. Strabatem un tunel de lumina. Lumina devine tot mai intensa. Trecem prin acest camp luminos.
Patrundem intr-o alta dimensiune. Simt deodata ca sunt agatata de o fiinta a carei corp s-a schimbat. Cobor de pe spatele sau. Picioarele inca imi sunt in apa care este un continuu. Iar el delfinul seamana oarecum cu mine. Stiu ca suntem in spatiul siriusian, corespondent delfinilor de pe planeta. Un grup de entitati ce si-au luat infatisare asemanatoare cu a noastra, au sosit langa noi. Este un moment de armonizare cand respir alaturi de ei. Mi se spune:

“- Nu ai mai venit de mult timp la noi la modul constient. Tu deasemeni esti un reprezentant al nostru pe Pamant. Ai aceasta onoare. A sosit momentul sa canalizezi energia apei spre toate flotele tale. Pamantul iti este mama si casa. Ai onoarea de a reprezenta si sustine apele ca fiinta ce traiesti in afara apelor. Tu esti o fiinta multidimensionala. Lucrezi prin toate aspectele tale. Un aspect al tau este siriusian. Ai multe si diverse capacitati. Prin aspectul siriusian tu indragesti apele si vietatile acestui mediu. Tu insuti esti apa. Tu lucrezi cu toate aspectele tale simultan si echilibrat. Esti o fiinta galactica. Fiecare aspect il vei percepe liniar deocamdata atunci cand ai a canaliza pe o anumita functionalitate.
Iubirea salasluieste si unifica toate aspectele tale. Esti ca o fiinta cu milioane de ochi. Fiecare ochi reprezentand un aspect, focalizeaza aceeasi imagine sau imagini la 360 grade, pot functiona individual in grup sau in totalitate. A vedea cu acest aspect siriusian este in concordanta cu toate aspectele tale. Ai capacitatea de a simti intreaga sa iubire.
Te-am invitat aici prin acest aspect siriusian ca sa te activezi si sa simti apele planetare ca integrate in circuitul fizicului tau. Te-am invitat pt a reface conexiunea cu noi. Am dorit sa curatam canalul de legatura, iar lumina ce ai perceput-o, a fost o lumina de purificare. Acesta este un portal al inimii. Tu ai capacitatea sa-ti deplasezi constiinta prin intermediul aspectelor multidimensionale, oriunde doresti. Cand aceste canale vor fi perfect curatate si activate, vei trai realitatile extrem de viu.
Iti multumim pt aceasta acceptare. Prin constiinta ta si a multor multor fiinte de pe Terra apele planetare vor fi respectate, iubite, protejate. Acest ocean cosmic de energie se va reface odata cu cresterea nivelului de constiinta al omenirii.
Cobori acum imbogatind cu insasi cunoasterea ta. Patrunde in spatiul terestru al constiintei umane si imbogateste-o cu tot ceea ce tu esti.
Aspectele noastre siriusiene”

Ma intorc la calauza mea, trecem prin oceanul cosmic, revenim prin tunelul de lumina, fiecare in corpul initial. Ma conduce catre poarta apelor si imi spune:

“- Nu te mai gandi sa iti iei la revedere de la mine. Depaseste acest salut. Salutul tau este doar iubirea. Suntem intr-un cuantum. Aceasta inseamna ca la un nivel de constiinta suntem o singura fiinta. Deci conceptul de la revedere pt noi este depasit. Cum sa-ti iei ramas bun sau sa-ti dai binete cand suntem tot timpul o singura fiinta? Ma vei simti tot timpul mai pregnant decat pana acum. Ma vei simti ca unul singur sau ca un grup. Nu conteaza. Important este ca mintea umana sa se deschida sa integreze notiunea de Unitate. Un simplu gand de-al tau catre mine este suficient.”
Ies cu constiinta pe poarta apelor, ma revad in cascada prin care am intrat, traiesc sentimentul de recunostinta si revin in corpul meu uman.
Cu iubire pt voi toti.

Un comentariu:

Anonim spunea...

aspectul meu siriusian salută aspectul tău siriusian, și se joacă frumos cu toate celelalte aspecte :)