vineri, 18 martie 2016

Zamolxe si Asthar



                                                                                    
Pornim impreuna cu Zamolxe in zona masivului Retezat. Suntem pe platoul varfului Retezat.
„- Energiile ce vin, va ajuta sa va depasiti situatia/starea duala de om inferior. Pasiti acum in sfera naturii superioare a omului evoluat spre constiinta divina. In acest moment, trupurile voastre vechi se desprind de matricea 3D si va reziliati toate contractele vechi fata de aceasta experienta.
Sunteti acum pregatiti sa faceti fata noii lumini ce administreaza planeta. Embargoul dintre state se va risipi pe masura ce fiecare isi va constientiza prezenta Sinelui Inalt. Treceti prin transformari si pregatiri ajutatoare pt a putea receptiona noua lumina. Va veti adapta astfel la aceasta lumina. Insasi Sinele vostru Inalt ia parte la transformarile prin care treceti, iar unitatea voastra de baza ADN-ul isi declanseaza activarile potrivite la momentele potrivite. Stadiul ADN-ului vostru este avansat. El se adreseaza multidimesionalitatii voastre si veti lucra in diferite grupuri, caci lumina voastra va ajuta in acele locuri.
Intrati intr-o mare diversitate de evenimente exterioare dar si stari-evenimente interioare ca adevarate fiinte multidimensionale. Abandonati gandirea unilaterala si viziunea inferioara despre voi precum si neputintele ce par a exista in voi datorita dualitatii existente inca in jurul vostru. Simtiti ca sunteti deja fiinta de lumina multidimensionala cu capacitati multiple dar si indeletniciri diverse in cadrul comunitatii voastre.
Respiram
V-am invitat aici, in acest loc al muntelui Retezat unde exista cai interdimensionale pt a primi constiinta acestor spatii. Permiteti acestei constiinte interdimensionale sa ptrunda in constiinta voastra si permiteti-va abundenta capacitatilor pe care le aveti, sa se manifeste. Respiram.
Tot acum sunt aici prezenti, fiinte din comanda Asthar, Comandantul Asthar si alte fiinte de lumina de pe marea nava. Ei au venit sa va arate modul de utilizare al dispozitivului de calatorie interdimensionala, calatorie ce se poate realiza din acest loc. Acest dispozitiv  este aidoma unei masini mici si poate avea doua sau mai multe locuri. Dispozitivul este organic. Se conduce prin ganduri si este adaptat perfect acestor calatorii interdimensionale pe distante relativ mici. Sunt multe spatii frumoase in jurul Pamantului ce pot fi vizitate. Aceste informtii vi se transmit pt ca ele sa patrunda in constiinta voastra si prin voi in realitatea voastra. Astfel impactul informational va fi mult redus. Fiecare informatie este aidoma unei frecvente laser cu care sistemul vostru nervos, retele voastre energetice se acomodeaza. Capacitatile voastre de a calatori sunt diverse si perfect adaptate la noul om ce veti deveni. Aceste informatii sunt si in ADN-ul vostru, ADN care s-a imbogatit cu multe lanturi noi pt a sustine noua fiinta in devenirea sa. Aceste adaugiri au avut loc chiar in aceasta luna odata cu Marele Val de energie adus de eclipsa de Soare.
Pasiti acum in acest dispozitiv pe care comandantul Asthar il va ghida. Este o calatorie informatica pt retelele voastre ce tin de noul ADN. „
Urcam impreuna cu Asthar in acel dispozitiv ce seamana cu un batiscaf sferic. Simtim salutul plin de bunavointa al micutului dispozitiv care ne primeste prietenos si deasemeni ne incurajeaza. Ne asezam in doua fotolii asemanatoare unor jumatati de ou care imediat ne transmit caldura lor binevoitoare.  
Asthar si cateva fiinte de pe nava ni se alatura. Interiorul degaja o atmosfera calda, prietenoasa, usor somnolenta. Il simt pe Asthar cum comunica mental cu micuta nava si percep deplasarea care este foarte lina prin tunele de lumina. Inteleg ca totul este rapid. Insa senzorii nostri nu o pot percep foarte clar. Asa ca ne abandonam bucuriei de a experimenta aceasta calatorie interdimensionala in fara timp.
Am adormit pe parcursul unei bucati a calatoriei. Iata-ne ajunsi la destinatie. Micuta nava se deschide. Este un peisaj total diferit de al nostru. Copacii sunt albastrii. Suntem inconjurati de prietenii nostri, care pt moment ne incurajeaza sa fim rabdatori cu noi insine si doar sa permitem acest prim contact cu acest spatiu si sa ne acomodam cu acest diferit care exista aici. Suntem precum copii, tinuti de maini si ajutati sa facem primii pasi in acest loc. Totul este altfel decat in realitatea noastra. Nu simti pamant sub picioare si ai senzatia unui mers usor dezechilibrat. Respiratia se face mult mai amplu. Totul pare a fi fara gravitatie, incat plutesti. Poti sa faci foarte usor miscarile, dar te poti trezi cu capul in  jos. Incet incet invatam sa ne tinem echilibrul si constat ca de foarte mare importanta este respiratia prin care echilibram aerul din interiorul nostru cu cel din afara. Suntem ca o supapa de echilibrat presiunea interioara cu cea exterioara.
 Iata ca pot sa merg fara sa ma tina nimeni de mana si sa imi pastrez echilibrul. M-am asezat, dar chiar si atunci cand stai asezat e necesar sa mentii acelasi echilibru, caci altfel te poti clatina. De fapt cred ca am luat pozitia de asezat dar nu stateam pe nimic.La noi ne asezam dar acolo e diferit. Observ ca Asthar a adus si asezat dinaintea noastra cateva forme ce ar putea fi numite fructe si pe care ne invita sa le gustam. Aceasta este hrana ce se gaseste in acest spatiu. Ceea ce gust este deosebit de succulent, curgator si foarte hranitor. Al doilea tip de fruct este galben verzui care ar semana cu o butelcuta fara capac. Totul se bea. Hrana de aici este lichida sau semilichida si foarte hranitoare. Simt ca acest al doilea fruct nu am putut sa-l consum in intregime.
Asthar ne invita sa ne deplasam atat cat ne putem permite pt a primi informatii din acest spatiu. Astfel ca incadrati de ei, ne miscam o anumita distanta, permitand insa corpului de constiinta sa primeasca informatiile pt ca cu simturile actuale eu foarte putin pot percepe. Ei ne-au plimbat si apoi ne intoarcem la micuta nava. Ne urcam in ea, ne asezam pe locurile noastre. Simtim bucuria micutei nave si ne intoarcem, de aceasta data reusind sa fiu prezenta, permitand ca informatiile sa le primeasca sinele meu.
Revenim alaturi de Zamolxe. Multumim si ne luam ramas bun de la acest dispozitiv si de la Asthar. Zamolxe ne priveste si ne transmite:
“- Nu conteaza cat ati vazut sau receptionat. Important este ca ati calatorit. Tot ceea ce este in voi ca informatie se transmite in lungul retelelor cristaline ale Pamantului ca impactul informational al noului pt omenire sa fie unul usor, pt a se evita socurile emotionale si mentale. Grilele psihomentale sunt vechi si un impact brusc poate determina perturbari.
Prin voi informatia se va transmite si se evita impacte turbulente.
Va multumesc pt participarea voastra si va conduc catre spatiul vostru. Fiti binecuvantati in noua lumina in care sunteti.

Zamolxe”

Niciun comentariu: