duminică, 20 septembrie 2015

Lord Sananda – Fiti iubire!


In aceasta zi a luminii ce naste… Este lumina dintai a acestui moment. Primim lumina. Permitem. Este lumina inovatoare, lumina ce naste o noua era.
Revolta musulmana este o iluzie. Este o revolta falsa impusa de anumite cercuri ce sustin aceasta miscare. Permiteti-i sa fie si nu opuneti rezistenta. Fiti in acceptare fata de acesti mebrii ai luminii ce au uitat de ei insasi.
Revolta se afla si in voi. Este manifestarea urii, nemultumirii voastre interioare. Ceea ce vedeti este in interiorul vostru. Este lupta voastra interioara si neacceptarea. Nu va acceptati pe voi cu toate ale voastre, cu toate polaritatile voastre. Mergeti dragilor in interiorul vostru in templul vostru de lumina si acceptati manifestarea divinitatii in toate formele sale. Veti vedea atunci cum ca prin farmec totul, revolta musulmana,… se va retrage. Este o iluzie. O iluzie insa in conformitate cu gandurile voastre interioare.
De ce sa judecati? De ce sa condamnati cand mult mai simplu si benefic ar fi iubirea. De ce nu simplificati? De ce nu priviti in ochii celui de langa voi pt a constientiza iubirea. Aceasta lumina de acum naste o alta forma de manifestare si de intelegere. Sa fiti mai buni mai intelegatori, mai toleranti cu voi si cu restul omenirii.
Frumusetea adevarata este in fiecare.
 Fii bun romane. Fii bun omule de pretutindeni. Asculta-ti glasul inimii. Ce crezi ca-ti va transmite aceasta? Doar iubire. Te rusinezi sa fii iubire? De ce te incarci cu judecati? De ce traiesti intens aceste judecati? Relaxeaza-te, omule si fii bun. Acesta esti tu cu adevarat. Permite sufletului sa te imbuneze. Transmite-n lume aceasta frecventa a bunatatii si a iubirii. Cand tu esti linistit, o lume intreaga se linisteste. Adu-ti mereu aminte sa fii bun. Adu-ti aminte de puterea CUVANTULUI  CREATOR.

Lord Sananda

Niciun comentariu: