sâmbătă, 23 mai 2015

Harlau - Al doilea punct de lucru





Orasul Harlau te intampina cu dealurile sale pline de vii si cu sunete de arme, desi azi nu mai vezi asa ceva. Acum ai in fata pajisti verzi, inflorite, oameni pasnici si un fundal misterios, plin de istorie. Se pare ca undeva pacea se blocase, iar cei de atunci inca nu se puteau intoarce la casele lor.
Locul ce m-a atras, a fost biserica ridicata de domnitorul Stefan, aflata in mijlocul unui spatiu verde ce parea ca a acumulat energia necesara intalnirii cu noi. 
Din prima zi cand am ajuns in Harlau, energia lui Stefan Voievod s-a facut simtita. Iata ghidarile ce mi le-a dat:

“- Io Stefan Voievod, ce am domnit peste aceste locuri, vin azi ca ghid pentru bunele impliniri. Pentru faptele bune de azi, te povatuiesc: fii bland, intelegator cu oamenii acestor locuri. Ei sunt inlantuiti in povestile si in trecutul lor.
Fii o lumina blanda, iubitoare, paterna. Permite-le sa te vada si sa te inteleaga. Cand ei te inteleg, vor putea simti calauzirea.
Lumina mea este impreuna cu voi toti si izvoarele mele sacre reprezentate de lacasurile sfinte vor emana catre voi energia sacra, lumina dumnezeiasca. Oriunde vei fi, vei atrage si tu acesta lumina si o veti absorbi toti; va veti adapa de la ea, sufletul.
Lumina porneste. O veti simti; vine de peste tot si se duce catre tot.”
                                                                          IO STEFAN VOIEVOD


                                        INITIEREA FOCULUI SACRU

Suntem in curtea bisericii Sfintul Gheorghe din Harlau. In acest lacas exista o vibratie deosebita. In spatele bisericii sunt vestigii de pe vremea lui Stefan Cel Mare si Sfant si se pastreaza intrarea si o parte din tunelul care ducea pana in Dealul Catalina din Cotnari. In aceasta curte am simtit ca primim initierea Focului Sacru.
Suntem un grup de 6 persoane. Aceasta initiere nu este doar pt noi, ci si pt acest loc. Constientizam Focul Sacru pe care strabunii ni-l aprind in inima noastra sacra. Acestia stau imprejurul nostru sustinandu-ne. Flacarile noaste unite devin apoi o flacara unica ce se expandeaza.
Focul se extinde ca foc purificator pentru intreaga zona. Dam libertate apoi acestui foc sa se extinda pentru binele suprem al tuturor. In aceasta zona inca se aud zgomotele vechilor batalii. Este o zona plina de lupte si de conflicte armate ramase din vremea voievozilor. Iata ca la focul sacru vin ostenii care au purtat bataliile de atunci. Simtim cum toti acei luptatori depun armele pt a se instala acum pacea si armonia.

In continuare, informatia imi este daruita din Inalt: 
     “- Harlaul este o zona cu putere energetica prin lumina ce exista aici si prin lumina oferita de Stefan Voievod. Acesta a insamantat la vremea lui o energie sacra a protectiei si iubirii pentru acest loc. In vremea sa, fluvii de energie au fost daruite spre intarirea si regenerarea acestui spatiu. Acest loc apartine zonei ancestrale ce administreaza energetic o mare parte a planetei. Luptele purtate atunci de Stefan  Voievod, aveau ca scop protectia acestui spatiu. Acum ne revine noua, celor de azi, responsabilitatea de a intari si revigora acest spatiu. Permitem constiintei noastre sa umple acel spatiu si o lasam libera. Constiinta creaza totul, creaza viata. Ostenii de atunci sunt invaluiti de aceasta constiinta si depun armele: luptele, incrancenarile, limitarile, se topesc. Viata intra pe un alt fagas. Este fagasul iubirii, al pacii si al armoniei intre toate fiintele de pe Pamant.
                                  Multumim”

15 05 2015

Niciun comentariu: