joi, 7 mai 2015

Fortele Aeriene Ceresti Regale - Nodul energetic - Romania



(  Fortele Aeriene Ceresti Regale sunt mult mai vaste decat toate fortele aeriene nationale reunite ale acestei planete. Ele formeaza o divizie a Inaltului Comandament al Luminii.
E.T.101  Manual cosmic cu instructiuni pt.evolutie planetara )

“- Mesajul iti este transmis de Fortele Aeriene Ceresti Regale. Te afli la o mare intersectie, nod energetic foarte important pt Romania. Acest nod energetic beneficiaza acum de intalnirile pe care le vei avea, multiple cu membrii echipajului de la sol. Acestia sunt raspanditi in mai multe orase ale Romaniei.
Energia provenita de la aceste intalniri precum si constientizarile ce vor apare, vor sustine acest nod energetic interstelar. Punctul de intersectie este reprezentat/sustinut si de zonele energetice ale Romaniei, puncte importante la care vei ajunge. Sunt locatii centrale puternice ( Radauti, Brasov ) dar si locatii secundare. ( Harlau ) Prin toate acestea vei poposi si le vei constientiza. Aducand constiinta in acele locuri, largesti aceasta sfera energetica interstelara.
Drumurile/canalele interstelare reprezinta cai energetice de circulatie a energiei, dar si cai de comunicare intre spatii, dimensiuni. Acest nod energetic este deasupra Romaniei. Noi nu dam acum aceste coordonate, ci doar te ajutam sa intelegi ca orasele unde poposesti au legatura atat cu vortexul Anahatei planetare, cat si cu acest nod energetic situat aici. Mai mult, aceste locatii ca Radauti si Brasov, au parametrii lor energetici prin care comunica cu unele drumuri interplanetare. Esti trimisa in aceste locuri pt a activa cu ajutorul constiintei tale  si a permite deschiderea  acestora.
FACR te sustin si te monitorizeaza in zona Radauti si vor trimite catre tine un fascicul de lumina pe frecventa ta pt a distribui informatia celor de acolo. Radauti este un oras important, un punct energetic important. El este ca un receptor (ochi) de inversare a polaritatilor negative si de transmutare a energiilor. A fost blocat prin multe metode si mijloace, iar acum prin intalnirea de acolo se vor dezactiva si curata acele elemente nocive pt planeta si oameni. Vom lucra impreuna cu tine la aceasta purificare, tu fiind elementul de baza declansator  de permitere si chemarea a noastra in acea zona (interval).
Lucrari initiatice au inceput de mult in aceasta zona din timpul domnitorilor. Aceasta zona ai a o conecta cu partea de nord a tarii pana in Polonia.
Frumusetea acestor locuri nu a putut fi stinsa si nu se va putea nici de acum inainte. Simte din zona Radauti acest nod de intersectie interstelar care se extinde acum spre toate planurile energetice ale Terrei. Aceasta informatie este necesara pt a patrunde in constientul oamenilor pt a-i ajuta sa inteleaga importanta acestor locuri dincolo de ce au prezentat sistemele educationale prezente acum. Mai mentionam ca Terra face parte dintr-un complex de larga circulatie interplanetara in care se inscrie odata cu voi oamenii. Asa cum multi dintre voi ati creat pensiuni, statiuni de relaxare, tot asa este si Terra in cadrul acestui complex informational de date si statiune de vacanta dar si de cercetare.
Voi va luati acum responsabilitatea acestei planete ajutand-o sa se elibereze de vechile sisteme si creand impreuna cu ea o noua modalitate de viata, o noua paradigma. Sunteti luptatori/pionieri incercati adaptati la acest mediu al Pamantului, ce ajutati in acest moment transformarea totala a planetei.”

Niciun comentariu: