vineri, 10 aprilie 2015

Arh Mihail - In gradina Edenului




In corpul meu de lumina, cu noua stralucire din care ma extind intr-un imens vortex al luminii, pornesc impreuna cu Arh. Mihail. Lumina mea este acum mult marita,( dupa ce solarienii m-au condus intr-un alt spatiu de activare timp de trei zile) iar Mihail ma conduce intr-un spatiu geografic al Mamei Pamant. Este un spatiu inalt vibrational. Ajungem la o poarta si Mihail cere permisiunea ca noi sa intram. Permisiunea ne este acordata. Stiu ca Mihail ne prezinta ca doi ingeri ai luminii. Patrundem intr-un culoar ce pare a fi sub pamant. Suntem insotiti de un ghid al locului. Impreuna ajungem la alte entitati unde Mihail face iar prezentarile:
 “- Ingeri ai Luminii Divine.”
Suntem lasati sa trecem. Atingem un plan ca o gradina foarte frumoasa cum nu am mai trait pana acum si suntem intampinati de Sananda care ne spune:
“- Acest spatiu aveti a-l atinge. Este spatiul 5D unde aveti a reusi prin propria voastra vibratie. Ti se pare a fi Gradina Raiului, Edenul si chiar asa este. Aici aveti a ajunge. Este tot in planul Pamantului, dar pe o alta vibratie si configurare energetica. Nu veti putea sta mult aici daca nu va faceti curatarile necesare.
Ai acum a arata in drumurile tale importanta purificarii, schimbarea gandirii si aducerea unei constiente inalte in fiecare si desigur pe Pamant. Tu studiezi cu Adamus, tu stii a aduce constiinta pe Pamant. Vei intalni multe cai de atingere a acestei vibratii. Toate ajung aici. Fiecare pe  calea credintei ce i se potriveste. In toate caile este valabila purificarea, eliberarea gandului negativ si iubirea de sine. Aceasta este ocrotitoarea sinelui interior, a Sinelui Dumnezeu. Iubirea ocroteste. Iubirea desfiinteaza, transmuta portile, limitarile, spatiile intunecate. Iubirea este cea care va ghideaza in acest spatiu.
Ai fost ghidata catre acest Eden pt a vorbi despre el si pt a incuraja oamenii spre purificare si umplere cu iubire. Ceea ce ai citit despre constiinta, este un mare adevar, dar nu deodata toti vor reusi sa simta, sa inteleaga si sa aduca aceasta constienta in fiinta lor.
Vei merge pe cai mai usoare catre inimile lor vorbindu-le de iubire si de iubirea aproapelui. Treptat vor intelege si se vor putea canaliza pe drumul iubirii.
Priveste acum acest spatiu. Simte-l, traieste-l cu toata fiinta ta, pt a-l recunoaste. Asuma-ti responsabilitatea si implicarea in ghidarea celor de langa tine. Vei sti si vei folosi cuvintele potrivite pt a le atinge inimile. Insasi capacitatea ta de iubire creste, deasemenea de compasiune si de a-i asculta. Nu are cine sa-i asculte. Ei vor veni ca mielutii langa tine dornici de a fi ascultati, iubiti si mangaiati. Fa acest lucru si apoi priveste-i si vei observa cat de frumos se vor deschide si vor creste.
Sananda”
Inima mi s-a umplut cu lumina si iubire privindu-l si ascultandu-l. Apoi am respirat pt a integra acea frumusete, acel spatiu ce ofera atat de multe, incepand cu pacea sufletului, armonia interioara si iubirea de sine, puritate, vindecare si multe multe altele. Sananda simte ca absorb si imi permite acest popas in Gradina Raiului. Mihail sta langa mine sustinandu-ma pt a rezista la aceasta vibratie inalta si a ma incarca cu aceste daruri. 
Multumesc lui Sananda si pornim pe drumul de intoarcere. Portile se inchid in urma noastra. Strabatem acel culoar energetic. Ne intalnim cu paznicii. Le multumim. Simt aripa ocrotitoare a lui Mihail. Iesim din acel loc. O lumina calda ma intampina. Este o raza a MSC care ma incurajeaza spre aceste deschideri. Mihail imi zambeste. Este o alta incurajare si ma ajuta sa ma intorc spunandu-mi:
“- Fii tu in tot ceea ce manifesti. Permite-ti sa fii asa cum izvoraste iubirea din propriul tau izvor. Este foarte important sa fii tu, sa-ti manifesti propria ta simtire. Sa nu uiti aceasta.” Ma saruta pe frunte si-mi spune:
 “- Toti suntem acum aici impreuna.”
Oauuu! Ce traire fantastica! Revin in corpul meu multumind pt aceasta oportunitate ce mi s-a oferit de a vizita Edenul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Hristos A Inviat! Exista paznici la intrarea in Eden? nimeni nu a precizat pana acum ca ar exista! Edenul este O Imensitate Fara Margini!