luni, 18 ianuarie 2016

Spiritul Colectiv al Animalelor


Patrundem pe taramul fanteziei.
 Suntem intampinati de spiritele animalelor. Sunt imprejurul nostru. Vietati ale padurii: ursi, lupi, bursuci.... Ele fac un apel la intelegera noastra pt a le proteja si a le iubi. Sentimentul de iubire ce izvoraste din inimile noastre este un sentiment nobil, sublim, ce provine din divinitatea noastra launtrica.
 El reprezinta un belsug de vibratii ce imbratiseaza si sustine regnul animal. Aceste animale si spirite au ales sa traiasca in preajma noastra pt a ne sustine diferitele etape de evolutie oferindu-se cu totul. Acum vor sa impartaseasca alaturi de noi bucuria vietii, bucuria de a fi iubite si apreciate de noi, oamenii. Au nevoie de iubirea si recunostinta noastra si de acceptare, a li se permite sa isi traiasca viata asa cum si-au ales-o ele. 
Ne invita sa calatorim in arealul lor, sa observam modul lor de trai si sa intelegem ca fiecare are dreptul la viata. Pot fi si raman alaturi de noi si ne ajuta insa diferit de aceasta data fara a fi doar un vanat pe masa noastra.
 Ele vin acum sa ne daruiasca intelepciunea si cunoasterea lor pt a schimba fata planetei si acum lucram impreuna ca prieteni pt binele si evolutia atat a planetei cat si a tuturor fiintelor ce au ales sa traiasca libere in planul terestru.
“- Suntem alaturi de voi oamenii si va primim la fel de binevoitori, caci ceea ce emana din sufletul vostru, chiar daca ati uitat, este iubirea lui Dumnezeu pe Pamant si acest dar nepretuit este o binefacere pt noi, animalele, atunci cand ni-l daruiti.
Chiar daca nu sunteti in apropierea noastra, noi va putem simti. Fiti in iubire pt toate speciile planetei si fiti siguri ca primim daruri atunci cand voi traiti sincer acest sentiment de iubire pt noi toti. Va multumim cu recunostinta si va daruim si noi tot cu ce am fost inzestrati.
Cooperarea dintre noi va fi atat de magica, incat veti veni in spatiul nostru pt a va juca cu noi si pt a va relaxa in aceasta atmosfera de prietenie si de buna intelegere. V-am iubit dintotdeauna si vom continua cu acest sentiment de iubire pt totdeauna.
Spiritul colectiv al animalelor “



Niciun comentariu: