marți, 1 decembrie 2015

In Marea Sala a Constiintei




Se face conexiunea cu pleiadienii, cu zona Marelui Soare Central. Suntem invitati in marele spatiu solar (templu) de pe  Alcyone. Aceasta mare entitate ( a MSC ) transmite un salut catre toate fiintele de pe Terra. Lumina sa se proiecteaza acum catre spatiul planetar numit Romania si cu permisiunea noastra se umple cu aceasta constiinta solara intregul spatiu. Invitam familiile noastre solare sa ne sustina in aceasta revarsare de constiinta si permitem energiilor sa serveasca aceasta zona pt binele suprem al tuturor.
Toti cei cei doresc sunt invitati in acest Acum in marea sala de festivitati, ca fiecare sa se intalneasca cu Eu Sunt-ul sau pt a-si sarbatori integrarea divinitatii proprii si pt a simti potentialul de viata libera in spatiul romanesc.
Fiecare isi poate deschide inima printr-o simpla dorinta si, in conexiune, prin dorinta cu sinele sau sa permita aprinderea luminii sale proprii aici in Romania. Permiteti expandarea acestei lumini in voi insiva si apoi in realitatea voastra, in realitatea imediat apropiata, gandindu-va deocamdata doar la voi.
Prin Eu Sunt-ul meu m-am conectat la divinitatea tuturor fiintelor ce vor rezona cu acest mesaj. Pot simti potentialele voastre marete printre care si potentialul de uniune cu Sinele vostru si pot sa va simt potentialul stralucirii voastre. Aceste straluciri sunt foarte multe aici in Romania si simt acoperind-o in totalitate dar si radiind dincolo de granitele sale.
Din MSC aducem cu iubirea noastra alte lumini – constiinta - pe care o lasam libera sa creeze. MSC ne atinge cu lumina sa daruind celor ce aleg sa primeasca darurile sale multiple pt fiecare fiinta dar si pt ei in totalitatea lor ca grup al acestui spatiu.
Suntem toti in aceasta Mareata Sala a Constiintei umplandu-ne cu aceasta. ( respirati si permiteti )
 Fiecare primeste capacitatea de a se simti pe el cel adevarat, fara masti, fara trucuri, fara roluri doar lumina pura a lui Eu Sunt. Fiecare isi ofera constient acest dar de a-si simti lumina adevarata. ( permiteti )
Ramaneti in acest spatiu dupa dorinta si bucuria fiecaruia.( respiratie constienta )
Multumim pentru aceasta intalnire si revenim cu contiinta in spatiul trupului nostru. Mentineti cat puteti starea de bucurie.

 2015 12 01  
                                             


Niciun comentariu: