sâmbătă, 19 septembrie 2015

Sinele Inalt - portalul din septembrie 2015


Lucrare energetica de anuntare si distribuire a energiilor ce sosesc prin canalul de lumina M.P.
Vom face acum o precizare. Energiile ce sosesc sunt energii calauzite de MSC prin Soarele vostru. Imbinarea dintre ceea ce soseste si campul electromagnetic al Pamantului este o reactie de fuziune totala. Daca pana acum unele energii sosite se puteau risipi, acum campul electromagnetic al Pamantului si-a modificat frceventele si poate capta totul. Aceasta a fost posibil datorita modificarii secventiale si constiente a campurilor voastre a oamenilor care au devenit constienti de natura lor divina de conexiunea cu sinele inalt si de componentele planetare comune care va apartin. Acum voi oamenii sunteti mult mai implicati, sunteti mult mai activi si intelegeti legatura dintre voi si planeta, recunoasteti importanta si frumusetea vietii. Colaborarea dintre voi, dintre voi si elementele naturii s-a schimbat substantial.
 Linistea realizata in interiorul vostru capteaza sunete inalte. Va apropiati de frecventa sunetelor voastre primordiale si va transformati. Transmiteti vibratia acelui sunet in tot corpul vostru si de aici mai departe.
Calugarii tibetani au cunoscut aceste sunete. Au incercat sa le transpuna in bolurile lor. Acum insasi sinele vostru Inalt va emite aceste sunete. Fizicul va rezona, va vibra incet, incet cu frecventa/intensitatea lor.
 O mare poarta se va deschide in fiecare si piatra de moara reprezentand densitatea se va da deoparte sau va fi rasturnata si indepartata ca ceea ce bloca sa nu mai existe. Astfel portalul dintre Eul uman si Eul Divin, sa fie liber, iar cele doua parti sa revina la unitatea dinnaintea separarii. Blocajele au fost si mai sunt multiple si de diferite intensitati. Insa aceasta puternica deblocare va ajuta la dislocarea celorlalte aflate pe diferite nivele.
Constientizati incetarea luptelor la nivel interior intre masculin si feminin, intre rau si bine, adica intre polaritati. Acest portal aduce la pace si anihileaza fortele opozante. Voi deveniti manifestarea pacii. Prin voi se instaleaza pacea in viata voastra. Deveniti pacea lumii.
Acest portal reprezentat de voi la acest maret moment, este foarte puternic si foarte important pt ca el va ajuta sa sariti trepte evolutive si sa redirectionati cursul evolutiv benfic tuturor fiintelor.
Planeta a asteptat, iar acum impreuna cu voi a realizat aceasta redirectionare intrand in noua etapa de evolutie facand impreuna cu voi saltul evolutiei. Noua directie este puternica, magnifica si foarte bogata in daruri; puternic marcata de darurile spiritului.
In acest punct al universului ati devenit o zona vitala exploziva demarand o reconstructie cu un avant maret, renovator si indubital neasteptat/imprevizibil.
Acest punct al Universului, Terra, se redefineste, reconsidera si se transforma in ceea ce nimeni nu a putut prevedea. Capacitatile voastre se vor arata, se vor manifesta in urma activitatii acestui portal, vor fi amplificate. Lumina ce patrunde in planul Terrei prin portal odata cu Sinele Inalt, nu poate fi descrisa prin cuvinte pt ca acestea nu exista. Astfel ca portalul doreste a fi simtit, trait si primit. Intensitatea sa este mare, coplesitoare.
Sinele Inalt
09.19.2015


Niciun comentariu: