duminică, 8 martie 2015

St. Germain - Bravo, ati accelerat !



                                             

“- Mai sa fie! Accelerati, mariti ritmul! Sunteti fantastici! Constientizare dupa constientizare! Va felicit!
Lumina pe care o sustineti este din ce in ce mai mare. Aceasta atrage alta lumina, alta informatie si de fapt atrage Tot Ceea Ce Voi Sunteti, atrage prezenta Eu Sunt.
V-ati conectat puternic la PrezentaEu Sunt si prin ea incepeti sa percepeti diferit, la nivel mult mai inalt, la nivel de Unime. Prezenta devine soarele vostru interior. Sa nu o incatusati in vreo limitare. Oricum nu va permite, oricum nu va v-a lasa. Insa o simpla tendinta a mintii va va cauza mari, mari disconforturi si leziuni interioare.
O spun pt cei care e posibil inca sa-si doreasca exercitarea controlului asupra diferitelor situatii, persoane sau Natura. Nimeni din acestea nu va mai permite acest control, aceste limitari. Daca mintea va dori sa exercite aceasta putere, veti observa din partea celor enumarati, rabufniri, opozitie sau chiar intemperii ale naturii. Nimeni nu mai vrea sa fie dominat, controlat de nimeni.
Prezenta Eu Sunt va va determina sa dati jos sabia, armura, controlul mental. Cand veti accepta, va fi usor. Cand va veti opune, va fi greu. Voi alegeti varianta dorita.
Ma adresez celor care au dat jos limitarile si blocajele sau care sunt pe cale sa renunte la ele. In aceasta situatie, voi veti renaste de la zi la zi. Uniunea cu prezenta Eu Sunt o veti simti ca o expandare a luminii in toate celulele voastre, o eliberare, o stare de eliberare cum nu ati mai trait-o niciodata, o patrundere a Gratiei divine atat in fiinta voastra, cat si in viata voastra. Veti simti o descatusare fata de asa zisele obligatii pe care vi le-ati mai asumat cu o detasare fata de ele, ce poate sa va determine sa va considerati insensibili la tabloul interior, ca sa nu spun nesimtire.
Vestea este ca sunteti pe calea cea buna. Aceasta detasare v-a indepartat de dualitate si va veti trai Divinitatea intr-un mod armonios, iubitor pt voi, altruist. Veti reveni la viata, dragii mei dragi. Aceasta este vestea acestei zile acestui Acum pe care voi v-ati obisnuit sa-l sarbatoriti in fiecare zi.
St-Germain”

Un comentariu:

Anonim spunea...

mulțumesc pentru readucerea aminte (iubire de sine, dacă nu, șuturi :)) și pentru susținerea de care se pare că, unii din / dintre noi, mai avem nevoie :)
Ascensiune ușoară și zile de grație, vouă, Mihaela&comp.& Gabriel, și ... tuturor, și calde îmbrățișări, adriana d. :)