vineri, 15 ianuarie 2016

Confederatia Galactica


Primesc apelul de la Confederatia Galactica. Suntem accesati, chemati pt realizarea functiilor noastre in planul terestru. Miscarea de eliberare a Terrei din conflagratiile mondiale, oculte se desfasoara in conformitate cu planul divin. Lumina inconjoara planeta.
Lumina voastra in continua crestere rezoneaza cu aceasta lumina transmisa de noi. Permiteti-va alinierea cu lumina noastra galactica pt a forma un pod curcubeu. Ingradirile se termina. Limitarile dispar, iar lumina voastra launtrica se expandeaza. Radiati lumina. Noi o sustinem si va cream un spatiu de buna functionare curatand interactiuni nebenefice. Surse ale neluminii dispar. Sustinatori ai luminii sunt tot mai multi si multi se trezesc constientizandu-se ca apartinand aliatilor/fortei luminii.
Apelul nostru catre voi este de a va constientiza lumina si de a o radia. Este foarte important! Urmati-va apoi simturile, intuitia interioara. Sunt calauze de nadejde. Apropiati-va lumina de lumina unui soare incandescent pt a avea o comparatie a ce inseamna lumina voastra. Aceasta lumina a voastra atinge si trezeste alti oameni si alte surse energetice ale planetei.
Miliarde de oameni vor imbratisa lumina. Planeta s-a deschis si a primit aceasta energie-informatie de la Centrul Galactic Alcyone. ADN-ul vostru pleiadian este activat de constiinta Pleiadelor si a MSC. Simturile voastre ancestrale se activeaza si reveniti la firescul vostru. 
Din toate Pleiadele a pornit o energie de sustinere si de servire catre toti cei ce sustin lumina lor interioara. Atentia catre propria voastra lumina interioara este foarte importanta. In Eu Sunt-ul vostru aveti procente multiple din ADN-ul fiintelor ce au creat corpul uman. In diferite momente din acum-ul vostru aceste fiinte va sustin, sunt alaturi de voi. Sunteti o mare familie intrupata acum pe Terra. Limbajul vostru comun este iubirea fata de sinele vostru care apoi se manifesta in exterior pt cei din jur. Iubirea catre/pt voi este cea care deschide toate portile. Aceasta iubire pt voi se va regasi in lumina ce o expandati, ce o radiati.
O persoana ce nu se poate iubi pe ea insasi, nu va avea aceasta lumina si nu se va putea expanda. Va ramane in urma luminii curcubeu pana cand va reusi sa se accepte si sa se iubeasca neconditionat.

Revino in Acumul tau in interiorul corpului tau la Eu Sunt-ul tau si radiaza-ti lumina.

Niciun comentariu: