miercuri, 17 iunie 2015

Intalnirea de la Constanta din 13.06.2015




                    Intalnirea de la Constanta
De dimineata intalnirea se anunta deosebit de benefica. Navele si fiintele galactice si-au facut devreme simtita prezenta. Au fost cateva capitole mari pt care am fost chemati pt a fi realizate.
1 – Constientizarea valului de energie in care suntem si  activarea ADN-ul nostru.
2 – Conexiunea cu aspectele noastre de pe nave si lucrarea efectuata impreuna cu acestea pt planul Pamantului.
3 – Deschidera  inimii pe un alt nivel.
4 – Primirea noilor coduri de lumina si a noilor indicativi.
5- Invitatie si participare la Consiliul Galactic.
Alatur cateva fragmente din cadrul acestei intalniri ce a avut loc in ziua de sambata incepand cu ora 10 si terminand la 14.30.
Deschiderea  a facut-o Comandantul Asthar :
“Aceasta zi este o zi a intalnirii noastre, in mod constient, pentru a va cunoaste, a va intelege importanta vietii pe Pamant. Prin liber arbitru ati acceptat saltul de constiinta si transformarile la nivel subatomic ce vor avea loc azi.
Asthar Sheran transmite de pe  nava mama: fiecare din voi aveti nave si echipaje. Voi sunteti esente galactice, sunteti din multe spatii si actionati in planul electromagnetic al Pamantului.
Va salutam acum aici. Cu permisiunea voastra vom face o conexiune intre noi si voi din acest spatiu Galaxia Calea Lactee. Suntem in contact cu Sanat Kumara, logos planetar si cu alti logosi planetari ai sistemelor din Calea Lactee."
Acest moment este un moment de rasunet pe Pamant dar si in Spatiu Galactic.
In centrul galaxiei exista un Consiliu ce asista la conexiune ( intalnire ). Avem nevoie de permisiunea voastra de a activa la nivelul vostru celular o particula cuantica, pentru deschiderea si activarea ADN -ului vostru.  Acest moment este de decopertare, o indepartare a valului ce separa ‘’tu uman’’ si ‘’ tu divin’’.
Mesaj : Ati simtit sa va adunati pentru a fi pregatiti ca echipaj la sol, atat pentru evolutia voastra cat si pentru evolutia Planetei. Fiecare veti primi un indicativ , un cod, pentru acest moment, cod ce se va integra fiintei voastre, va va declansa aptitudini noi, si veti face un salt vibrational ca si cum veti urca 2 trepte. Constiinta voastra se va deschide si veti intra in conexiune cu sinele vostru inalt pt a-l primi in corpul fizic.
Aceasta primire a inceput in corp pe un alt nivel. Deschiderea ce a fost facuta in prima parte, favorizeaza patrunderea sinelui inalt, in corpul fizic. Aceasta patrundere  nu se realizeaza liniar, este o patrundere simultana pe mai multe nivele de profunzime ale fiintei care sunteti".
……………………………………………………………………………………....
Sanat Kumara  transmite:
"- Pentru voi toti dragi comandanti, fiinte iubite inimii mele, intrunirea de azi este de mare importanta pentru Planeta Pamant, pentru spatiul umanitatii pentru evolutia tuturor fiintelor de pe Planeta, indiferent de forma aleasa. Acest spatiu planetar creste in vibratie cu tot ceea ce ati permis sa se deschida in voi. Lumina ce ati propulsat-o in acest moment este mareata. Intensitatea luminii la care ati ajuns azi sparge tiparele vechi si deschide umanitatea catre noi perspective. Oglinda sufletului vostru vine in sprijinul intregii  umanitati, si voi va veti reflecta catre intreaga umanitate. Codurile pe care le-ati primit, indicativele, realizeaza schimbari in fiinta voastra si in realitatea inconjuratoare. Dragi comandanti va rugam sa iesiti in fata sa va permiteti radianta interioara pentru a dizolva reziduurile vechi existente pe Pamant."
………………………………………………………………………………………
  Invitatie la Consiliul Galactic, din partea lui Sanat Kumara.
 Suntem prezenti alaturi de multi alti invitati la intrunirea Consiliului Galactic.
"- Dragi frati din Fratia Luminii, sunteti invitati in acest moment, cand fiinta voastra de lumina a putut realiza un salt de constiinta si un salt vibrational. Este momentul cand si corpul de lumina are o alta evolutie si conexiune cu corpul fizic – lumina radiantei va inconjoara ca o sfera nimb de energie. Voi participati alaturi de noi cu corpul de constiinta. Acest corp devine unul cu al nostru si realizam acum impreuna unificarea spirit – materie. Prin vibratia la care ati ajuns spiritualizati corpul vostru pe un alt nivel. Este sinonim cu Indumnezeirea, ati atins constiinta unificata. Ati dizolvat separarea dintre uman si divin. Este momentul acestei constientizari uriase, ce o daruiti planetei. Tot ceea ce sunteti se va oglindi pe Pamant. Ati deschis o fereastra de constiinta in planul Pamant. Voi sunteti fereastra si tot prin voi constiinta a patruns in planul Pamantului, aceasta aduce viata si va aduce constiinta pe Pamant.  Constiinta atrage constiinta. Apartineti simultan Fratiei albe a Luminii si Fratiei trandafirului. Va veti conecta cu imaginea simbol a trandafirului pentru a primi fructul acestuia. Veti primi pasiunea iubirii trandafirului, ca iubirea neconditionata sa atinga maxime ce nu  au mai fost atinse pe Pamant. Aceasta pasiune se va trezi in voi. Ea va desfiinta asperitatile lumii terestre. Fiecare om, pasare, animal, planeta isi vor putea manifesta unul fata de celalalt  aceasta iubire, ce a fost blocata in spatiul TERREI. Gandul vostru va fi un gand al sublimului, conectat la Sursa, minte, inima, si fapta. Va multumim fiinte de lumina ce sunteti in serviciul divin."
Aduc multumirile mele, participantilor de la sol si celor din spatiul galactic. Pe cei de la sol care au participat ii puteti vedea in fotografiile alaturate.Pe ceilalti permiteti-va sa ii simtiti.



Niciun comentariu: