luni, 27 iulie 2015

Hatonn - Totul se accelereaza !





Dragii nostri. Fiti pregatiti! Noua era in care ati pasit se instaleaza tot mai profund. Rapiditatea cu care va miscati prin ea, creste. Atentionam rapiditatea de miscare a voastra prin aceste energii ce se manifesta pe Pamant. Plinatatea momentelor depinde de capacitatea voastra de adaptare. Respirati intens si lasati sa se scurga drojdia/reziduurile din corp. Este foarte important sa scapati cat mai repede de reziduuri. Ele intarzie, franeaza si va dau o stare de rau sau disconfort. Acum cand aceste energii de vibratie inalta isi fac simtita prezenta doar starea de iubire, de armonie, de pace va ofera o stare de bine si de confort. Restul energiilor create de reziduuri va ofera doar stari conflictuale, neplacute pana la rau general. Purificarile subliniem sunt foarte importante. Zi de zi, chiar moment de moment pana veti atinge in voi un anumit procent de curatenie ce va va ajuta sa intelegeti cat de importanta este starea de  pace si armonie launtrica.
Cand veti face deosebirea dintre o stare vibrationala joasa si starea de armonie, va veti grabi sa curatati, sa eliberati sau  sa transmutati pt a reveni la armonia pe care tocmai ati cunoscut-o.
 Atentia voastra cea mai mare sa se indrepte catre voi. Permiteti-va sa fiti punctul, pionul central pe care sa il observati. Din tot ce observati asupra voastra, veti invata, va veti calibra si schimba catre noile stari de bine. Demarati aceste observatii moment de moment si faceti schimbarile necesare imediat. Nu permiteti frecventelor vechi sa va mai tina incatusati. Puterea de alegere este la voi. Dorinta de schimbare este la voi. Nimeni nu trece peste liberul vostru arbitru.
Simtiti accelerarea. Aceasta este o consecinta a multiplelor energii ce sosesc a multiplelor oportunitati si dispense daruite planetei.
 Factori mareti cosmici isi indreapta atentia asupra Terrei si contribuie cu numeroase ajutoare ca acest salt al planetei sa se faca in conditiile cele mai optime si potrivite pt toate fiintele care au ales acest salt. Munca voastra, atitudinea, sa fie de permitere pt binele vostru suprem si de neingradire a spiritului. Desi vedem fricile frustrarile si neincrederea multora din voi, va putem spune ca nimeni nu va face ce nu este pregatit a face. Nimeni nu este fortat, ci dimpotriva, asteptat cu multa blandete si iubire atunci cand simte ca este momentul sau potrivit. Insa in aceasta asteptare vi se pregatesc cele mai bune conditii pt voi in conformitate cu alegera sinelui inalt.
Nadajduim sa profitati de oportunitatile oferite si sa faceti pasii vostri necesari. Lumina pe Pamant se activeaza si va veti vedea multiplele neajunsuri. Nu e cazul sa va speriati sau sa fiti infricosati de ceea ce descoperiti in voi. Toate acele aspecte mai putin luminoase reprezinta experiente ale dualitatii. Priviti in fata cu curaj tot ce ati experimentat si ceea ce nu va mai place transmutati in lumina si iubirea sursei, a Creatorului.
Aveti aceste capacitati de a ridica la o frecventa inalta aspectele de vibratie joasa. Nu uitati ca ati dus o viata in vibratia dimensiunii a 3-a. Eliberati bagajele vechi iar ceea ce luati cu voi transportati in D5- a, a iubirii.
Noi toti va suntem alaturi si va insotim cu iubirea noastra, asteptandu-va sa faceti aceste purificari, transformari, eliberari pt a ne putea intalni macar la jumatate de drum. Alaturi de mine sunt multi compatrioti de pe diferite nave sau planete. Toti va asteptam sa parcurgeti pasii vostri pt a ajunge la un nivel de comunicare. Pana atunci ne putem intalni in visele  sau in spatiul sacru al inimii voastre.
Va imbratisam si va salutam.
Familia voastra de lumina

imagine : rogradini.ro

Niciun comentariu: