miercuri, 16 septembrie 2015

Brasov - Lucrare pentru Magura Moeciu

                            


Incepem pregatirile. Fiecare dintre noi isi ia imbracamintea alba a luminii. Fiecare strabate lumina care il purifica. Stam in aceasta energie purificatoare. Este energia trimisa de Mama Pamant si energia trimisa de Marele Soare Central.
Purificare.
Imbracam apoi o noua haina de lumina. Ea ne ajuta sa strabatem spatiile dense. Ne izoleaza de tot ceea ce nu este benefic pt noi. Acum lumina noastra se expandeaza cu repeziciune. Pasim dincolo de timp si spatiu.
Ne vedem cum aratam ca fiinte de lumina de vibratie inalta ce au trait pe meleagurile romanesti. Suntem un grup restrans. Energiile si scopurile noastre au fost benefice pt aceste locuri. Noi vom porni in cautarea si primirea acestor aspecte care am fost si pe care le vom integra in zona in care vom ajunge. Din momentul reunirii cu aceste aspecte strabune ale noastre, vom ajuta la directionarea energetica a unor linii de forta ce strabat acea zona si conectarea lor cu reteaua cristalina a Pamantului. Aceste aspecte strabune ale noastre ne vor ajuta deasemeni la primirea energiilor acelui moment. Aspectele vor canaliza energiile respective spre spatii ale Pamantului. Anumite resurse energetice ale Pamantului se vor activa. Prin intermediul nostru se vor transmite in lungul retelei cristaline aceste informatii ce se activeaza din planurile Pamantului.
 In locul de maine, aspectul fiecaruia dintre noi va dori sa fie primit intr-un anume mod pt a-si desfasura benefic activitatea sa fata de corpul nostru. Aceste aspecte doresc sa ne contopim cu lumina Soarelui, sa fim prezenti la rasarit de Soare chiar daca Soarele nu poate fi vazut. Important e momentul. Sa ne orientam si sa stam apoi cu fata catre nord, ca patrunderea lor sa fie prin si cu ajutorul acestui punct cardinal.
Sa respiram constient in momentul fuziunii cu aspectul nostru si sa fim intr-o stare meditativa iubitoare si un sentiment de mare puritate si sacralitate. Sa multumim apoi Pamantului catre toate cele patru zari.
Sa multumim Tatalui, sa multumim Mamei ca fiinta a Pamantului. Sa ne incrucisam mainile peste piept si intr-o stare de recunostinta sa multumim ca aceasta integrare a fost permisa, dorita si capabila de a se indeplini. Din acel moment sa fim constienti ca am intrat intr-o alta constiinta, ca am pasit pe o constiinta a Soarelui, a Divinului care este prezenta in corpul nostru, diferit de pana acum.
Sa avem constienta sacralitatii noastre si deschiderea catre recunostinta Divinului. Din acel moment toti devenim o alta fiinta.
Acum aspectele noastre se retrag si ne asteapta maine la locul de intalnire. Lumina acopera. Lumina acum se inchide si ea va ramane pt noi ca o lumina de purificare si de mare echilibrare interioara. Ea va deschide de asemenea spatiul nostru sacru, ca iubirea pe o alta vibratie sa se transmita in tot corpul.
Revenim usor, usor cu constiinta in planul prezent, cu constiinta in corpul fizic.

2015 09 04 –                                 Zamolxe 

- Din pamant strabun eu ma ridic. Din vieti traite eu revin. Din muntii cei inalti, preaiubiti revin acum la forta vesnicei iubiri. Ramai romane treaz. Tu tolerezi. Acum, din rasputeri ridica-te. Fii treaz! Ramai in forta muntilor divini ca forta dinlauntru s-o pornesti deplin. Lasa-ti miasmele sa curga pe-a ta fata. Si tot ce este trainic din strabuni luceasca in a ta inima lumeasca. Asa iti graiesc eu, un dac strabun si nu uita ca forta inlauntrul tau este acum o lumina treaza.
Zamolxe.

Avem a ne intalni si a comunica prin graiul iubirilor strabune prin lumina actuala inimilor voastre si prin prezenta constienta a voastra de acum. Ati fost, sunteti si veti fi. Permiteti si simtiti aceasta curgere unind in voi trecutul, prezentul si viitorul. Deci tot ceea ce voi sunteti. Cu aceasta constienta sa porniti la drum. Nimic nu va poate opri. Nimic nu va sta in cale. Drumul va este pregatit si se asterne lin in calea voastra, ca tot ceea ce este de indeplinit, sa fie indeplinit conform vrerii, conform Planului Divin.

2015 09 05 -                                Zamolxe

“- Este un moment sacru sosirea voastra aici. Este bine primita. Toate formele naturii si fortele naturii au conlucrat pt aceasta intalnire. Reviziuiti-va atitudinea ca aceasta sa fie una a bucuriei, a iubirii, a acceptarii si a intelegerii fata de tot ceea ce este viata.
Simtiti tot timpul ca sunteti dispusi sa faceti o schimbare pt binele vostru. Fiti dispusi sa schimbati un gand, un sentiment sau o vorba daca sunt mai prejos de iubire si armonie. Aceasta zona va intampina cu toate frumusetile sale. Fiti dispusi sa va aratati propria voastra frumusete acestor locuri. Nu ingraditi nici un sentiment de frumusete ce doreste sa iasa, sa se faca auzit. Raspundeti deci acestei frumuseti cu propria voastra frumusete.
Toate entitatile existente in acest spatiu s-au pregatit si va daruiesc bucuria si frumusetea lor. Am spus la inceput ca este un moment sacru. Dorim sa intelegeti prin acest cuvant, Sacru, importanta momentului la care participati si sa va pregatiti in sinea voastra in felul vostru personal pt momentul la care veti participa.
Incepeti sa constientizati totul, sa simtiti locul sa-l percepeti mult mai mult si deasemeni sa va percepeti pe voi insiva mai mult decat pana acum. Respirati in interiorul vostru tot ce vedeti.
Permiteti naturii sa va incalzeasca sufletul. Sa va armonizeze si sa disipeze toate dizarmoniile interioare. Simtiti ca pasiti pe aceste plaiuri altfel decat pana acum si scufundati-va in acest eter inmiresmat ca atunci cand mergeti prin realitati multiple. Conectati-va cu tot ce va incojoara si bucurati-va ca sunteti aici in acest moment.” 

2015 09 04                                                              Vulturul Alb

“- Sunt aici. Deasupra noastra planeaza lin Vulturul Alb. Sunt spiritul Vulturului Alb. Prezenta mea este pretutindeni. Nu ma arat atunci cand nu este necesar, insa spiritul meu este cu fiecare ce isi transpune constiinta in constiinta Planetei. Te-am simtit. Te-am observat si pt ceea ce va urma in acest grup, eu vin cu sustinerea mea. Eu sunt alaturi de toate spiritele ce se manifesta printr-un corp de pasare sau de animal. Si intovarasesc de multe ori spiritul Lupului Alb.
Vom fi in jurul vostru la acea primire. Va vom asista si va vom ajuta la integrare cu energiile noastre. Aceste pregatiri sunt incepute de mult. Momentul unificarii era asteptat si va rugam sa intelegeti ca prin ceea ce integrati, voi primiti si intelepciunea fata de toate formele de manifestare ale Spiritului. Intr-un fel va reuniti si cu noi.
Asa ca prezenta mea si a altor spirite, e firesc sa fie alaturi de voi. Faceti de fapt o reunire in mai multe planuri, in mai multe realitati. Chiar daca simturile voastre inca nu va vor da toate detaliile, sa stiti ca suntem mult mai multi alaturi de voi la acea integrare a aspectelor strabune.”
Spiritul Vulturului Alb

 2015 09 05 –                                     Adamus St-Germain 

“- Eu sunt tot ceea ce eu sunt, Adamus St Germain din serviciul suveran. A sosit momentul constientizarii. Intai si-ntai a voastra, ca prezenta Eu Sunt. A voastra ca fiinta uman-divina.
Ceea ce se petrece in acest moment are o puternica valoare energetica de rasturnare a unor planuri energetice depasite. Prin prezenta voastra in acest loc activati un nod energetic, declansati forte energetice ce vor elibera forte energetice obscure.
Raspandirea starii voastre de bucurie anihileaza forte energetice de vibratie densa. Acestea sunt eliberate si eliminate din campul energetic al Pamantului. Ati simtit chemarea de a veni in acest loc pt ca sunteti compatibili cu energiile locului. Indiferent ce densitate au acestea, ca sunt joase, ca sunt inalte, pt voi nu conteaza.
Stiti sa existati, stiti sa lucrati cu toate acestea. Aveti maestria in interiorul vostru. Pe voi nu va deranjeaza nimic. Pt planul si evolutia Pamantului voi ajutati la eliberarea energiilor disfunctionale asumandu-va responsabilitatea de a le purta de a le elibera.
Prin liberul vostru arbitru ati acceptat totul pt ca stiti si va este usor sa lucrati cu acestea, sa realizati alchimia. Pt voi ca aceste energii sunt inalte sau joase, nu conteza. Voi nu le etichetati. Voi doar le transformati.
Acest nod energetic din planul Pamantului corespunde si cu alte puncte dimensionale ce realizeaza un portal sau o concentrare de energie cosmica. V-ati grupat aici pt a fii portal, pt a permite prin prezenta voastra descatusarea acestor energii si patrunderea energiilor de alta frecventa.
Deasemeni, in aceasta zona aveti atributele necesare sa activati spatii ce au fost inchise. Tot voi ati facut-o in alte timpuri. Sunteti priviti din inalt de numeroase echipe. Ele va vor asista deasemeni si vor vedea ceea ce cu ochii fizici ai corpului uman voi nu veti putea percepe adica explozia de lumina ce va avea loc in urma activarilor si expandarea acestor energii in toate directiile.
De aceea va este necesar acel moment al integrarii ce va urma si apoi toate, de la sine, firesc si in gratie divina se vor desfasura.”
Adamus St-Germain 

 2015 09 05                                                                       St- Germain

“- Este momentul imbinarii zilei cu noaptea. Este de asemeni un moment magic. Aceste energii diferite, ele insele intra pe o noua frecventa si va vor sustine. Sunt energii ce au venit la intalnirea voastra.
Miracolul se va produce in fiecare in ritmul sau personal. O deschidere va avea loc in fiecare in functie de capacitatile sale personale. Insa, odata ce sunteti aici, aveti si voi un rol asupra acestui loc. Am putea sa va numim ursitoare ale acestui loc, dar este mult mai mult de atat. Rolul vostru este benefic. Este de o mare maiestrie. Iar acest loc, simte si urmareste ce se intampla in inimile fiecaruia. Acest loc se ghideaza dupa starea voastra interioara. De aceea ati primit rugamintea sa fiti in bucurie si in iubire.
Astfel voi sunteti si dirijorii energiilor ce sosesc pe Pamant. Aceste energii canta simfonia inimilor voastre si maretia pe care apoi o lansati este formidabila. Efectul nu-l veti observa imediat. Acest efect se adreseaza integii tari si desigur intregii planete.
Nu sunteti doar pioneri in a manevra si dirija energiile. Sunteti maestri ce stiti sa coordonati cu iubire aceste energii. Nu va asteptati sa iasa din voi un plan bine ordonat. El este o tesatura ce pleaca din inima, din spatiul sacru al inimii.
Minunea insa pe care o veti realiza, este creatia voastra bazata pe iubire si dorinta de bine a voastr si a tuturor. In acest moment toate elementele sunt la locul lor. Toate vor asteapta momentul vostru potrivit. Acest moment il veti simti in interior, insa efectul sau se va expanda asa cum am spus, peste intreaga planeta.
Continuati sa fiti bucurie. Continuati sa fiti multumiti. Plonjati in frumusetea acestui spatiu si permiteti frumusetii sale sa lucreze in corpurile voastre. Noi toti suntem aici. Momentul potrivit va urma sa se declanseze. Fiti firesti si naturali. Permiteti-va sa va bucurati de acest loc.”
Adamus St-Germain





Niciun comentariu: