marți, 22 decembrie 2015

Intalnire cu inorogii

 Noi ne deschidem catre realitatile multiple din jurul nostru. Aceasta deschidere face parte din abilitatile noastre sau daca vreti reprezinta simturile noastre angelice.
S-a deschis fereastra. Pasim in acasta lumina, o lumina alba. Continuam sa inaintam. Lumina ne inconjoara si ne propulseaza pe o frecventa intr-o alta realitate a feeriei, a basmului. In fata noastra este un cal alb, mai inalt decat marimea lor normala, cu o coama foarte bogata, cu o coada stufoasa si cu un corn in frunte. Este un unicorn. Se misca in fata noastra cu eleganta; atinge cu copita dreapta pamantul de cateva ori si ne invita sa il urmam.
Putem sa ne suim pe el sau sa zburam alaturi de el. Sa nu uitam ca suntem in taramul zanelor. Ne conduce catre un izvor ca o mica cascada. Apa izvoraste dintr-un perete formand o foarte mica adancitura cu un mic lac. Ne invita sa intram in aceasta apa  cristalina spre un alb transparent si din izvor sa bem.
Intram. Apa ne umple, ne purifica ne hraneste. Este o apa magica ce ne transforma. Iesim din ea total schimbati. Fiecare va simti ca arata diferit. Pornim mai departe ghidati si patrundem intr-o poiana unde sunt si alti unicorni. Transformarea noastra energetica continua. Pasim printre ei. Sunt foarte pasnici si aproape nu ne observa. De fapt este o acceptare totala a noastra pe taramul lor. Se apropie de noi partenera unicornului. Are o mica coronita ca simbol al conducatorului de grup si ca simbol al femininului. Se apropie si trimite catre noi prin nari aerul sub forma de norisori care semnifica o recunoastere o intimitate, o purificare. Deodata toti calutii se aseaza in cerc in jurul nostru in mai multe cercuri realizand un anume dans si o anume comunicare.
Calutul feminin ne transmite:
-“ Este limbajul nostru de bun sosit si de primire in randul nostru. Aici sunt si aspecte ale voastre din alte vieti din alte realitati si deasemeni foarte multi prieteni. Iubirea noastra pt planeta este aceasi ca dintotdeauna. Venim deseori in visele voastre sau in amintiri, prin diferite fotografii. In aceasta relitate noi nu suntem separati de voi, iar voi puteti oricand sa ne transmiteti gandurile voastre. Suntem in acest ACUM pt ca si inimile voastre au alta deschidere iar iubirea ne infrateste tot timpul. Aceasta pajiste unde v-am condus este si o pajiste a realitatii voastre traita in vis. Permiteti acestei trairi, acestei constientizari sa vina in realitatea voastra. Desi nu mai suntem fizic in lumea voastra continuam sa traim in lumea fanteziei unde foarte multi dintre voi de diferite varste patrund aproape inconstient. Cand ajungeti aici, noi va atingem cu nechezatul/sforaitul nostru, va atingem cu lumina noastra si va oferim speranta unui alt inceput.
Coama si coada noastra in miscare transmit spre voi fluxuri de lumina ce va transpun in aceatsa lume a feeriei si va aduceti aminte de copilul din voi. Aceasta separare dintre realitatea noastra si a voastra este tot mai subtire. In multe inimi noi simti  ca s-a facut conexiunea cu acest taram de basm. Aceasta realitate cu cat ii permiteti sa devina si realitatea voastra v-a schimba terenul arid, logic, lipsit de iubire in care voi traiti. Permiteti magicului sa umple spatiile voastre goale, viata voastra goala si veti simti cum va imbogatiti din toate punctele de vedere. Permiteti luminii noastre sa fie langa voi constient si aduceti-va aminte cand calareati pe spatele nostru in bucuria unei zile de neuitat.”
Am pasit apoi in afara acelui cerc si cand am privit in urma mea de pe umeri curgea acel izvor ca o mantie plina de stele, foarte lunga ce unea taramul  fanteziei cu taramul realitatii bolizilor ce alearga pe autostrazile noastre. Acel spatiu plin de parfum cu aer curat cu fiinte iubitoare patrunde acum in spatiul orasului nostru. Aducem magia inapoi la ea acasa si ii permitem manifestarea.
 In alt plan, in spatele acestei povesti sta si cel iubit de multi, multi dintre noi: Adamus St- Germain.
Am multumit inorogilor, am revenit in realitatea noastra .…fara a inchide fereastra catre realitatea lor.
2015 12 10  


Niciun comentariu: