marți, 28 iulie 2015

L. Sananda pt locuitorii Romaniei


Patrundem in vechile spatii energetice ale Lemuriei. Acestea au corespondenta in corpul uman. Romania este foarte importanta in activarea acestor spatii energetice si detine in planurile sale subtile vechi spatii si lemuriene si atlante. Muntii acestui loc detin tezaure spirituale ce asteapta sa fie primite de voi oamenii. Cand eu, Sananda mi-am dat intalnire cu voi, am facut-o pt a va ajuta sa va deschideti spatiul interior al iubirii de sine pt a putea accesa aceste tezaure spirituale. Un tezaur spiritual este reprezentat printr-o multitudine de benzi de lumina de frecvente diferite si multiple ce pot avea locatii diverse in planurile subtile. Romania abunda in astfel de locuri. Foarte multe dintre acestea au o cheie ce doar voi romanii o aveti. Accesarea acestei chei/cod se realizeaza cand voi atingeti o anumita frecventa de iubire de sine. Automat codul interior aflat in ADN-ul vostru se activeaza si simultan se coreleaza cu codul acelui tezaur pe care il puteti absorbi. Uneori nici nu este necesar sa ajungeti la locatia care pastreaza in adancul ei, in plan subtil, acel tezaur informational. Alteori sunteti ghidati de sinele inalt sa popositi in diferite locuri ale acestei tari. Simtiti atunci ca locul cu pricina va atrage ca un magnet si nu va puteti impotrivi acelei chemari. Peste noapte porniti pt a ajunge la acel loc. Acolo are loc activarea si voi preluati informatia aflata in acel loc in plan subtil. Dar aceasta nu este totul. Este doar o etapa. Aveti a atinge urmatoarea etapa de accesare a altor tezaure si pt aceasta este necesara o alta frecventa, o alta incarcare cu iubire.

Anumite informatii sunt accesate cand starea launtrica atinge un inalt nivel de iubire si constiinta ca acele informatii sa fie folosite corect pt binele suprem al tuturor fiintelor si al planetei. Aveti a intelege ca niciodata nu veti accesa o informatie pe care sa o folositi distructiv sau doar in scop personal. Iata deci cum rezulta din toate acestea ca doar curatand frecventele joase, starile voastre joase, atingeti starea de iubire neconditionata stare ce se manifesta altruist. Aceasta stare este dincolo de perceptiile limitative si egotice. Voi deveniti o fiinta a iubirii ce aveti acum capacitatea sa primiti tezaurul respectiv, el fiind la voi in deplina siguranta. Putini sunt cei din-afara tarii voastre care au acces la aceste tezaure informationale. Voi cei nascuti aici, ati primit inca de la nastere o asa zisa cheie prin care vi se da dreptul din Plan Divin sa accesati si apoi sa coordonati aceste energii/informatii pt binele tuturor.

Ceea ce va opreste in calea acestei deschideri/accesari, este chiar lipsa voastra de atentie si de recunoastere a voua insiva. Dar cum totul in Univers este perfect si voi veti atinge acel moment de constientizare a valorii spirituale interioare, adica a ceea ce sunteti  dincolo de ce a inserat o scoala sau o educatie primita de la parinti. Cand veti intelege ca sunteti mult mai mult decat ati fost invatati sa credeti ca sunteti, atunci veti pasi cu incredere in interior, spre etapa urmatoare si veti fi pregatiti sa va acceptati in intregime ca o adevarata fiinta spirituala care sunteti. Din acel moment veti invata sa va apreciati sa eliberati reziduurile si sa va iubiti. Apoi veti atinge urmatorul pas al activarii cand tot ce este in jurul vostru va va raspunde. Acele tezaure vor curge in voi si le veti folosi cum doar voi  veti sti sa le folositi.

Mana mea ramane intinsa pt a va ajuta atunci cand credeti ca v-ati impotmolit iar intalnirea dintre mine si voi ramane valabila tot timpul.

Lord Sananda

Un comentariu:

Condor spunea...

Mulțumesc mult Mihaela!
https://www.youtube.com/watch?v=x7A81rF49jk

https://www.youtube.com/watch?v=OgohE4I2xc0

Toate cele Bune pentru tine!