vineri, 5 iunie 2015

Zamolxe - Chemare catre Sarmisegetuza - Regia





Zamolxe ne cheama.
Cuprindeti in spatiul sacru al inimii voastre tot complexul de la Sarmisegetuza Regia.
L-am numit Complex pt ca nu va aduceti inca aminte de tot ceea ce este acolo si de importanta acestui loc.
Simtiti ca sunteti pe Soarele de andezit poarta ancestrala catre alte dimensiuni.
Simiti miscarea de vortez pe care o executa corpul vostru energetic.
Intrati in vortex. Sunteti adusi in fata mea.
Ma prezint voua sub forma unei lumini in miscare ce se poate concentra luand o forma umana si apoi fiecare ma veti simti in functie de elementele cu care ma puteti percepe.
Doresc sa alegeti un aspect al vostru, al inteleptului, al cunoasterii divine cu care sa veniti in fata mea.
 (am simtit ca aratam ca si lumina lui si ca acel aspect s-a contopit cu noi)
Vorbesc acum ca de la intelept la intelept, ca de la o constiinta la alta constiinta pe acelasi nivel.
Sarmisegetuza Regia isi recapata valorile prin oamenii ce simt chemarea si prin activarile interioare din corpul lor in momentul sosirii sau conectarii cu acest spatiu.
Sarmisegetuza Regia este vie in fiecare din cei ce au studiat aici au construit-o, au reprezentat-o.
(24.05.2015 11:56:51) Este vie in cunoasterea si intelepciunea fiecarui om din acest spatiu.
Chemarea mea catre voi, oamenii, de a veni aici nu este intamplatoare. A raspunde la aceasta chemare face parte din evolutia voastra.
Lansez chemarea mereu catre cei pe care ii astept sa se trezeasca.
Acest an, 2015, este un an cu multiple oportunitati si cu multiple activari. Chemarile catre diferite locuri ale Romaniei vor apare in sufletele multor oameni. Locul care va cheama va ofera multiplele sale sustineri si va activeaza multiple spatii interioare.
Frumusetea acelor locuri va fi o baie de lumina pt cel obosit in experimentarea separarii, in experimentarea ignorantei.
Acea frumusete va mangaia acel suflet si o perdea va fi inlaturata pt a intelege ca separarea dintre ceea ce stim (limitare) si ceea ce nu stim, (nelimitat) a luat sfarsit.
Frumusetea unui peisaj are putere miraculoasa de deschidere, de vindecare a sufletului ce  a fost adormit pana acum, are efect de umplere a inimii prin iubirea ce o ofera peisajul respectiv.
Mergeti in natura dragii mei caci ea va poate oferi neconditionat si primiti fara intrebari acel ceva ce simtiti ca are valoarea iubirii unui intreg univers.
Din acest spatiu al Sarmisegetuzei cunoscut voua va transmit lumina si iubirea unui parinte pt a simti in mine ajutorul pe care vi-l pot oferi in a  avea curajul sa va descoperiti cine sunteti cu adevarat.
Permiteti vortexului o miscare libera atot cuprinzatoare, iar voi doi, mesageri si co-creatori ce pasiti printre oameni, fiti glasul constiintei  si aratati prin puterea exemplului frumusetea iubirii divine.
Vortexul isi incetineste miscarea si alunecam in spirala spre soarele de andezit. Transmisia a luat sfarsit
Zamolxe ne zambeste. Un zambet luminos si plin de incredere ce se reflecta in inimile noastre. Ne-a umplut inimile asa cum numai ele stie sa o faca.
Coboram de pe soarele de andezit, imbratisam cu privirea tot spatiul Sarmisegetuzei –Regia, timp in care ne radiem lumina peste tara noastra si peste planeta.
 Multumirea inimilor noastre o revarsam catre voi toti.
2015.05.29

Niciun comentariu: