duminică, 20 septembrie 2015

Lord Sananda –Romania - Pace si armonie

                                           SIMBOLUL PACII


- Iubirea va inconjoara. Iubirea va primeneste. Sunteti martorii acestui fenomen de transformare prin iubire. Este un eveniment inaltator. Tot cosmosul priveste si participa la transformare. Fiti ingaduitori cu voi insiva. Nu va urati fratii si surorile. Nu ii judecati si mai ales nu ii condamnati. Intelegeti ca ceea ce se intampla cum pe planeta este un proces/eveniment maret de transformare. Nu judecati. Intelegeti ca in spatele a ceea ce se vede este mult mai maret. Permiteti tuturor evenimentelor sa curga asa cum si voi curgeti odata cu ceea ce este in apropierea voastra. Permiteti CURGEREA. Fiti si voi acesta CURGERE.
Aici in acest spatiu al Romaniei este un nucleu de o anume vibratie. Fiti voi acest nucleu si aceasta vibratie - prin intentie va conectati- care sa vibreze si sa se transmita pe toata planeta. Ceea ce voi sunteti, are un rol maret pt instalarea pacii si a armoniei pe aceasta planeta.
Constientizati-va ca fiind acest nucleu de o anumita vibratie si ca ceea ce se transmite are rol linistitor, calmant si de armonie pt intreaga planeta. Vizualizati toata tara voastra ca avand acest magnetism special ce reuneste la nivel de suflet toate fiintele, indiferent unde ele se afla. Campul magnetic al inimii cuprinde si sustine pacea si armonia pe intreaga planeta. Diveniti constient acest camp magnetic interior.
 A urmat apoi lucrarea

     Sananda ne-a condus in straturile atmosferice superioare ale planetei printr-un culoar de lumina. Pe tot parcursul acestui culoar a avut loc un proces de curatare a corpului nostru energetic. Ajungem intr-unul din multele temple eterice ce inconjoara planeta. Aici primim simboluri de lumina si vesminte cu mare rol protector, totul in vederea luminii ce se apropie. Insusi Sananda ne sustine pt a face fata acestei lumini si sa o primim in conditii optime. Acel vesmant pare a fi in intregime de aur si il simtim f greu. Toate ornamentele daruite au fiecare rolul sau pt a integra si a darui la randul nostru.
     Nu ma pot misca sub acel vesmant, mainile tin si ele cate ceva si la ordinul lui Sananda : - Luminati ! din mine au plecat o multime de lumini.Dar lumina mea nu era nimic fata de ce vedeam si simtea ca vine.
 Cuvantul este coplesitor pt ca nu ai altul care sa descrie aparitia acelei lumini din inima Creatorului.Primind acea energie am inteles rolul costumului, am inteles activarile sustinute de Sananda: nu am fi facut fata valului de energie. Totul a fost ca o pavaza, un tampon care a preluat pt a evita socul. Lumina a trecut prin noi in fractiuni de secunda si a patruns in planul Pamantului.
Cred ca a dizolvat o mare densitate in noi, caci starea ce a urmat a fost de a fi eteric. Corpul de lumina era mult mai usor, toata greutatea disparuse,iar vesmantul si darurile se integrau treptat in corp. Sananda ne-a readus prin acelasi culoar cu un mic popas spre a darui ce am primit, Planetei, tarii noastre. Simteam ca toti impreuna cu Sananda tinem planeta in brate intr-o stare de iubire, pace si armonie  Am simtit corpul energetic suprapunandu-se peste cel fizic si am inteles ca lucrarea s-a terminat .
Multumiri si recunostinta catre intreaga Creatie.
Simbolul mi-a fost daruit de catre Lord Sananda: Simbolul Pacii
2015 09 20 


Niciun comentariu: