sâmbătă, 19 martie 2016

Sinel Divin - Echinoctiu



“- In acest moment eliberarea voastra este infaptuita. Marile conflagratii mondiale nu mai au putere sa va stapaneasca. Fortele lumini au preluat in totalitate spatiile detinute de Cabala intunecata. Se va trece treptat la o schimbare organizatorica pt ca populatia sa depaseasca o schimbare brutala de sistem.
Fortele luminii au oameni pregatiti in diferite sectoare. Este vorba de inlocuiri si de momente prielnice, ca totul sa se realizeze cu Gratie Divina. Exista si sectoare unde vor mai fi confruntari si dominari ale egoului. Insa acestea vor fi slabe si inutile in final.
In grilele planetei au avut loc schimbari uriase care sustin modificarile din interiorul omului (ADN). Este vorba de timpul in realitatea voastra, ca aceste schimbari/activari sa se maturizeze, sa ofere fiintei respective o capacitate de imputernicire de validare. Persoanele aflate in locuri cheie din diferite administratii, vor primi o altfel de sustinere pt a evita multiple goluri, intreruperi.
Cabala intunecata se afla acum in dizgratie. Ea isi pregateste retragerea. Aceasta nu va fi usoara, lina. Acolo unde intentioneaza sa plece, s-au inchis multe porti. Spatiile ce le sunt oferite sunt spatii ce necesita o schimbare din partea lor. Lumina cu ei nu negociaza. Ei se vad nevoiti sa ajunga in alte locuri decat cele pe care si le-au pregatit, locuri care nu le convin. Insa aici pe planeta nu mai sunt admisi. Si ei stiu asta.
Urmeaza un alt val de lumina in fata caruia ei nu pot face fata. Nu pot tine piept acestei lumini. Bagajele lor sunt deja pregatite. Anuntul le-a fost dat din cer.
 Cei ce isi continua evolutia pe Pamant, vor primi aceasta lumina cu multiple oportunitati. Li se acorda timp tuturor pt a se acomoda si a-si face schimbarea in ritmul lor propriu. Insa o vor face.
Acest val, echinoctiul este secondat apoi de valul eclipsei de Luna care aduce si asterne o pace, liniste interioara menita pt un viitor avant. Acea pace este deasemeni o energie constructiva. Aduce pace, dar o pace diferita de lancezeala, lenevie. Este o pace a constientizarilor, o pace care sustine aceasta intelegere despre propria fiinta.

Primiti cu binecuvantare acest val de energie al echinoctiului, permitand infaptuirea caracteristicilor voastre personale.”

Niciun comentariu: