luni, 27 iulie 2015

Lord Sananda va asteapta





-“ Fiti in avantul vostru. Zorile se arata. Totul intra intr-o profunda si mareata schimbare. A sosit momentul sa aratati frumusetea fiintei umane.
 Manifestati ceea ce simtiti, ceea ce ati ascuns, ceea ce ati protejat in voi crezand ca daca manifestati acel adevar veti fi neintelesi, surghiuniti, alungati sau batjocoriti. Intrati acum in era cand adevarul vostru este respectat, este apreciat. Acum veti fi intelesi. Ati purtat in voi lumina si adevarul unui suflet curat, dincolo de experienta dualitatii. Ati fost mereu faruri, insa in momentele dualitatii, aceasta lumina a voastra a fost mereu atacata. Ati ascuns-o pt a va proteja. Acum a sosit momentul sa dati jos aceste protectii si va rog  sa aveti incredere in voi ca nu veti mai fi atacati.
Eu, lord Sananda, sunt langa voi in fiecare moment in care dati jos acele scuturi protectoare pt fosta etapa de dualitate. In aceasta noua epoca, cand sinele vostru coboara in corp, protectia va este asigurata de puternica voastra lumina launtrica. Nu deveniti vulnerabili. Deveniti stralucitori. Orbitor de stralucitori. Catre aceasta lumina doar lumini asemanatoare, prietene si iubitoare vor veni langa voi.
Sunt alaturi de voi pt a pasi cu incredere in viata voastra. Nu eu voi fi acela care voi face pasii vostri. Insa sunt cu voi tinandu-va de mana pt a pasi singuri, pt a va invata sa mergeti singuri in noua voastra viata. Eu voi fi eventual lumina de pe umarul vostru un timp, pana veti creste devenind increzatori. Insa si pt a fi pe umarul vostru pt a ma primi, patrundeti in spatiul sacru al inimii voastre si cautati-ma. Eu sunt punctual la intalnire. Nu am intarziat niciodata.”
Lord Sananda 
imagine  : gradinareasa.wordpress.com                       

Niciun comentariu: