vineri, 18 septembrie 2015

AH. MIHAIL- invataturi

         Fiti bucurie si bucurati-va de tot ceea ce este. Lumea se schimba.Frecventele interioare  se modifica ascendent. Sincronicitatile intra in functiune. Voi oamenii va treziti tot mai mult si plonjati in unicitatea Sinelui Inalt. Lucrarile de armonizare in planul interior ( in corp ) sunt incepute si se deruleaza conform cu planul vostru divin. Miscarile tectonice ale planetei  se armonizeaza cu miscarile voastre interioare. Constientizati uniunea ce o formati cu Spiritul Creator. Constientizati individualitatea voastra.

       Respectati puterea si  frumusetea  CUVANTULUI ce declanseaza.
Rostiti cuvintele ca intr-un spatiu sacru, in care se afla capacitatea voastra de a CREA.
Nu vorbiti desertaciuni. Simtiti frumusetea si importanta creatoare a  CUVANTULUI. Mergeti cu  CUVANTUL  si plamaditi creatia voastra. Totul va asculta si se aseaza dupa  CUVANTUL  rostit. Fiti in spatiul vostru sacru cand, raspanditi  CUVANTUL.
     Eliberati gandurile nocive ce va creeaza o realitate a disperarii. Pastrati simfonia iubirii pt a creea paradisul  si armonia. Ridicati-va la inaltimea voastra de CREATOR  ce puteti aduce in planurile Pamantului abundenta, frumusetea  si generozitatea unui cosmos intreg.
CUVANTUL – l-am subliniat pt ca se refera la acea energie ce pleaca din sursa ta interioara din iubirea spatiului tau sacru de o mare incarcatura, aidoma unui cuvant primordial; simte bogatia si marea putere creatoare  ce poate sta intr-un cuvant; forta sa vitala declanseaza CREATIA.

16.09.2015
Acesta este momentul. Miscati-va in energia voastra. Ramaneti atenti. Lumea se transforma. Luati lucrurile asa cum vin fara a opune rezistenta, doar permitand. Ceea ce vine catre voi pare uneori de nesuportat, coplesitor insa permiteti-le sa vina. Treceti prin ele acordandu-le intelegere, compasiune totala. Acestea sunt efectele  a ceea ce ati creat cu un mental limitat , traind intr-o epoca unde manipularea asupra voatra a fost foarte puternica si bine pusa la punct.
Eliberati-va de ganduri si permiteti acestor evenimente ce vin catre voi relaxarea, acceptarea  si iubirea compasionala. Cand voi sunteti in liniste si acceptare, toate se vor linisti, se vor armoniza cu voi si se va instala pacea in jurul vostru.
Evitati sa suferiti. Eliberati aceasta energie constientizand ca a insista in a mentine drama, va aduce si va instaleaza boala in corpul fizic.
Demarati rapid, eliberand programul de suferinta , instaland un program al bucuriei si relaxarii. Nu acceptati sa fiti deteriorati de anunturile, evenimentele ce se dau pe mass-media si vor sa intre in realitatea voastra. Nu permiteti.
Eliberati  convingerile gresite  ca tot ce se deruleaza in jurul vostru are legatura cu voi.  NU ARE , este manipulare. Voi nu ati ales nimic din toate acestea. Incarcati-va cu iubire, faceti alegerile pentru voi si intelegeti ca ceea ce doriti, ca ceea ce alegeti, reprezinta realitatea voastra si acea alegere, doar acea alegere se va manifesta pentru voi. Alegerile facute de diverse institutii nu sunt alegerile voastre. Nu mai acceptati  ca alte fiinte sa faca alegerile pentru voi.
Deveniti conducatorii propriei voastre vieti.
17.09.2015
Sunt cu voi. Emite doar bucurie. Nu te lasa influentata de nimic. Fii tu insati in fiecare moment; doar tu cu tine.E o mare batalie acum pt reusita sufletelor. Nu accepta nimic ce nu are legatura cu tine. Fii  mandra de tine si nu lasa stacheta jos pt mai putin de  gand- DUMNEZEU. Este acum o mare invalmaseala; cel ce ramane in echilibru are de primit tot mai mult; cel ce nu-si acorda atentie rateaza. Acum important e sa fii doar cu tine. Lasa-i pe ceilalti, ce fac,  cum o duc, sau ce ocupatii au; fii pe faza cum se spune.
E o batalia a pestelui, cum se spune, dar nu cine e mai tare ci, cine e mai mult cu el insusi; energiile ce sosesc au nevoie de atentia si bucuria voastra; sunteti acasa , le primiti, nu sunteti le ratati.
Mihail



Niciun comentariu: