luni, 1 iunie 2015

Solarienii - Activarea ADN -ului tau


  Am avut cateva zile intense modificari in corp. Era un freamat al tuturor celulelor. Azi au venit Solarienii si mi-au confirmat cele petrecute. 
“- Caile luminii se deschid. Cai revelatoare si importante pt civilizatia actuala. Vom impartasi cu voi o parte a acestei informatii calauzitoare. Lumina ce soseste este propice activarilor spatiilor voastre celulare. Se realiniaza si se reconforteaza spatii ce interactioneaza cu fluxurile energetice permisive pt evolutia voastra.
Lumina, ceea ce reprezinta energia cristica, reprogrameaza retelele voastre interioare si ciclurile de evolutie interioara, ce inseamna cicluri fiziologice ce au functionat pana la acest moment. Astfel ca fiziologia celulara, fiziologia sistemelor se modifica antrenand schimbari in componenta fizica subtila a corpurilor voastre.
Impartasim cu voi aceasta informatie pt a fi deschisi si a permite cu usurinta si gratie aceste schimbari in fiziologia corpurilor voastre. Sunteti asistati de familia angelica care urmareste cu bucurie aceste schimbari. Evolutia fiecaruia are unicitatea ei. Insa la un anumit nivel de schimbare, este asemanatoare la toate fiintele umane. Depinde de fiecare, momentul de alegere si permitere precum si de bucuria de a intampina si favoriza schimbarea. Este o alegere intima a fiecarei fiinte atunci cand se simte pe deplin constienta si implinita sa o aleaga. Unii se pot opune acestor schimbari, insa isi vor ingreuna corpul fizic. In realitatea actuala, lumina creste proportional cu nivelul de constiinta. Aceasta a atins acum un prag maxim pe planeta iar potentialele apropiate arata o dezvoltare a acesteia catre o alta intelegere si intr-ajutorare intre fiintele umane, precum si restul speciilor.
Noi solarienii, suntem mandri si bucurosi de realizarile la care ati ajuns si de valoarea de sine pe care aveti acum intelepciunea sa v-o oferiti. Noi putem comunica acum cu voi mai bine prin intermediul campului de energie si datorita faptului ca starea voastra de constiinta a atins un alt prag, prag ce a permis o noua activare a corpului de lumina.
Sunteti bineveniti in acest spatiu de interconectare, unde puteti face aceasta cu multiple alte fiinte de pe planeta pt ca ati inteles ca e vorba despre cooperare si desigur si cu noi cei din alte vibratii mai inalte. Constienta voastra inclinata acum catre iubire si pace, catre compasiune si ajutorare reciproca, va deschide spre alte porti ale Universului si voi veti aduce in planul Terrei,  energii cosmice ce vor sustine aceasta constiinta.
Emotiile si sentimentele voastre actuale au desfiintat emotiile distrugatoare si recreaza o lume a pacii si a bunastarii. Emotia, trairea ce este acum in corpul tau, este o energie de binecuvantare, este o energie vindecatoare ce se transmite  si in spatiile  planetei, dizolvand energii colporative distructive. Le elimini, le indepartezi catre o periferie unde se dizolva si dispar caci nu pot face fata constiintei si luminii iubitoare ce ai devenit.
Aceasta minunata manifestare interactioneaza cu toti lucratorii in lumina si favorizeaza o crestere inalt vibrationala a constiintei pe Pamant. Alaturi de noi, solarienii, sunt si fiinte din serviciul electromagnetic al Pamantului care observa aceasta desfiintare sau izolare a unor spatii de negativitate ce curand vor fi absorbite in lumina voastra, a fiintelor luminii.
Acum constiinta voastra sustine altfel de ganduri, ganduri ce si ele emana energii noi planetare, pt atingerea unei alte profunzimi referitoare la noua viata ce se manifesta pe Pamant. Schimbarile din corpul tau se accelereaza. Ai dat de o parte valul separarii. Ti-ai innoit ADN-ul. Ti-ai activat centrii cerebrali ai inimii ( am simtit ca se referea la creierul inimii ) si ai ales fuziunea totala intre minte - inima, spirit - corp fizic. Ai creat un complex nou intr-o stiinta noua, depolarizandu-te, plonjand din dualitate in nou si activandu-te simultan in multidimensionalitate. Aceasta plonjare te recodifica. Intrunesti acum acest potential. Te reschimbi pe tine insuti din toate punctele de vedere si te readuci la o alta forma a vietii.
Nu e nimic intamplator. Doar ceva mai repede. Plonjarea ta determina realinierea. Noi reactualizam. Stim ca faci fata. Familia ta solara s-a intrunit, te-a examinat si a permis constatand progresele carora le poti face fata. Aceasta a devenit posibila datorita a ceva in ADN-ul tau pe care nu se stie cum, l-ai activat. Posibil ca emotia ta interioara (intensitatea acelei trairi), a determinat o activare mai rapida a acelei catene si ea a inflorit intr-un mod total neasteptat.
Noi am simtit ca acel moment a fost un moment de efuziune de iubire ce campul inimii tale l-a creat datorita iubirii dintre tine si Gabriel. Intensitatea acestei multumiri umane  a strabatut spatii subtile neasteptate ce au activat acea parte a ADN-ului.
Noi solarienii precum si marea ta familie angelica va felicitam. Bucuria acestui moment s-a transmis in intregul Univers si iubirea a doua fiinte uman-divine straluceste acum in intreaga retea matriciala a Universului. Ai inaltat aceasta iubire catre planuri deosebit de inalte si aceasta vibratie a cuprins un Univers intreg. Iti multumim frate solar pt binefacerile de care se bucura intrega Creatie.
Solarienii”

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si eu de ce simt asta ca un atac psihic, ca o biciuire a creierului?