sâmbătă, 23 mai 2015

Radauti - Primul punct de lucru




Am pornit catre locurile unde am fost chemata, lasand, ca de obicei, ca cei din Inalt sa imi coordoneze miscarile. O astfel de calatorie are frumusetile si surprizele sale prin oamenii ce iti vin in intampinare, prin locurile spre care esti indrumat si desigur prin lucrarile energetice ce le sustii impreuna cu acestia. Totul este magic, insa maret si nelimitat prin simplitatea cu care realizezi ca se intampla.
Am fost invitata si am poposit in case cu oameni pe care ii vedeam atunci pt prima oara in aceasta viata. Am dormit in casele lor, am mancat impreuna cu ei si nici o clipa nu ne-a parasit sentimentul ca formam o familie. Totul a decurs firesc, plin de naturalete si incarcat cu o infinita iubire. Toti am fost la locul potrivit, in momentul potrivit, patrunzand firesc in acea lucrare ce semana de fapt cu a exista,  decat cu ”a lucra”.
Prima chemare a pornit din orasul Radauti, iar sustinatorii energetici au fost Fortele Aeriene Ceresti Regale si Stefan Cel Mare si Sfant.

RADAUTI 
Se face conexiunea cu Fortele Aeriene Ceresti Regale 
“- Lumina noastra ajunge in spatiul Pamantului. Este lumina navei pe care ne aflam. Din acest spatiu, noi proiectam catre tara voastra mai multe fascicule/frecvente ce cuprind in special nodul energetic reprezentat de orasul Radauti.
Aceasta lumina se va intensifica treptat pana la o anumita cota ce va este necesara in ziua intalnirii. In acel moment va avea loc activarea nodului de intersectie unde va aflati. Va avea loc o eliberare a spatiului din conexiunile vechi.   
Va urma apoi un timp zero, dupa care se vor produce evenimente noi, creatoare, aceasta zona se va relansa din punct de vedere energetic. Primiti prin Sinele vostru informatia ce o daruim, informatie ce va lucra asupra voastra.
Din alt plan se va lucra asupra zonei pt a se reface structura sa cristalina in conformitate cu noua structura a planetei. Multe structuri cristaline ale Pamantului vor fi refacute. Tot ce a fost deteriorat intra intr-un proces de reconstructie.”


10.05.2015-                         Intalnirea de grup la Radauti


Ne conectam cu energia lui Stefan Cel Mare si Sfant. Permitem participarea sa la aceasta lucrare din ziua de azi. Stefan ne transmite:
-“ A sosit momentul desteptarii acestui spatiu al Moldovei de alta data. Entitatile libere ale acestor locuri participa si sunt pozitionate in lungul granitelor energetice ale tarii. A fost convocat un Consiliu din Inalt si participa alaturi de voi. Entitatile strabune isi ofera ajutorul pt recuperarea energiei strabune si pt eliberarea acestor locuri din mainile fiintelor ce impiedica evolutia oamenilor si a planetei. Acest Consiliu va sustine hotararea si va ajuta la aceasta eliberare.”

 Pt aceasta toti cei din grup au primit initierea cu particula IO si o coroana energetica, simboluri binemeritate. Stefan, in momentul acordarii acestei initieri, transmitea fiecaruia dintre cei de acolo, ce a fost de-a lungul timpului. Toti  au fost luptatori viteji, oameni hotarati, drepti, corecti, dedicati voievozilor si locului strabun inca de la descalecatul Moldovei din perioada lui Bogdan Intai, pana la ultimii voievozi, pt apararea Moldovei.
Acest grup s-a reunit si majoritatea traiesc in orasul Radauti  sustinand si acum lumina si intarind energetic acest loc. Multi din cei ce doresc desfiintarea economica a zonei sunt cei cu care Stefan si acest grup s-au luptat si in alte vieti. Acum e momentul impacarii, e momentul constientizarii si permiterii ca armonia si pacea sa ia locul conflictelor.
Initierile ii vor ajuta pe purtatorii Luminii sa schimbe vibratiile locului si pacea dorita de toti se va asterne.
Multumiri acestui grup radautean, razesii liberi de alta data, sustinatorii luminii, acum, ca si atunci.
 

Niciun comentariu: