marți, 31 martie 2015

Intalnirea de la Constanta din 29 martie- 2015



        Am fost invitata sa tin o conferinta la Constanta. Stiu acum, ca atunci cand cineva ma invita intr-un loc, lucrarile sunt mult mai ample si depasesc  sfera umanului si a planului terestru. Asa s-a intamplat si de aceasta data.
       Am ajuns in Constanta vineri 27 martie. Ghizii si-au facut simtita prezenta imediat si ne-au anuntat pe mine si pe prietena la care am stat ( Rodica Weroh ) ca incep pregatirile cu noi si cu grupul care va participa, la ancorarea energiei si nu numai cu el.
Iata anuntul primit:
                                    Mesaj din Marele Soare Central
       -“In acest moment energia se dezvolta, se aduna , se concentreaza. Aici in Constanta, Planul Divin lucreaza prin voi si se realizeaza o schimbare a structurilor energetice a acestui oras. Lumina ce va inconjoara, modifica aceste structuri vechi si veti realiza transformarea lor in energie noua, pe o structura cristalina.
     Veti sustine lumina in timpul acestor zile de lucru. O veti integra, o veti impamanta. Orasul isi ridica vibratia si  constiinta. Drumurile voastre s-au intersectat pt a creea un cumul energetic necesar acestor transformari. Constientizati-va! Sunteti fiinte divine ce ati coborat in planul Pamantului din vibratia dimensiunii a sapte-a. Acum voi faceti  drumul invers impreuna cu planeta catre o alta etapa.
       Aici in Constanta se formeaza un vortex/centru de energie important pentru planeta, pe care il aveti de sustinut. Acest vortex se va suprapune cu vechiul centru energetic despre care anticii stiau. Aveti a purifica si echilibra aceasta zona prin intentie dar la modul  constient. Simultan  va veti conecta la inima pamantului si la Marele Soare Central.
Veti respira constient o data cu vortexul orasului, ajutandu-va de energia marii. Se va inalta prin voi o imensa coloana de lumina ce va activa acest centru energetic.
Lumina va va pregati pt acest moment. Veti sti si veti simti constient formarea  si trecerea vortexului. Pana la acel moment energiile soarelui si ale pamantului vor produce in voi recalibrarile necesare.”
       Marele Soare Central
Am inteles iar apoi ne-am urmarit propriul program.    
       Duminica( 29-03 ) dimineata a avut loc conferinta la hotelul Ibis. In sala  se desfasura activitatea noastra a oamenilor iar in plan subtil, completa familia stelara. Simteam fluxul de energie sosit de la ei si constatam ca vorbeam dar nu prea stiam ce, caci unele idei, nu imi apartineau. Nu conta, simteam curgerea energiilor iar ancorarea avea loc.
           La sfarsitul conferintei am iesit pe faleza si am privit marea de la distanta, caci amenajarile plajei  nu ne permiteau apropierea. Si totusi o mare bucurie a fost cu delfinii din larg a caror joaca am considerat-o de bun augur.
         Luni dupa-amiaza la finalul intalnirilor  individuale, impreuna cu Rodica am iesit la binecunoscutul loc constantean, Cazinoul. Inca era soare, un pic de vant insa marea linistita. Priveam acea imensitate care de fiecare data ma lasa fara cuvinte. Apoi, in interior cautam  sa simt ancorarea vortexului dar cum nimic nu poti forta, am respirat energia marii si am pornit-o catre casa.
          Cand nu ai asteptari, momentul este surprinzator de frumos si te bucuri ca un copil.  Deodata am simtit Lumina sosind, a strabatut corpurile noastre asemenea unui fulger iubitor, trecand in lungul coloanei vertebrale si ancorandu-se in pamant, tocmai cand treceam prin dreptul Parcului Arheologic. Simultan am constientizat Marea, ceea ce anticii stiau si coloana de lumina pe care noi o formam insa cu cumulul energetic al tuturor participantilor acestor zile. In cateva fractiuni de secunda s-a perindat un film intreg a ceea ce este acest loc minunat pe malul Marii Negre si deschiderea sa energetica. Totul deodata capata alt sens am inceput sa radem si sa ne bucuram asa cum o fac copiii.
Lumina a trecut lasand in sufletele noastre vibratia, bucuria si iubirea  ca pt o confirmare a fostei sale prezente dar si multumirea lucrului bine-facut.
         Iar eu, am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.

Niciun comentariu: