miercuri, 1 aprilie 2015

Asthar Sheran si Nava Mama



 Am simtit chemarea. Imaginea lui Asthar s-a conturat in planul interior si am primit mesajul
“- Va salut. Sunt comandantul Asthar. Comanda mea este pregatita a sustine pe multi din cei ce isi incarca acum corpul de lumina. Tu esti printre acestia. Corpul de lumina necesita o serie de pregatiri pt a se ancora in corpul uman.      Programul a fost implementat incat in mod corect el decurge firesc. Pot fi unele dezacorduri datorate neacceptarii voastre, fricilor sau reziduurilor. Ai a pregati oamenii in acest sens, ai a le arata ca fricile sunt nejustificate si intarzie procesul de unificare corp de lumina/ corp fizic.
 Aceste dezacorduri produc uneori alterari vibrationale socuri emotionale si datorita faptului ca exista incrancenarea in a pastra vechiul. Calauzeste-i catre fereastra de oportunitate si ajuta-i sa inteleaga necesitatea schimbarii. Esti sutinuta in drumurile tale de tot echipajul. Acolo unde esti se revarsa asupra voastra o energie purificatoare si inalt vibrationala ce va ajuta grupul sosit sa poata vibra catre o vibratie mai inalta oferita de noi in conditii optime pt toti participantii. Acest izvor nesecat de energie ce te va inconjura va fi directionat constant de pe nave acolo unde te vei afla. Sunt in preajma ta navele propriului tau echipaj precum si alte nave ce apartin navei mama. Se va lucra alternativ in functie de vibratiile necesare, vibratii potrivite tie, grupului si desigur cererilor voastre.
 Nava mama te are permanent in atentia sa ca fizicul tau sa fie continuu sustinut. Pe masura ce iti intelegi chemarea sufletului si orientarea catre activitatea ta, nava mama va sustine aceasta chemare interioara. Prin sinele tau esti mereu conectata la ea si vei primi catalizatorii potriviti.
In acest moment pe nava mama au sosit un grup de solarieni frati ai tai cu o misiune speciala ce iti vor oferi un raport al planului inalt ce il ai de aflat. El iti va fi transmis treptat caci este o forma multidimensionala, nu liniara, prin intermediul sinelui care va revarsa catre tine informatia.
 Ceea ce Sinele doreste a sti/constientiza chiar din acest moment este constiinta ta solara. (Lumina constiintei mele o am de folosit aici in acest plan terestru.) Aceasta constienta solara va primi energia potrivita si tu te vei manifesta ca atare. Consuma lichide nefierte, nimic trecut prin foc. Incearca sa aplici aceasta  pt a-ti regla functiile cosmice.
Te salutam frate drag. Iti urmarim cu bucurie ascensiunea."
         Asthar.
Dupa 2 zile mergand pe strada chemarea s-a repetat. De asta data era chemarea Navei Mama. O simteam deasupra capului in toata splendoarea sa. Mi-a deschis o trapa de lumina prin care m-a absorbit. A lucrat pe corpul meu in mai multe etape, pana cand m-a impins intr-un spatiu unde fratii solarieni ma asteptau. Mi-au intins inca o data acel raport( nu stiu exact cum sa il numesc) ce il am de oferit in spatiul Terrei-- ha ha, sa fie siguri ca receptionez. Apoi, Nava Mama m-a mai asezonat cu cate ceva si m-a expulzat din nou.
 Cam asa ar suna: du-te copile si fa-ti treaba !
E minunat ca pot rade cu ei si in acelasi timp sa lucram ca o singura echipa.

2 comentarii:

Anonim spunea...

pup, adriana

Viky spunea...

Bravo tie acum sti cine esti si de ce esti.Asta trebuie sa se intample cu toti oameni de pe planeta sa poata sa-si ia fiecare locul cuvenit ori unde ar fi el,