duminică, 26 iulie 2015

Lord Sananda - Iubirea de sine




- Te salut suflete. Raurile de lumina ce curg acum in planul Terrei aduc oportunitati in  toate fiintele planetei. Ai a intelege aceste oportunitati si a le folosi. Ele sunt atribute cristice ce devin obisnuinte in viata fiecaruia.
Deosebirea dintre epoca dualitatii este ca acestea vin acum in flux continuu si aveti a vi le insusi. Oportunitatile determina si constientizarile necesare, astfel ca va fi usor sa eliberati programele devenite acum nefolositoare si sa recurgeti la aceste atribute cristice cu care sa functionati permanent.
Unul din acestea si deosebit de important pt viata voastra, este iubire de sine. Mereu uitata, mereu nerespectata crezand ca a va iubi pe voi este egoism, uitand ca in voi salasluieste Divinitatea, Cristul launtric.
O forma puternica de vindecare este a va iubi acest Crist launtric si mereu uitati aceasta revarsandu-va si dramul de iubire catre nimicuri exterioare.
Nu va veti putea intari si nu veti fi niciodata sanatosi daca nu va veti darui iubire, apreciere, consideratie catre voi ca oameni, catre voi ca divini.
Acel Crist interior este uitat si alergati catre un Crist exterior artificial, promitandu-i vrute si nevrute, incarcandu-l cu acatiste, pomelnice si uitand de adevarata samanta divina plantata de Yeshua Ben Josepf  acum 2000 de ani in voi, samanta a carui moment de crestere a sosit in aceasta epoca a varsatorului.
Daca nu udati samanta cu iubirea voastra nu va veni nimeni sa o faca si veti trai goi si uscati pe un Pamant al iluziilor, al  frustrarilor si a nimicniciei unei vieti ratate.
Eu vin si urmaresc pe fiecare dintre voi. Va stiu. Am lucrat cu voi in numeroase vieti, etape si ne-am documentat impreuna catre aceasta frumoasa si benefica iubire data tie celui ce are in grija samanta cristica. Cristul este o stare de mare iubire lautrica la care fiecare tindeti sa ajungeti, sa o simtiti si sa va manifestati ca atare.
Sunteti temerarii, sunteti razboinicii din alte timpuri. Acum a sosit momentul sa folositi ca instrument iubirea. Si observ ca vi se pare cel mai dificil instrument de lucru. Nici nu stiti incotro sa-l indreptati. Este un asa vacarm in tot ce ganditi si vorbiti, ca nu va mai intelegeti voi insiva.
Dragii mei. Opriti-va! Asezati-va pe o banca! Opriti haosul mintii si fiti atenti la voi macar o clipa. Aduceti-va aminte ca existati. Puneti-va in ecuatie pe primul loc. Adunati-va voi pe voi ca sa obtineti o fiinta intreaga, cu atentia asupra voastra. Intelegeti ca rezultatul acestei ecuatii sunteti tot voi.
Cat timp atentia o veti avea doar catre exterior, samanta cristica nu va fi udata cu nici macar un strop de atentie din partea voastra.
Incepeti sa va ganditi la cuvintele mele. Incepeti sa faceti pace in voi insiva. Regasiti-va linistea si schimbati-va parerile nefavorabile despre voi insiva.
Cel mai frumos sentiment, cea mai frumoasa metoda de vindecare, panaceul universal, va fi si va ramane in totdeauna iubirea de sine. Lasati acest fluviu de iubire sa curga in interiorul vostru. Acceptati toti sa fiti fluviul vostru de iubire si treptat, treptat veti simti, veti vedea miracolele insanatosirii voastre si frumusetea  vietii pe care o veti trai.
Lord Sananda

imagini: opiniatimisoarei.ro  Clisura Dunarii
             voceatransilvaniei.ro  Cascada Bigar
              



Niciun comentariu: