miercuri, 2 martie 2016

Seminar St-Germain



“- Eu sunt tot ceea ce Eu Sunt. Vin acum la voi in serviciu catre voi. Prin voi, acum, se implementeaza constiinta Eu Sunt. Este cea mai inalta forma de constientizare a fiintei uman-divine. Toti cei de aici ati fost ghidati si veti fi sustinuti sa primiti informatia energetic, multidimensional. Noi, toti cei de dincolo de voal, va calauzim pasii catre propria voastra divinitate, divinitate ce asteapta sa va deschideti catre ea, sa o primiti, sa o integrati si apoi sa o manifestati.
Divinitatea voastra doreste sa experimenteze viata in acest corp. Ea vine la experienta si va va imboldi pt a face schimbarile necesare. Lucrul cu voi insiva este deosebit de important si noi va ajutam sa va constientizati schimbarile ce va sunt necesare. In Acum, o intreaga echipa angelica va sustine pt a reusi sa va intelegeti limitarile si sa iesiti din ele. Aceasta, alegeti sa fie o tema pt voi de a va recunoaste tiparele limitative pentru a le elibera.
 Intelegeti ca divinitatea nu poate fi limitata, incorsetata, obligata si controlata pentru a trai in limitele gandirii umanului. Simtiti lumina care este in voi si in jurul vostru si permiteti sa o lasati libera.  Aduceti-va aminte mereu de aceasta Lumina ca sa intelegeti ca o Lumina nu poate fi inchisa, limitata. Aceasta Lumina este propria voastra lumina. Aceasta Lumina va demoleaza zidurile interioare daca veti dori/gandi sa o inchideti. Constientizati aceasta, respirati si permiteti sa dati jos zidurile limitarii.
 Respirati.
 Aveti incredere in voi. Permiteti in acest Acum. Sunteti un grup de entitati ce ati venit in spatiul Romaniei pt a va lansa lumina Acum si Aici. V-ati asumat aceasta responsabilitate. Sunteti un grup care v-ati expandat Lumina catre alte grupuri.
 Lumina acestui spatiu, Romania are un anume rol. In acest spatiu sunt platforme energetice pe care voi le activati prin participarea voastra constienta la viata. Amintiti-va ceea ce v-ati asumat! Amintiti-va ceea ce am lucrat impreuna de-a lungul mileniilor! Dati permisiunea sa va amintiti! Munca voastra de purtator al Luminii, al Constiintei este inca de mult. Fiti acum aceasta Lumina si nu o umbriti, sau limitati cu convingeri vechi ce nu sunt ale voastre, nu va reprezinta. Sunt ale constiintei de masa.
 Lasati gandul vostru pur, sufletul vostru luminos sa iasa la iveala, sa cante, sa se manifeste. Ce este acum important, este sa traiti, sa va bucurati, sa va manifestati divinitatea.
 Aici suntem foarte multi. Cand cineva isi constientizeaza prezenta Eu Sunt, noi, maestrii ascensionati de dincolo de voal, venim si lucram cu voi, va sustinem, va asistam. Constiinta nu a fost pana acum pe Pamant. A fost obturata. Voi nu ati trait constient. Aceasta constiinta, esenta suprema a Divinului, vine acum ca voi sa o primiti constient si astfel sa depasiti tiparele vechi, repetitive, viata dupa viata.
Constiinta este vie, traieste, este creatoare. Aduceti-o in corpul vostru, pe respiratie si creati astfel o alta realitate, mai intai pt voi, apoi pt cei din jurul vostru si apoi pt intreaga planeta, chiar si sistem solar. Ura, vrajba, lupta interioara, controlul, sunt atribute depasite. In aceasta noua era, Era a Luminii se intra fara lupta, fara conflicte, fara control. Este ceea ce constiinta sosita creaza totul. Voi sunteti creatorul, voi creati noul. Este absolut necesar sa fiti constienti, sa va umpleti fiecare celula cu constiinta, pentru a inflori, pentru a va radia lumina a ceea ce sunteti.
 Constiinta creaza viata acolo unde nu este nimic. Voi o puneti acolo, voi imbogatiti totul prin aducerea constiintei. Aceasta nu poate fi definita, masurata. Ea doar exista si va exista prin experientele voastre. Un creator aduce, umple spatiul cu constiinta. Si se bucura ca un copil, cu puritatea si inocenta copilului, de ceea ce el a creat. Aceasta creatie apoi ramane libera, pt ca ea se creaza prin ea insasi.
In corpul vostru exista energie adormita.  Respirati in aceasta energie neutra care va asteapta. Respirati si simtiti viata care curge prin voi permitand ca totul sa se activeze in interiorul vostru.
 Respirati si permiteti.
 Aceasta lumina pe care voi toti acum o radiati, este sustinuta si de noi, caci marele avant pe care il ia Romania, este un avant necesar planetei. Sunteti un grup luminos, deschis, iubitor. De asta v-ati nascut in acest spatiu. Cu voi se lucreaza de mult, insa in aceasta seara este un moment de maxima constientizare a ce aveti a realiza. Si, de deschiderea pe care o alegeti, veti folosi potentialele, oportunitatile ce sunt langa voi. Respirati si permiteti sa va expandati lumina catre eceste potentiale.
 Fiti curajosi! Aveti incredere in voi! Eliberati fricile, distorsiunile, neincrederile pentru ca sunteti fiinte sublime venite pentru a fi in serviciul divin pe acest pamant. Constiinta este foarte importanta. Subliniez acest lucru. Datorita lipsei ei, planeta nu a putut evolua. Ati venit pt a aduce constiinta constient in viata voastra. Ea va va ajuta si va va schimba viata. Fara lupte, fara confruntari si astfel veti instaura adevarata pace pe planeta. Voi sunteti purtatori ai constiintei. Nu uitati aceasta! Nu plecam nicaieri. Vom fi in continuare alaturi de voi si va vom sustine.”

St-Germain, maestrii ascensionati

Niciun comentariu: