luni, 8 iunie 2015

St .Germain - Indemn pt shaumbra : ascensionati!




“- Dragilor, va descurcati. Menirea voastra este sa va aratati sentimentele si sa fiti urmati. Nu va intereseaza cine anume o face. Voi sunteti un standard. Puteti fi urmati sau nu. Pe voi va intereseaza sa va manifestati ca standard.
Sunteti constiinta lumii noi si o manifestati ca atare. Sunteti in concordanta cu aceasta. Stiti a privi doar catre aceasta. Adica inainte. Cei ce rezoneaza cu voi sunt bineveniti, dar nu veti sta niciodata sa va evaluati rezultatele actiunii voastre viz-a-viz de cei de langa voi.
Sunteti deschizatori de drumuri. Deci manifestarea a ceea ce sunteti, ce deveniti este foarte importanta. Subliniez: prin manifestare, deveniti parte din ceea ce sunteti. Aceasta este realizarea.
Am spus, 2015 este anul constiintei si anul realizarii. Ati intrat in realizarea voastra. Simtirea devine manifestare.
Fiind varful, aveti a va continua ascensiunea fara a va uita inapoi. Ascensionati!
Iluzia este inca foarte mare. Constientizati-o si iesiti cat mai repede din ea. Fiti constienti ca tot ceea ce vedeti in jurul vostru dispare, este inlocuit cu noul. Observati deja miscarea de plecare a vechiului, a vechilor structuri, a formei vechi de gandire. Simtiti cum toate acestea se scurg din constiinta voastra, simtiti cum le dati drumul si pe masura ce le eliberati, observati cum sistemele din jurul vostru par a se prabusi. La aceasta m-am referit cand v-am spus iesiti din iluzie: iesiti din iluzia ca tot ce va inconjoara este stabil si ca dureaza pana la “adanci batraneti”. Priviti totul obiectiv si fara atasamente. Dati drumul sa aiba loc schimbarea.
Constientizati iluziile pe care le mentineti: invataturile, sistemele de credinta, adica tot ceea ce parintii si scoala au declarat ca si cunoastere inviolabila. Mergeti in adancul sufletului vostru si urmariti saltul interior pe care il faceti. Veti observa ca nu mai sunteti nici cei care erati la inceputul acestui an. Aceasta datorita mutarii voastre dintr-un plan vibrational in altul si datorita multiplelor constientizari si eliberari de la vechea voastra identitate.
Pastrati si continuati aceasta schimbare. Observati-o ca se amplifica. Aveti curajul sa o faceti pt ca este spre binele vostru, iar bratele care va sustin sunt bratele sinelui vostru. Nu e nimic rau in ce vi se intampla. Ba dimpotriva, iesiti din rau.
Bravo! Felicitari ! St-Germain din Serviciul Suveran”

Un comentariu:

Anonim spunea...

super fain ! și așa este :)! mulțumesc pentru readucerea ”aminte” la ACUM :)! îmbrățișări și spor în toate bune ! adriana d.