miercuri, 16 septembrie 2015

Onesti - lucrare energetica



Energiile se aduna, evenimentul acestor zile se deruleaza conform planului divin. Aveti a primi un flux de energie cosmica, voi veti fi primitorii, voi veti activa aceasta zona, luminile ce va inconjoara sunt luminile navelor voastre ceresti. Veti primi mai multe coduri ce va vor favoriza primirea acestor energii, energii ce apoi se vor raspandi in planurile pamantului. Activitatea energetica a acestei zone a crescut, ea a fost sub ghidarea energetica a zonei Raraului si a primit din partea muntelui codurile strategice. Acum toti cei ce va veti intalni veti avea fiecare un rol al sau in activarea acestei zone. Zona este in legatura si cu masivul Ceahlau si cu zona Bucegilor. Fiecare dintre voi si-a activat deja partile sale din ADN de primire a acestor coduri. Incatusarea in care ati stat a vibratiei dimensiunii a treia a disparut. Voi acum actionati deja ca fiinte libere intrupate in planul pamantului.
In acest moment orasul Onesti straluceste. Radianta planetara a crescut. El isi va primi din inalt suportul energetic necesar pentru ajutorarea si sustinerea celor ce traiesc in acest spatiu. O bogata retea energetica se va desfasura si se va recalibra la noile frecvente ale erei noi. Pamantul isi mareste aceste frecvente, el isi face saltul sau vibrational.

Lumina orasului se intensifica, energii nesanatoase au ales sa plece de pe planeta si astfel planurile de vibratie densa ale planetei ascensioneaza. Surorile voastre planetare urmaresc acest moment ca sa poata sustine cu energia lor diversele transformari. Surorile (planetele) si-au distribuit de mii de ani energii benefice catre toate spatiile planetare ce au fost capabile sa primeasca aceste energii. In contextul deschiderii voastre si a planetei veti capta o multitudine de energii benefice aici in planul pamantului. Sunteti adevarati piloni de lumina, aceasta intensitate a crescut. Suradeti catre tot ceea ce vine si  permiteti sa fiti in intregime in acest proces transformator.
11.09.2015

Niciun comentariu: